Sinar Ramadhan


Rasanya belum terlewat gua nak ucapkan selamat berpuasa pada lu orang semua. Selagi tak habis berpuasa selagi tu boleh ucap ye dak? Untung-untung ada makwe baru boleh puasa hari ne... Keh Keh Keh.

Semoga Ramadhan ni membawa satu sinar perubahan kepada kita semua. Sekarang ne, kita berlawan dengan nafsu je. Syaitan dah kena rantai... Makanya kalau masih malas-malas solat, suka buat maksiat memang diri kita je. Gua syak syaitan dekat sana boleh goyang kaki sambil main fesbuk. Langsung tak risau kita ne berubah jadi baik kan.

"Gua goyang kaki beb... 11 bulan gua didik Si Mael Misai Tebal tu"

Memang dia komen;

"Lu memang power... dia tak yah kena hasutan lu pun... masih raja maksiat. rosak anak dara orang lagi tu.. tak la kuat sangat iman dia tu. LEMAH!!!"



Maka nak ke kita dilabel lemah sedemikian rupa? Apa kata kita bagi goyang sikit depa semua bila keluar nanti. Biar peluh menitis laju... Keh Keh Keh.


Akhir kata, Selamat Berpuasa dan Berbuka Puasa!!


SukaNeka:
Kekok la nak menulis balik blog ne. Hehe.



35 ulasan:

♥CIK SHA♥ berkata...

lama beno tak update..selamat berpuasa hiro!

hiro berkata...

hee..biasa la sha..tq..aok juga.

hiro berkata...

hee..biasa la sha..tq..aok juga.

Lucifer berkata...

Selamat! Selamat!

Khry Hnry berkata...

selamat

saljihitam berkata...

bos, kenapa status kau macam sangkut je ? takleh baca habis.


eh ramadhan datang dah tu, jemput lah dia masuk. seminggu dah duk tunggu hiro bukak kan pintu. ehehe

Nana Liyana berkata...

lain kali rajin2 leww update . boleh kan kan kan??? :P hehe bkulat sy tggu . hihi btw cmat bpuasa gk .

hiro berkata...

hee..okay..selamat juga uollss~

kembatolo™ berkata...

aku duk klate doh. haha

fairuz berkata...

kirim salam awek ye. hehe kbai

bact. berkata...

lepas habis baca terus dpt sinar baru la

cham's berkata...

epi ramadhan!

Cikgu Daim berkata...

hai abam pendek, gua ingat blog ini sudah mampos


kehkeh

JIJI YU berkata...

lama lu ilang

yuyueyuliana berkata...

happy fasting. nant dpt awek baru jgn lupe show off. hehe

dill berkata...

Salam Ramadhan :)

dill.

Johan 'Champ' Radzi berkata...

punya lama gua tunggu lu hiro, akhirnya datang jugak.

Keh keh!

_aLiaHwaFa_ berkata...

ingatkan dah taknak update dahhh. penat tunggu. :D

Cikgu Jaja™ berkata...

hiro~ selamat beribadah.

lama hilang. rindus lahs pulaks kans.. keh keh

PUTIH LAA SYOK

Amna.Qadeeja berkata...

hehe ke mane lu menghilang?

slmt berpuasa hiro ! ;)

wannurfazrini berkata...

amboi abam hori ni. baru nak updated. lama kite tunggu :(

unieMARKS :) berkata...

waaaaaaaaaaaaaah ! hiro update daaaaah ;) ke mana mung pergi abam? hahaha

salam Ramadhan ;)

anis aniesa berkata...

lama hilang...blog kau duk bawah skali kat list new updater aq..hahaha..

Tasha berkata...

selamat berpuase hiro...

lme aku tunggu ko hupdate,siyes suke bace blog ko..sume entri ak dah bc..keh3

Bella Bell berkata...

emm.. nice gak ea blog ko ni.. pasai pa aku tak jumpa blog ko awai2 lagi? heheheh!!~



selamat berpuasa beb :)

HasNah Kawaii berkata...

selamat beramal ibadat.

ehemm

adrinaqamarina berkata...

entah3 blog ni pon cakap, eh ko sape?


hehe.


selamat berpuasa hiro!

DuniakuAbstrak berkata...

baru keluar gua ke bro

Kepala Manchiss berkata...

eceh kekok. payung buka kekok tak?

Tanpa Nama berkata...

ada awek lupa blog ke bang ?

keh keh keh .


slmat berpuasa hiro.





-elina-

Pena Marhaen berkata...

selamat berbuka abam..!

eh..selamat berpuasa..hehe

Umie Artoqiemie berkata...

selamat berpuasa ^_^

Sca Ndx berkata...

rindu bebenor semua jat hang hiro.
selamat2 berpuasa hiro :)

Heidi Shafiq berkata...

salam ramadhan beb.. :)

Siti Mashitah Saidin berkata...

selamat berpuasa.. :)