Kembali



Hai...*lambai-lambai macam artis*

Hai semorang... semorang rindu saya tak? Tak? Tak apa.Tak apa... jangan gundah gulana. Siapalah saya ni kan. Emm... saya ni tak la femes sangat pun. Entri pun merapu.. <--Rendah diri.

Hai semorang... semorang ternanti saya umpama hujan turun membasahi bumi di ufuk barat tak? kalau ternanti... sila senyum manja. Amboi, jangan la sampai senyum pipi kembong.. tak molek sangat rasanya. Dah? Berdegil jugek nak senyum pipi kembong? Yelah-yelah... saya bagi can. Cilakak... susah jugek nak senyum pipi kembong dalam satu masa ni.. <-- Bersenang-senang di hari yang senang.

Hai semorang... semorang apa kabar? Sihat tak? Susah betul nak up entri pertama kali. Mengalahkan budak baru mula nak masuk berblog kan Blog semorang apa kabar? Susah nak kawal perangai dia? <--Buat-buat peduli hal kesihatan dan kesejahteraan.


Semorang Semorang.. kecik hati jugeklah A.Samad Said nanti! Huhh!!.

***

Okaylah. Gua nak kabor satu je. Gua penat dah tulis entri pastu dilit. Tak post pun. Dah nak post terus dah ni. Gua nak kembali menulis menda karut dan harap tak dapat tentangan cikgu Bahasa Melayu dan pakar pertukangan barangan perak.




27 ulasan:

dill berkata...

hiro! hiro! hiro!

selamat kembali!

dill.

Awanama berkata...

gua! gua!

saljihitam berkata...

selamat berblog kembali. Berblog molek-molek.

Amir Syahir berkata...

*tersimpul malu*

beautiful_rose berkata...

lu mengarut ape?
nak update buat cara nak update.



cepat update gua tunggu entry lu ni.lama dah gua tak buat onar kat sini =p

AdilaKaman berkata...

dia mai dahhhhhhhhh.. :)

Unknown berkata...

yo sifuuu...

Amir Syahir berkata...

sabar la dulu kak rose..kemain.. tengah nak panaskan enjin kejuruteraan blog ni..hikhik.

ai semorang!

Miera Hassan berkata...

welkam bek hiro :))

Duniakuabstrak berkata...

he he he

jhnrdzi berkata...

lama benor lu duduk rehat. kih kih kih. cepat apdett.

Amir Syahir berkata...

cukup sebulan rupanya.. kebetulan tujuh haribulan pulek.

Linda Jae berkata...

ok fine...cepat update!!!!!

Ceiler Mun berkata...

haha.. entry lu mengarut ke tak megarut ke, gua still suka.. hehe.. :)

specsy berkata...

hai hiro!
hai!
hai!

okay dah!

Cikgu Jaja™ berkata...

haha.. semorang xsaba nak gelak2 sakai kat sini. cepat hupdate! rindu ica's moment >.<"

ekeke

fatinizzati berkata...

yes! hiro dah kembali :)

Wan Perlis berkata...

ur my hiro

Abang Zam berkata...

win! hahaha
welcome bek

athirahzaki berkata...

wooo
welkambek

Akulah Aqilah Itu berkata...

cepat!! wowowowwooo~

Miss Butterfly berkata...

salu tgk bloglist.. hiro punye ta gerak2. asik duk bawah je. rindu la nk bace... >.<

Fara E's berkata...

hiroooo

!eNa PnG berkata...

pergh... gigil ke nak up enti dah kembali sampai dilit2..:D

Fathin Nur Hidayah berkata...

abam hiro selamat kembali ><

Mashe berkata...

peh. mood baik lepas jumpa awek 2,3 hari lepas. hahahaha.

cepat tulis. gua tak sabar nak baca.

LM berkata...

rinsu dah ngan anak ummi sorang ni..gi mana?