Gambar Kegemaran Saya



Tajuk: Segmen Gambar Kegemaran Saya (Edisi Untuk Follower Perempuan/Makwe/Gadis/Mereka Berdada Mantap/Organisma Berdada Pink)

1) Sila letak Header AKAL TUNJANG BLOG





Sudah bang... Sudah.



Hee -,- soryy , tak comeyy :D


2) Ceritakan tentang gambar pilihan awak. Mengapa suka gambar ni.

Tak secantik korang yang lagi cantik. Apew-apew pun , ittew bersyukur ape yang ade . PEACE (Y). Gambar ni ittew shukeww sebab lama gila nak dapat hasil yang terbaik. Mula-mula ittew duk depan cermin, ittew beliakkan mata macam mak ittew marah ittew mandi lewat, Hehe..tettt... jangan gitahu orang ya? Ittew kembungkan pipi. Lepas tu ittew muncungkan mulut. Ittew tahan nafas..pewww. Itu susah tu..part tahan nafas. Nak tercirit pun ada... hikhik.

Akhirnya jadi!!!

Yeyy! Ittew up dekat fesbuk dapat 2,262 likes dan 3,049 komen, 954 share tahu? Power tak power tak?


3) Ada edit tak?
Amboi, soalan nak kasi ittew merusuh keww? Jaga-jaga. Ittew ni ada darah pahlawan Pavilion tahu tak? Darah mudah panassssssss... hewhew. Gambar ittew tu 1000 peratus asli. No photoshop, no photoscape okay?


4) Kasi ke pakwe ke gambar tu?
Bilaaa cintaaa...kini..tak lagi bermaknaaa.. Errr..errr... ittew baru klash la abam. (╥﹏╥). Cedihnyeww. Tapi bagi aaa dulu... dieww buat wallpaper~ dan juga simpan belakang almari. Buat halau tikus dan lipas katanya. Ittew tahu dia gurau, tapi ittew tacing aaa...


5. Soalan Untuk Abang Hiro.
Abang Hiro nengok tentang Dhia? Ittew la Dhia tu. Hikhik. Bila lagi Abam nak follow blog ittew? Mencik aaaaa... sedih ittewwww..
(╥﹏╥)(╥﹏╥)(╥﹏╥)

_____________________


Terlebih dahulu, gua kasi sensor sikit dekat mata budak tu. Nanti ada yang ralit nengok tak siapkan kerja sekolah pulak. Gua kelih kat pesbuk, blog dan alam maya yang lain banyak tayang gambor pelik-pelik posingnya.

Gua nak komen lebih-lebih karang tacing pulak. Yelah, budak-budak kan. Ke ada yang berumur 20 ke atas buat gitu? Astaga, ada menda tak kena tu. Baik cek balik dengan doktor. Kadar pertumbuhan besaran dada ke, organ pembiakkan ke. Ada tak kena tu. Kehkeh.

Yelah, kalu budak besar buat jugek, memang lu orang ni pesen terencat gamaknya. Badan membesar, otak mengecil.

Alam maya ni, sekali dah up. Boleh timbul fitnah orang. Susah dah nak dilitnya. Ada yang dah share sana, dah save sini. Haaa... jangan kasi malu orang kita la dik.

Faham? Pergi tengok balik gambor patut dilit dekat fesbuk ke, blog ke, dilit la. Tak nak dilit tu rezeki gua dan puaka lain la nanti. Kakakaka.

Tak faham? Tak faham sudah!



29 ulasan:

Abang Zam berkata...

gambar abam zam takda sapa nak puji pung?

hiro berkata...

mengancem nyee tu abang zam..mengancem.

DuniakuAbstrak berkata...

gejala bergedik sambil bergambar memang tiada kesudahannya...


best best...boleh cuci mata..keh3

Eyda Syahida berkata...

err.. abam hiro, asenye titeww takdeww pic cemtuww.. erkkk!

naseb gua bulat, kalo tak, kompem gua jadi gedik jugak. ekekeke

cikpia berkata...

bior le diaorang nak merasa.... sebelum menginjak dewasa. dah dewasa kang dah takleh buat,kalau buat gak orang kata buang tebiat.....

.sweet-ants. berkata...

kebas lidah aku dok sebut ittew tuw...haktuihhwww

Lucifer berkata...

kahkahkah, gua share, gua share, kahkahkah!

ami manaf berkata...

walaupun dah sensor itu punya mata tp tetap cam jugak itu amoi sape... hihihi... peace yo~

bact. berkata...

gambar adik bact takda sapa nak share pon abg hiro.

seyyyyddddihhhhhh

Liyana Aziz berkata...

abam hireww (hiro), ce check piccew kitew kat FB, okay x? ngeeeeee

tapi kitew x kembungkan pipi sebab pipi kita dah sedia kembung!

eqacashperlala berkata...

kahkahkah!

aku tak boleh posing kiut-kiut
sebab aku sedar diri aku siapa
aku tak comel

al-jambz berkata...

pahlawan pavillion? mana budak tu, mana?

Tasha berkata...

hehe,trend gadis cumel kot buat mcm tu

redo la kejap,sok2 dah tua malu jgk tgk gmbo sendiri.muahahaa

ghost writer berkata...

gua dulu simpan gambar bawah tilam jer,abam hiro..

dill berkata...

sile like gamba guwa. guwa masuk contest spek mata paling awesome! ahaks

dill.

Wadi AR berkata...

kahkah. siotnye kau. sibbek gua kurang menawan sikit

beautiful_rose berkata...

kite tak comel sebab itu kite tak letak gambar kite. =p

Pena Marhaen berkata...

tacing ittew bacew entri abam nie..

menchikk arr!!

♥CIK SHA♥ berkata...

err..errr..jahat la abam hiro ni..;p

memang pesyen bebudak skang kot amik gmbr 'comel' cenggini..kih kih kih..

Ym.Bundle [Blog.Sampah] berkata...

paham abam hiro..

hanaahmad berkata...

kelassss abam hiro punyewww nasihat...moga2 adewww adik2 yg ambil iktibar...keh3

Bella Bell berkata...

ok abam hiro. ittew p dilit gambor ittew sekarang. hahaha.

Bella Bell berkata...

eh kejak. gambar tu macam keh tahu je siapa. hahaha.

Lea Isnawi berkata...

gambar adalah seni.

aku nak amek gambo cmtu pun seratuspatbelas kali cuba, tak menjadi jadi.

hahaha

nabByla berkata...

awak, tue bukan gambar kak yuyu kew? kui3! curi gmbar yuyu ek? hee..

erysweetie berkata...

nampak cuhmel wattttt


kihkih.

.

Zack berkata...

tak best sebab takda cita pasal coli.

- elina - berkata...

keh keh

gua like!

Emira Darmia berkata...

demn! aku rasa mcm terkena plak...