Cuaca Panas

Petang balik kelas gua sempat tumpang sepayung dengan makwe kelas gua. Cun tu kira boleh la kata cun. Tapi belum berpunya, gua senyum riang kalu dia ajak kapel dengan gua. Tapi makwe cam dia ini nampak tak hirau isu kapel mapel ini. Dia pernah cerita kat gua ada budak junior add YM dia. Tapi dia rejek.

Gua rasa dia tak layan budak bawah umur. Atau dia saja nak bagi gua cemburu sebab gua pun tak tambah lagi dia jadi kawan YM gua. Mahu juga gua nak ajak dia makan cendol kata kafe nanti. Tapi risau dia puasa ganti pula. Malam nanti la ajak makan malam. Macam-macam gua pikir. Dia diam ja. Gua rasa dia tunggu gua mulakan perbualan.

Baru gua nak mula cakap, henset dia bunyi. Dia baca mesej ne kat gua "dah2..ko jgn ngade nak mikat aku punye laki la betina" daripada, nombor tak dikenali. Celaka, sapa mahu jadikan makwe anta mesej tu sebagai bini!.

19 ulasan:

fezz-anna berkata...

gua komen bro!!!
ah haa!!!
bdk bwh umor ke??
;p

hiro berkata...

ehh,,gua baligh...kalu nk masuk minag awak pom lepas dh..hiii

fezz-anna berkata...

HAHA...YOLAHHH

hiro berkata...

tw la muke kite kutu..tp kite layak disygi..hati kite pun ade taman wak...haha.

S.y.U.R.a berkata...

hohoh yihaa~~

hiro berkata...

ok kew entri gua syura?

|arieza| berkata...

erm xfhm ayat plg last.. huhuhu

hiro berkata...

ade makwe duk usha gua dr jauh,,die igt rkn sekelas gua nk tackle gua..pastu gua ckp la kt kwn gua jgn caya n amik ati ngan mesej gini..huu.

yAtiE berkata...

hahahaha
padan muka,sape soh psng ramai2
anyway, im new here..
best n3
huhu

|arieza| berkata...

ooo kiranya yg msg rakan ko tu ada lah awek ko ek? hahahha takut ko dirampas org lain la ek?

hiro berkata...

yatie---tq komen2..member je tue..hehe

eza--tak kanal..muka gua cam kutu, xda sama mau..ahha

adrinaqamarina berkata...

yeayh!
gua pon mau komen sini gak la bro...

spe antar msg tu?
awek lu eh...
haha~
kalo gua,gua marah kalo bf gua jalan dengan orang laen...
=p

YucIkA berkata...

xberapa nk fhm...

tp konon2 hang femes than ada sorg awek hntr msj mrh minah cun tu jln ngn hg?? gitu ke??

pastu apa yg hg mksd kn ngn " cantik, ajr2 " kt komen shoutbox blog sy???

kahirie hamid berkata...

hehe puasa ganti???
biasa lah masa tengah sedap macam2 terjadi....
toh2 membe lu xnak bg lu berhubungan....

hiro berkata...

rina--- mesej layan..gua xkenal beb..hee

yu--sebab page awak smart..cun..suh ajar apa yg kurang..hee.. tak la femes..tp cm ada secret admire..waakkaka


khairi..biasa la..hehe

s h e e berkata...

derr...lu sempoi gle ouh...hahah... :)

hiro berkata...

hiii...tq2 shee..xmu amik jd pkwe??

~ein~ berkata...

lu mmg sempoi beb..caya lah..!! haha

hiro berkata...

cmne? senpoii je..hii