Kembali



Hai...*lambai-lambai macam artis*

Hai semorang... semorang rindu saya tak? Tak? Tak apa.Tak apa... jangan gundah gulana. Siapalah saya ni kan. Emm... saya ni tak la femes sangat pun. Entri pun merapu.. <--Rendah diri.

Hai semorang... semorang ternanti saya umpama hujan turun membasahi bumi di ufuk barat tak? kalau ternanti... sila senyum manja. Amboi, jangan la sampai senyum pipi kembong.. tak molek sangat rasanya. Dah? Berdegil jugek nak senyum pipi kembong? Yelah-yelah... saya bagi can. Cilakak... susah jugek nak senyum pipi kembong dalam satu masa ni.. <-- Bersenang-senang di hari yang senang.

Hai semorang... semorang apa kabar? Sihat tak? Susah betul nak up entri pertama kali. Mengalahkan budak baru mula nak masuk berblog kan Blog semorang apa kabar? Susah nak kawal perangai dia? <--Buat-buat peduli hal kesihatan dan kesejahteraan.


Semorang Semorang.. kecik hati jugeklah A.Samad Said nanti! Huhh!!.

***

Okaylah. Gua nak kabor satu je. Gua penat dah tulis entri pastu dilit. Tak post pun. Dah nak post terus dah ni. Gua nak kembali menulis menda karut dan harap tak dapat tentangan cikgu Bahasa Melayu dan pakar pertukangan barangan perak.




27 ulasan:

dill berkata...

hiro! hiro! hiro!

selamat kembali!

dill.

Lucifer berkata...

gua! gua!

saljihitam berkata...

selamat berblog kembali. Berblog molek-molek.

hiro berkata...

*tersimpul malu*

beautiful_rose berkata...

lu mengarut ape?
nak update buat cara nak update.



cepat update gua tunggu entry lu ni.lama dah gua tak buat onar kat sini =p

dylli berkata...

dia mai dahhhhhhhhh.. :)

JIJI YU berkata...

yo sifuuu...

hiro berkata...

sabar la dulu kak rose..kemain.. tengah nak panaskan enjin kejuruteraan blog ni..hikhik.

ai semorang!

Cik Miera berkata...

welkam bek hiro :))

DuniakuAbstrak berkata...

he he he

Johan 'Champ' Radzi berkata...

lama benor lu duduk rehat. kih kih kih. cepat apdett.

hiro berkata...

cukup sebulan rupanya.. kebetulan tujuh haribulan pulek.

Alyn Jae berkata...

ok fine...cepat update!!!!!

Bella Bell berkata...

haha.. entry lu mengarut ke tak megarut ke, gua still suka.. hehe.. :)

specsy berkata...

hai hiro!
hai!
hai!

okay dah!

Cikgu Jaja™ berkata...

haha.. semorang xsaba nak gelak2 sakai kat sini. cepat hupdate! rindu ica's moment >.<"

ekeke

fatinizzati berkata...

yes! hiro dah kembali :)

Wan Perlis berkata...

ur my hiro

Abang Zam berkata...

win! hahaha
welcome bek

athirahzaki berkata...

wooo
welkambek

Akulah Aqilah Itu berkata...

cepat!! wowowowwooo~

Eyda Syahida berkata...

salu tgk bloglist.. hiro punye ta gerak2. asik duk bawah je. rindu la nk bace... >.<

Fara E's berkata...

hiroooo

!eNa PnG berkata...

pergh... gigil ke nak up enti dah kembali sampai dilit2..:D

FATHIN NUR HIDAYAH berkata...

abam hiro selamat kembali ><

Siti Mashitah Saidin berkata...

peh. mood baik lepas jumpa awek 2,3 hari lepas. hahahaha.

cepat tulis. gua tak sabar nak baca.

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

rinsu dah ngan anak ummi sorang ni..gi mana?