Makwe Kaunter

Darah hidung gua bila tengok makwe kaunter kat kafe kolej gua. Memang menjadi tarikan betul. Pergh..kalu gua pengarah filem memang gua amik dia berlakon cerita gua. Kalu gua kameraman, memang 2G kad memori digunakan untuk amik gambar dia saja.

Ramai gak budak laki yang muka dia, gua rasa mahu tumbuk makan kafe makwe tu. Heh, mereka ingat makwe tu berkenan ke kat mereka. Gua rasa makwe tu berhenti kerja kot bila gua mintak YM dia. Fokus tuk ber'YM' dengan gua ja. Kawan gua yang selalu lepak kat kafe lain pun datang makan kat kafe makwe ne. Menjadi sungguh taktik pemilik kafe tu.

Gua terpaksa makan kat kafe tu sebab makanan kat kafe gua selalu makan tak ada lauk yang berkhasiat untuk pertumbuhan gua. Cilakak, sekali makwe tu cas gua mahal. Nasi goreng RM3. Biasa RM2 saja. Gua rasa makwe tu cas sekali bagi gua tengok muka dia yang cantik serta tali bra die yang warna hitam.

11 ulasan:

TTT berkata...

eeee makwe tu pakai bra itam ek..malunyee nampak..hehe

hiro berkata...

TTT mesti ade punye kaler ne..kah kah kah.

|arieza| berkata...

tu blom dia pakai pattern polka dot.. jgn2 ko terus muntah kan hati ko bg kat dia kn? :p

hiro berkata...

hehe..sekarang pun duk seksi lagi..rugi xtgok..bak kata member..gua beristifar dalam2. keh3.

AYUE berkata...

wahh2 . sambil mkn sambil pndg tali bra eh ? HAHA ;DD

hiro berkata...

time mahu nak bayar..terpandang...huu

maCy berkata...

wOoo.. lelaki2.. haha

hiro berkata...

hehe...macy pe lelaki juge..sejiwa la kita..haha

Liya Laa berkata...

lawak la ~
haha~

hiro berkata...

liya--peace gne 3 jari..keh..tenkiu.

.sweet-ants. berkata...

iiii x snonoh skodeng tali bra org...