Cuba

Gua sebenarnya tak ada menda nak update, cuma tertekan ruangan New Post, tengok dah lain macam sikit. 
Ni dah lama ke baru ni?  


*Nampak sangat lama tak update* 


Ni tengah test power la ni. Facebook dah tukor baru, dia pun nak ikut arus perdana jugak. Takpun, ini azam 2011 baru selesai dibuat.  


Okay bye. 


Haiii...
saya winduww awark cangat-cangat. hqhq. Hai semua... sihat ke tak? Emmmm.. 


*** 


Okay, inilah di namakan entri sampah kalau lu orang nak tahu. Tak tahu nak update tapi berlagak nak update. Dah banyak blog gua jumpa entri begini. Kemonlah, sekali dua tu boleh la.  


Hari-hari pembaca baca entri awok yang entah apa-apa, lama-lama pembaca jadi bosan. Barulah, sibuk nak tayang statistik pembaca blog makin kurang.

*Dah sikit owang bacey blog saia.JPG* 

Hehh, nasib baik ada butang pangkah (X). 

Sekian bebelan hari ini sebab gua tak makan nasik lagi. Kahkah! 

*ni mana nak tekan publish ni* 

20 ulasan:

hiro berkata...

kenapa jarak macam cilake sikit? ni macam mana nak ejas ni..

bincangkan.

Cikgu Jaja™ berkata...

hahahaha...budak2..bia je la hiro.. i pon x selera nk tgk.

jarak mcm cilake.hahaha... ingt x ms ujian karangan ms sekola dulu2..buat tulisan besa2..jarak2..supaya karangan nmpak byk and full space. itu kot yg i rasa hiro cuba buat..kehkeh..

fatinizzati berkata...

haha. hiro takde keja

hiro berkata...

tskk..tskk..gua tak reti coding ni..

Lucifer berkata...

._. Gua confused.

Lucifer berkata...

._. Gua confused.

hiro berkata...

ha, doc coding..ni kenapa senggang gua macam dua lapis? grrr.

Admin berkata...

apa jabal ni woi!

dill berkata...

terlalu bersemangat menaip nampaknye. haha

dill.

cikpia berkata...

ni mana butang pangkah ni...........???

Khry Hnry berkata...

wat wat??

hiro berkata...

hihihi..

manis berkata...

tak tau apa yg menarik kt entry ni tapi aku leh buat ketawa..keke

Bella Bell berkata...

keh pun tak tahu nak komen apa ni.



emm. ko sihat?

♥BELLALICIOUS♥ berkata...

pergi makan nasi cepat!

Ym.Bundle [Blog.Sampah] berkata...

demm hiro..entry sampah aku berjela2 ni apa citer..kahakahkah...

Eyda Syahida berkata...

saya winduww awark cangat-cangat. hqhq

hanaahmad berkata...

jadahnya??? hahaha

hiro berkata...

gua nak disable komen haritu, tapi tak reti..noob giler..kehkeh

Cik Ieyraa berkata...

hehhhh !