Semester Baru

Agak-agaknya kalau gua perempuan, gua bertudung macam akak ini tak?




Minggu ini, bermulalah semester baru. Azam gua pada sem ini, kalau nampak budak junior laki berambut pacak lalu tepi gua, memang gua tumbuk perut dia. Gua sorang saja layak buat rambut pacak dalam kolej. Ada faham? Kalau nampak makwe junior yang 'free hair' pula, gua nak bagi template mengenai Sahabat Masjid (SAHAM). Yang masih muda memang senang nak ajak masuk SAHAM tu. Kui Kui Kui.

Malamnya, gua 'check' apa yang gua sudah daftar subjek. Semuanya 15 jam kredit. Gua pun tak tahu apa itu makna jam kredit. Tapi yang pasti, bila kredit telefon gua tak ada, gua amik kredit subjek gua. Sem lepas gua buat gitu. Ambil sikit takpa. Brader senior gua bagitahu. Inilah subjek-subjek bakal gua belajar.

SIGNALS & SYSTEMS
ELECTROMAGNETIC FIELDS THEORY
ELECTRONICS SYSTEM DESIGN
ENGINEERING LABORATORY V
ETHNIC RELATIONS
ISLAMIC INSTITUTIONS

Tak reti baca tak apa. Jangan paksa diri. Memang susah nak sebut subjek gua. Gua pun tak reti. Guna singkatan saja. Gua nekad. Gua nak tidur awal. Nanti bangun lewat tak dapat tengok Farahin Nurazlin duk sikat rambut dekat bilik dia. Pukul 11 malam lebih terus gua tidur. Kejap saja gua sudah lena. Malangnya gua mimpi gua berada pada Zaman Viking. Gua jumpa dengan keluarga Viking. Gua kembali pada zaman lampau. Gua syak gua bakal mewaris generasi ke-29077 keturunan Viking.

Gua rasa roh Viking dulu kala tahu gua pandai. Itu sebab mereka datang dalam mimpi gua. Lagipun subjek-subjek gua belajar sekarang penting untuk kesinambungan keluarga Viking pada waktu malam. Mahu gua pasang letrik dekat rumah mereka. Antara perbualan keluarga Viking dengan gua.

Ayah Viking.
Lu bakal jadi pahlawan lanun yang unggul. Belakang kolej lu ada telaga minyak. Kalau minyak naik. Gali lah. Tunggu harga minyak naik dulu. Pergi melanun. Jangan melucah.

Ibu Viking.
Perempuan Viking suka orang romantik. Jadi. Beli buku romantik banyak-banyak.

Abang Viking.
Lorong Haji Taib bakal popular di antara lorong-lorong yang gelap seangkatan dengannya. Pergilah ke sana. Buka minda. Buka hati. Buka baju. Buka seluar. Lu bakal dilayan macam raja!!!

Adik Viking.
Orang Islam ramai nanti. Tapi mereka cintakan dunia dan takut mati. Maksiat merata-rata. Ada yang bertudung tapi tak bertudung dengan betul. Kamu, bertakwalah kepada Illahi. Tak akan sesat nanti.

Kakak Viking.
Gua tak pakai bra ne. Memang bra tak cipta lagi. Tak percaya? Mahu tengok?

Wooii... bangun-bangun... subuh-subuh. Gilos. Rumet gua potong mimpi gua. Kalau tidak, gua memang kena mandi wajib. Kui Kui Kui. Gua syak adik Viking itu peluk Islam senyap-senyap. Betul apa dia cakap. Pakai tudung macam tak pakai. Gua syak ramai berpegang pada 'Dari tak bertudung, baik bertudung. Nampak rambut sikit kira tak apa lah. Daripada perempuan lain tak pakai tudung langsung'. Ini serius faking. Eh. Kenapa gua mula berceramah. Gua syak gua mula minat untuk mendalami Islam dengan baik. Ke mana tumpah iman abah gua kalau tak kat gua. Ye dak?

Malam keesoknya. Gua lepak dekat kafe dengan rumet gua. Ramai sungguh orang dekat kafe gua. Kan cantik pakai tudung tutup gini. Macam Wardina Saffiyah pun ada. Bertuah betul laki itu. Gua puji dalam hati kepada makwe duduk depan meja gua. Gua senyum sorang. Tapi bawah meja, dia bagi pakwe dia pegang tangan dia. Terus gua teringat pada kata-kata adik Viking. Dalam kolej pun sempat buat maksiat. Celake.

140 ulasan:

Almy berkata...

dtg komen awal2 pagi,, dpt jadi pengkomen pertama lak tu.. ni yg besh ni...dh la kena mrh free2 td..pdn muka..moga besh la sem baru lu..

lumut berkata...

pagi ni say abaru letak status
"saya tak kesah mimpi mainan tidur,...tapi saya kesah mimpi yg mempermainkan perasaan saya..."

pagi ni plak saya baca blog awk citer pasal mimpi kene potong..hehe

gud luck utk semester baru..
berjuang!=)

Berd berkata...

tak payah menipu. hal agama lu tak tahu apa-apa kan. jadi ni bukan lu yang updated sebenarnya.

hiro berkata...

almy--keh2..sori2..okie..tq ya..sweet..haha


lumut--bgus2..mimpi2 mu hanya mainan, di malam hari..keh2..
okies..tq..chaiyok2..u pun.


berd--emm..cmna tahu. gua pakat dengan ustaz bg khutbah jumaat. dia ckp belog gua kosong..semua kosong..xda kosong selain roti canai kosong dengan air kosong tp duit kosong.

-hazen berkata...

gua tak berapa nak percaya tang ajak awek masuk SAHAM tu.

hiro berkata...

hazen--seyes gua dh berubah jadi baik..tak percaya..tnye tok imam..selalu nampak gua duduk tepi tabung masjid..ahha.

Zakiyah Zainon berkata...

boleh tahan tgk subjek sem ni hehehe
akak budak IT tapi bila jd cikgu mengajaq system digital..tu pun dah weng! hahaha

hiro berkata...

kak zakiyah--oh,,IT. ramai makwe lawa kt cni,,,dr kos IT, kos komputer..hii

!!~miss kawaii~!! berkata...

ethnic relations...
ahaa...
sy pn amek dis sem... :DD

amira berkata...

sem baru... cabaran baru..huhu..selamat menempuhnya~~

amira berkata...

sem baru... cabaran baru..huhu..selamat menempuhnya~~

hiro berkata...

miss--keh2..sama la kita..yess..kamo patut duk tepi gua final nanti..haha


amira--oki..kamo juga..ada prob..roger2..k.

Umie Nadhirah berkata...

Sem baru..yahoo! google!
napelah tak mimpi zaman nabi dulu terus?

hiro berkata...

umie--adeh..bisa nye soalan kamo...hiii

arifadela berkata...

bab2 viking gua ragu2...

Pelatt berkata...

gua mimpi camtu gak... tapi bertudung... semua bogel camtu je... gua pun stim pagi2..... lepas 2 paham2 lah yer... hahahaha

LiNda berkata...

fuh , sesuka hati jek kakak viking nak tunjuk dada dia yang ada buah . takde kesedaran sivik langsung ..

Dah kena kejut tuh , terus solat ok !

nanti saya dtg lagik nak baca seterusnya ..ahaks!

Farid MOFASAD berkata...

ko buta lah aku rasa... dia bukan pegang tangan.. tapi pegang benda tu....

Lya Colours berkata...

islamic institutions???
aku ade blaja dlu
aku amik islamic banking dlu
waaa rindu nya nk study dan stadoooo

.::WaNiE::. berkata...

gile cool kakak viking lu

kakakakaka

hi abg viking

nak skandal boleyyy


gyahahahahha~

FyZa berkata...

x suma yg bertudung 2 baek luar dalamnya..so lu pk la sendri..haha..
len kali tdoc basuh kaki..;p

s h e e berkata...

hehe...da start sem baru ey...blaja sungguh2...hehe...

gudluck hiro...

si[jari] telunjuk berkata...

ETHNIC RELATIONS
ISLAMIC INSTITUTIONS

kombinasi subjek yg cukup mantop unt dihayati~~~~muge esok entry hiro lebih mantop untuk bekalan hari 'esok'....amiinn

.S. berkata...

hahaha..yg part abg viking ngn kakak viking tuh memg xbule bla.ko neh mang sengal la.cehh~

NAJ HEBAT berkata...

aduh!

potong mimpi...

gi blanje member yg tolong kejutkan lu subuh tu..


walweyh!


tudung ala2 siti...
aku rase kalau kau pakai tudung, kau mesti pakai letak mcm siti aje..

miahaha

jgn tanye kenapa..

sbb aku mimpi siti mlm td..

"percayalahhhhh"

Ann berkata...

penah amik subjek yg serupa jgk ni...tp dlm subjek2 tu...aku plg suka electromagnetic....sbb lecturer dia best...

y@n@ M!B berkata...

ramai yg baru msk sem br eh skrg..hehe sukses sukses!!

err slmt berdakwah dgn student baru ^_^

Vamp Mary berkata...

Encik Hiro Malaya: lu belajar electrical engineering sama macam ayah gua ah. haha.

ain fathihah berkata...

Lu memang busuk. amik subjek yg susah nak sebut. haha

Fiq berkata...

uish2..
aku insap da ..

Aliesya♥Amani berkata...

mesti lu bengang kan mimipi lu kne kacau????
klu x....mandi wajib ar lu...
hahaha...melepas!

gua sweet kan pakai tudung???
kekeke!

makdara TERDIVA berkata...

selamat memulakan SEM..buang segala anasir2 jahat sebelom stat kelas..

jgn lupa semayang jumaat :)

beautiful_rose berkata...

sejak akhir2 ini aku sering bermimpi pelik dan berjumpa dengan orang2 pelik.maka aku malas nak fikir yang pelik2 lagi dah =p

Cik SHiNJU berkata...

Salam...

Ko pun nak masuk imam muda ek Hiro..
Lain mcm n3 kali nih...
Alhamdulillah... :)

silent MONOLOGUE berkata...

salam

first time visit ur blog

very interesting

keep on blogging~

areleaf berkata...

lu copy paste pasal benda2 islamik tu dari mane?

MissXYZ a.k.a Abaikan berkata...

hahaha... xbleh blah.... hebat sje cite....

p/s: entri dh terselit unsur2 osama ben laden =P

ApekxHensem™ berkata...

memamng terbaek....lu mmg pandai perli pompuan...xteri2 lg xtaula hilo hehe

cakirah 0_o berkata...

patut ah suh aku komen.huhu.

BalqisShafiqa berkata...

salam ziarah.
x sangka zaman viking yg dimimpi.
lucu2.

hiro berkata...

arif--keh3..gua pun ragu..keh2..kena tnya ahli nujum...



pelatt--keh2..gua syak lu susah nak mimpi basah...selalu basah dpn laptop..aahahahahaa



linda--nasib baik tak mimpi pada zaman batu ye kak..free..haha..
tengs2.

hiro berkata...

farid--kalau puan tup gg benda lain, mmg celake btul la..mmg rakus..ahha



lya---hehe..ajar..mesti score A ne..haha



wanie--hehe..bleh2..badan dia sasa taw...tp berbulu kurang di dada..

hiro berkata...

fyza--hee..panggil kak leh ke..keh2..emm..gitu lah dunia..tengs tips sblum tido darimu..ahha


shee--okey...shee pun..ada caramel lebih bg gua tw..ahaaa



jari--hehe...wokey...gua mmg dh buat plan nk monteng sbjek tu..tq kawan.

hiro berkata...

s--ehhe..biase, lupa makan ubt Hepititis A.



naj--pehh..tudung gtu wt tmbah dosa laki ja..i tak mau nyah..ahaa..



ann--hehe..mmg letrr best pemangkin kerajinan stdy..hhaa

hiro berkata...

yana--hehe..okies..tq..success jugak.


vamp--lebih tepat lg, ayah mertua..ye dak..ahaaa



ain--ok.tuk u, sebut sbjek, sejarah..KH dan sains je..ehhe

hiro berkata...

fiq--bagus2..gua tak insap lg..ape cer..ahaaa




aliesya--keh2..nk mimpi lu pulak..ahaa..sweet sgt...kalu gua ada gedung tudung..gua amik lujd model..eeeehee



diva--keh2...kene jampi..buat pagar..ehee..dh pergi..pak imam tak dtg..batal..ahha

hiro berkata...

beutiful--yup..jgn mimpi org lain...mimpi gua jerk..okay?



cik--en3 hari jumaat..bumper jumaat..haha..siot. kenakan gua.



silentm--fuh..tq2..penat kn dtg cnie.

hiro berkata...

arelef--fuh..gua tiru IloveIslam..jom lawat..hahaa.



akakdilah--xpe gua pnggil gini..ehee.
emm..duk mencarut je..kne ada unsur sedarkn umat..ahah


apek--ehhe..tq komen..gua syg bini.

hiro berkata...

cakirah--waka waka..cuba nyanyi..lagu tu..ehehe.




balqis--apa petanda tu..ehee..viking pun suka mimpi gua..u pun kena suka gak.

SuRayA^i. berkata...

erk..hehe, knp family viking plk nh?
ape pun, gudlak for ur new sem! =D

MiMiEy :) berkata...

entri yg best
hek3.
lwk plk 2.
hak3..

hiro berkata...

su--hii..kata mimpi...leh la ngarut..hii.tenks...u pun.




mimi--hiii..makasih kwn.

dak eina (◕‿◕) berkata...

hik hik hik lucu lah!!

gud luck new sem nie...

Mario berkata...

klu ada gambar lu pakai tudung...silala tepekkan kat cni...gua nak tgk...kalau ok...gua nak ajak masuk SAHAM... ekeke

RaMa2UnGU berkata...

ooo..budak enginering...electronics..

gua takde mslh langsung nk nyebut lu punya subjek tu..oraiit jek..heheheh

tapi mimpi lu tak bleh blah..tetiba ke zmn viking lak kn..

hiro berkata...

dakeina--hehe..makasih..u too.cewah..speaking lak.




mario--hahaa...gua mcm tak rock la pakai tudung..kalu pakai telukung ok je wase..haha.


rerama--kata mimpi..merapu sakan la..haha.

maisyara Pot! Pot! berkata...

viking tu ape dong? <- blur and tak tahu ape benda ala tu. :P

hiro berkata...

mai--keh2..masyarakat zaman dulu..suka melanun..tgok muvi How train your dragon..cte katun.mesti taw..best2.

Vamp Mary berkata...

haha encik hiro ayat lu memang manis gula kapas lah.pink lagi. patut awek lu ala-ala merana gua tengok. xDD

Whoopz berkata...

Hahah.. Viking rawks! Bleh x export yg x pakai bra tu dlm mimpi gwa malam ni..? Hahah..
Gud luck wif ur new sem bra.. ErR.. I mean bro..

Chybee berkata...

hahaha...suke baca blog ni. lol...ntah betul ke tak la mimpi tu. ceh! heeee

hiro berkata...

v--heehe.gua bg tazkirah pun masih manis lg kn..eeehee



whoopz--ehhee..bleh kwn..on bluetoh..
haha..tengs kwn.

hiro berkata...

chybee--haaha..kene tnye nujum..haa

silent MONOLOGUE berkata...

hi
nak tanya
cane nak wat background blog putih cani??
pegi setting yg kat mane??
da puas try tp still tak menjadi lah

iemaZAIMAH berkata...

haih..wa tdung on off bhai..terasa wa..

but then,wa xpnh touching derr :D

hiro berkata...

silentm--amik edit template html..bawah tu ada old...kt ctu..


iema--ehehe..tudung tp buat maksiat wt pe kn.

bukan penggoda berkata...

S for sengal.

ok. bai.

iemaZAIMAH berkata...

der..org skg ni nafsu menguasai la..cm lu gak..hehe :D

Aku Mahu Kau Tahu berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
silent MONOLOGUE berkata...

then choose yg mane eh.
sori byk tny~

silent MONOLOGUE berkata...

okiee
da jumpa
yezza~

Miss ... berkata...

aaaaaa nak komen pe ekk hehe..lawa minah dlm gambo tu..masa dlm spanar jaya pun dia cun gak weh hehe

tQah berkata...

ade kot...hihi...

kamu suke akak tue ya..hih...

syahira ariff berkata...

hai abang Viking,

wa rasa bertudung sekarang nie jdi mcm trend budak perempuan ja
yg freehair pun mula bertudung,mmg bgus
tp kalau pakai tudung bukak balik pastu buad maksiat,baik tak payah pakai terus
memalukan org bertudung kn

tetiba pendapat wa pedas hari ni.keh keh

hiro berkata...

ika--s for slep..jom tidur.ngtk lak..aaha



iema--haha...gua pernah belajar pondokk..imam jd kuat..



silenm-good..cewah.nnt gua usha.

hiro berkata...

miss--gua rase muke ye cm u.aahah



tqah---pehh..sapa xnk akak tue..ehehe



ira--emm..adik Viking, u mmg pandai...nasib baik belajar sekolah agama..ehhee

::cdot the dot:: berkata...

campak sikit SAHAM tuh kat gua...


lu doa2 la gua pakai tutup aurat nti..bkn utk org lain, utk lu jugak kan..

RON berkata...

Gua syak lu suka perkataan syak..haha

hiro berkata...

cdot--aminnnn...enjoy sakan dlu yea.



ron--lu syak, gua cak..haaha

::cdot the dot:: berkata...

lu amin mcm tak ikhlas...

lu jgn risau, smpi satu masa, gua pakai hijab..nmpk mata gua jek berjln nti...

hiro berkata...

cdot--bila dpt hidayat tu..tak kemana..hii

Anne Boleyn berkata...

hhaha kelaka gak ekk lu ni. antara blog best yang patut di layan neh. :)

p/s: jom tengok pengalaman hana di Nuffnang Sharring Session jom. :)

hiro berkata...

anne--hehe..makasih..ok..gua usha sekarang jugak.pergiiiiiiii..

echah mashuri berkata...

hahha...mst comel pkai tdung gtuh...huhuhuuh

MissXYZ a.k.a Abaikan berkata...

pergh glemer sudah bdk ni... hahaha tahniah =)

princeduyong berkata...

sempoiii...haha
slamat menyelamatkan diri dari anasir2 tidak selamat...

hiro berkata...

ecah--hiii...tq...malu~




miss--tq,hiii..makasih..sbb akak la ajar.


prince--huuhuu...trimas.

emaa87 berkata...

amik kos ape?

hiro berkata...

emaa87--kt profile ade tuliss..malas nak menunjuk.eeehee.

::cdot the dot:: berkata...

hidayat tuh yg main tepuk2 badminton tuh..

qalqalah lu tak tepat...

HIDAYAH!!!!

iemaZAIMAH berkata...

imam yg kuat..IMAN lu tak :D

Tanpa Nama berkata...

btudung x smesti IMAN i2 kukuh .. it's reality


-k2r-

silent MONOLOGUE berkata...

da tukar..
do visit~
ahaha

hiro berkata...

cdot--gua nama member gua yg laki..ahha..hidayat lak..keh2..ok2..hidayah ye..nnt jd tetamu semanis kurma ye.keh2.



iema--serius gua nak belajar pondok kalu gitu lu bilang..ehee


k2r--ye...dunia Islam makin rosak...cewah.

hiro berkata...

silentm--ok..gua gne teknik merayap..2 saat je smpai..ehee

DuniakuAbstrak berkata...

aku insaf dan terstim baca entry ko nih, syabas, sungguh menikam kalbu..ko buat entry lucah ke entry kesedaran nih? ngahaha

hiro berkata...

d--gua pun konfius...FINAS, yg lembaga filem tu..nak bg kt entri gua ne status U ka 18SX..keh2..

redballerina berkata...

hiro budak masjid rupanya

hiro berkata...

red--aaah...ari jumaat..itu pun 2 kali pergi..1 ponteng...keh2.

hellioz berkata...

rajen gle lu reply komen
bagos!

gyahahahahaah~

Tu name dia asal boleyh
pakai xde sebab kukuh
gyahahahahah~

hiro berkata...

bro hellioz--tahniah68890...anda ke 100...guahaha...nah..amik kiss dr mrs goat....huhu

FatinZol berkata...

anak beranak viking ade yang semart sket dak?...yg berbudi bahasa sket ka...lau ade,kasi alamat mimpi lu..wa nk p sana jugak..

hiro berkata...

fatin--abang Viking, tak pakai baju..bulu dada tak berapa bnyk..tough..esem..ada parut dekat lengan..mau? haha.

FatinZol berkata...

weeehe...i loike~

tp pastikan beliau x gay mahupun nyah dah la ye...

Raina Affan berkata...

kau nak aku komen pasal pe? pasal awek tudung? sory, aku tak pakai tudung dan aku tak peduli pasal awek tudung tapi vagina biar pakwe kongkek

viking plak aku tak minat pasal taste aku arab bukan omputeh

mimpi basah kau? apa nak heran, kau memang pervert..semua orang taw..

apa lagi????

maCy berkata...

cun tak asenye hiro pki tudung~

touya berkata...

Ko ada ambik no tepon Kak Viking tak ? Eh ! Ada ke tepon ? Jap .... tak jumpa Viking pun

PinQib berkata...

hoho.. pndai ler.. roh viking smua.....

selamat blajarrr

Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Salah bontot ke selipar?


The reveal of BVLgarigirl

PembunuhSenyap berkata...

pegang tangan bawah meja tak heran..
cari yang sondol batang pakwe die dgn kaki bawah meja...

Uruchimaru @ kf berkata...

hebat hang ni!

mira the monster berkata...

merepek gile mimpe die..dah melalut2 dah 2..ehhehehhe :DD

nasikputeh berkata...

kau salah dengar.. ibu viking suro kau beli gula bnyak2 sblum raya ni... takut tak cukup nak buat kuih..

Umie Nadhirah berkata...

HAHA..bisa ke soalan tu?

jom singgah blog umie?

ENTRY TERBARU

deus X machina berkata...

tak macam wardina

gua rasa mungkin macam ogy ahmad daud

aren berkata...

ahahahaha..lawak siot.gua tak berkenan pompuan yang pakai tudung berpesyen2 ni.member gua cakap "macam mayat"..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

copy dari mana ni...keh keh keh

hiro berkata...

fatin--haha..smnggu lg pesanan sampai..keh2




rin--tq komen.



macy--tu la pasai..kekee

hiro berkata...

touya--pehh..dia bg gua nasihat saja..no xda..celake.



pin--ehhee..trimas..tenkiu.



p.s--hhaha..itu mmg gua pergi rakam.

hiro berkata...

uru--tengs..hang pom.




mira--biase..haha..moralnye, tdo baca doa.



nasik--haa..betul gak kn..

hiro berkata...

umie--haha..ok..gua pergi.




deus--ehhe.e.hee..agak2 la..hhaa



aren--keh2..btul2..releks sudah.


brutal--pe barang copy..right serve k.

Fina Fento berkata...

nice entry..ni kalau ada yang tak terasa jugak tak tau la..sama - sama la kita beringat..

BLOG BARU LEPAS CUCI SAWANG

hiro berkata...

fina--ehee..tp tak tujukn pada sapa2...suka suki jak.

♥♥♥zakiah♥♥♥ berkata...

macam2 cite hiro..:)..

TiKa LEh berkata...

ko ni stress msuk sem bru ke??hoho

reen_sofee berkata...

pergh hot stuff ko~
hahahah
blajar lek lok derr!
jgn memain taw taw!~
hahaha

alvin takda umah harga 8juta berkata...

perghh..
wa kagum ngan lu la..
boley tak wa komen camtu je?/

♥cutebabygirl♥ berkata...

bab2 couple ni ssh ar nak ckp weh.
kdg2 girl x bg pgg2, bf die lak merayu2.
ssh oo jd girl~ T_T

hiro berkata...

zakiah--hehe..tq bc.



tika--agak la..huuu..susah.



reen--xleh main..leh kapel..keh2


alvin--tiada paksaan dalam meromen..eh..mekomen..

hiro berkata...

cute--keh2..pengalaman ka..haha.

J. Love berkata...

cilake byk nye komen. kah kah kah!

gua bz la lately, tak sempat nak komen semua entry baru member2.

gua ni cousin viking yang hot. gua cakap, go with the flowww!

hiro berkata...

j--gua xnk komen..nak bg u yg last..tp gua tak sombong kot..ehee..mana leh tuan rumah tak komen..ehee..

gua rasa lu mesti cun, kakak viking pun cntik..ini kn cousin..ahaha

shazika berkata...

oh..
bro mmg gila2

hiro berkata...

ika--keh2..

ekyn ashikin berkata...

hahah.. betul meh akper ko ckp.. aku sokong.. kembali ke pangkal jalan.. hahaha

hiro berkata...

ekyn---hiii...tq2

soffya cik bulan berkata...

ngee..
ada part2 buat 'wa' terasa dlm entry ni..
tp ok gaklah..ada btlnya..kan?

hiro berkata...

soffy--sob2..gua tak mengata tw..juz entri..

Yatre Hayati berkata...

hahaha...kau skodeng pompuan tu ek?? macam mana lak bolah ternampak??

hiro berkata...

yatre--ehee..fine..ngaku..ehee

wOrLdOfsEcReTwHisPerEr berkata...

wahaha..mimpi zaman viking??
naseb baek rumate anda kejutkan...
huhu..pandaila bercerita hiro ni,haha..
;p