Bercuti




Salam.

Gua ingat nak bercuti dari dunia blog ni. Boleh dalam sepurnama mahupun satu kitaran lengkap hidup bagi sang rama-rama. Cewah, kemain drama. Apa, lu orang ingat bini-bini kerja dengan kerajaan je boleh cuti bersalin?

Hanya orang power dan tertentu sahaja je boleh bercuti sambil bersikap acuh tak acuh pada blognya. Kalau tak, dah tinggal blog sehari... boleh meracau. Merusuh nak update.

Betul ni. Gua nak berehat. Mahu cuba belajar pasal penulisan yang sedak-sedak. Kumpul bahan penulisan. Sebab gua perasan blog gua makin lama makin haroooommm jadinya. Macam gampang kalau dibiarkan. Boleh terkubur akal tunjang dek zaman. #syok sendiri.

Okay. Jaga diri lu orang baik-baik. Lagi satu kalau update tu... taruk la dekat page gua tu sediakan. Memang tujuan nak suruh lu orang kongsi dekat situlah. Lu ingat kat situ tak power macam page Geng Blogger ke? Keh Keh Keh. Ada masa, gua lawat nanti.

Retis bukan tulis entri gini? Hehhh!

Chow!



44 ulasan:

dill berkata...

retisss sungguh!

*usah cuti lama sangat

dill.

hiro berkata...

ok dill..tenkiuu.

yuna icha berkata...

bolehlah. retis la.. kalau update jgk dlm ms sbulan ni, siap! hahahha.. just kidding

hiro berkata...

amboi..kalau tak update karang, apa pula kata Menteri Di Jabatan Perdana Blog.

vampire's lovex berkata...

bercuti kat hawaii jom..

guna duit nuff ...

neesa berkata...

nk bercuti pun siap melodrama die bagai..
cuti la ,janji entri pas nie power,klo x cukup power pinjam la kt power rangers

iQa~ berkata...

wah....artis sgt uuuu... =)

jom g mekah,wat umrah..tenang jiwa...~

♥CIK SHA♥ berkata...

amboi..retis sgt la tu..huehuehue..;p

Amna.Qadeeja berkata...

hai retis.

cuti tuh jgnla lama sgt risau nt tercari cari kata retiskan. :D

hiro berkata...

kena mohon cuti dari lu orang..baru damai abadi cuti gua nanti..tak gitu?

Tasha berkata...

Oklah,gua luluskan...

x baik thn2 kehendak org ni...kih3

hiro berkata...

makasih tasha kena memahami..cewah!

geeds berkata...

cuti boleh asal kau bawak balik buah tangan la. hehe.

fiezah91 berkata...

wah! pes time ko bercuti hiro. hehe. selamat bercuti la ye..

Dianne Diggory berkata...

cuti-cuti malaysia ;)

hanaahmad berkata...

entry berbaur retis. cuti2 malaysia ke masuk belajar balik? kih3

(the naked writer) berkata...

mencapub sangat...hahaha

buDAK keCIK berkata...

aiyoo. biar betik!! ko nk berenti menulis ke?

okay ape gaya penulisan ko. penuh ngn lawak antarabangsa.. keh3

ceh, gaya dh mcm nk g bertapa kt dlm gua. haha ;p

JIJI YU berkata...

gua mmg meroyan kalo tggl blog

dylli berkata...

jangan cuti lelama. nanti orang lupa lah. lagipun, blog ni ja yang kami follow, yang ada unsur2 18sx dalam bahasanya. HAHAHA..

!eNa PnG berkata...

aih... tak kan dah nak bercuti...


awai lg la..

reenapple berkata...

selamat bercuti...
jgan lupa buah tangan dari bercuti untuk kita.. hahah

Bella Bell berkata...

kah kah kah.. lu memang retis... :D

azurin ramli berkata...

cuti kau tak diluluskan woii! harharhar

Wadi AR berkata...

kau retiss kahh?

kembatolo™ berkata...

hahahaha. retis woi retis. bak sini pipi mau lempang sedas. haha

- elina - berkata...

aku cuci tangan dh dari dunia blog ni.

ni saja dtg lawat abam hiro.

hehe

C i k P i p i T e m b a m berkata...

selamat bercuti . ahaks ., kita dh habis cutiii :P

catherine- berkata...

ok~

:)

baik2

unieMARKS :) berkata...

cuti? nak jugak.

unieMARKS :) berkata...

hadiah. sini amik la.

unieMARKS :) berkata...

kalau spam kat shoutbox tu. nanti boleh hilang ditelan dek mesej rang lain. HAHAHAA

mimizuzuhaha berkata...

Berehat kejap bagus jugak. Restkan otak. Samat hari raya.

Amoi MiyaSya berkata...

rasa gak nak bercuti , nak delete pun ade. hehhe. tapi macam sayang pulak . heheh

alexa yussida berkata...

patutlah lama je menyepi..spnjg cuti aritu n smpai skrg pon kte on off jugak update..tak merusuh pon :P tp hiro mantap ahh lama gilerrrr mnyepi :p

fatinizzati berkata...

ok aje. all the best hiro :P

fairuz berkata...

hai hiro.

hiro berkata...

*siram air dekat blog*

*letak baja*


*cabut rumput halus*


selesai berkebun pukul lima..

sEtuLusQasiHku^_^ berkata...

lama sungguh menyepi...

Bella Bell berkata...

hmmm.. gua tunggu gak lu habis cuti..


bila nak habis bro? haha~

eiffel berkata...

ah, patutlah lama tak nampak.heh.

beautiful_rose berkata...

oit...bila lu nak mula update ni? lama dah ni lu senyap sepi...

cik-yeyn berkata...

Lamanyaaa cuti :(

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

lamanyer cuti?