Pakwe Kesayangan Saya


Tajuk: Segmen Pakwe Kesayangan Saya (Edisi Untuk Follower Perempuan/Gadis/Lelaki anggap dia perempuan/Lelaki pakai coli)


1) Sila letak header AKAL TUNJANG BLOG
Sudah!!!


2) Ceritakan tentang pakwe awak sekarang. Nak cerita pasal peribadi mahupun serius boleh juga. Pakwe awak tu perempuan misalnya.

Hmm..ittew berumur 14 tahun. Ittew baru ada pakwe. Nama pakwe ittew Khairul Akmal Hakim. Kacak orangnya. Dia ketua pelajar semasa berada darjah 6 Azam Membara dan ketua kelas darjah 4 Bunga Mewangi.

Dulu ittew tak suka lagi kat abang khai ittew tu, bila dah naik tingkatan satu, ittew mula berkenan. Ittew mula mengorat dia pelan-pelan. Ittew rasa sedak disampingnya.

Naik tingkatan dua baru diew rindukan ittew, sayang kan ittew. Pastu ittew sah jadi awek diew. Ittew suka sangat.

Ittew sayang kat abang khai iteww sangat-sangat.

Cayang!!!!

Pengalaman bersama si dia?
Ittew selalu tengok wayang ngan diew. Ittew tak pernah wat pape yang bertentang dengan agama. Setakat diew pimpin tangan ittew tu ada la. SUKA!!!


3) Soalan untuk Abang Hiro.
Okay, abang hiro, ittew dah 12 kali jawab segmen abang ni. Tak pernah abang datang jenguk. Sedangkan pengetua sekolah ittew pernah datang ke kelas ittew. Abang khai ittew pernah singgah blog ittew. Hue Hue.

Sedih tawwww!!!

___________________________________

Budak-budak sekarang bulu tak tumbuh dengan mekar mahupun dada tak masak ranum pun dah berpakwe bagai. Lepas tu mula lah ketagih cinta. Ketagih kasih sayang. Putus cinta mulalah meroyan sakan. Mengamuk. Penyakit babi hutan semua.

Apa tak cukup ke kasih sayang ibu bapa?

Putus kapel. Putus kapel sampai kahwin. Kalau ada yang hati tisu tu;

"Saya benci lelaki. Sama saja. Benci"

Mengapa gua kisah sangat?

Sebab lu kata...


"Saya tak boleh hidup tanpa pakwe saya..."


Bukan ke kita perlukan oksigen, air dan makanan untuk hidup. Konsep Sains awak salah. Kesian cikgu Sains awak ajar penat-penat.

Gua lain la..hehe.


Keh Keh Keh.



59 ulasan:

Nur Fatin Nabila Zeeyan berkata...

1st!

Nur Fatin Nabila Zeeyan berkata...

hahaha setuju sangat dengan post ni. part last paling best HAHA

hiro lain macam mana tu? hewhew

Hey Watafak berkata...

wa pon cm lu bhai...wa tak kata wa serik cintan2 nie tp wa nek nyampah dgn budak tak tmbuh bulu dah pndai raba2 kat cinema

Anisa Hang Tuah berkata...

itew single lagi meyh,macam mane itew nak join
hikss

Alyn Jae berkata...

hahaha...abam hiro...itew suke ler entry ni...jom date...hahaha

Raihana Izzati berkata...

Kitewr llki sukew pakai coli.

Kitewr uke je ade pakwe sebab kitewr ade owang nak chayunk2.

aish.wat entry pasal contest ni btol2 baru taw.kuang3.

but,,my fren's sis, baru msk form 2, balak stakat ni dh 12org.

n yg terbaru,,balak dy ajak dy masuk bilik. Then dia tanya kwn dy, "patut x aku ikut dia?"

bodoh sepat.nasib baik bukan adik gua.

klo x dah lma sembah tanah=_=

hiro berkata...

gua dah besar..leh kapel..keh2.

kata kila berkata...

ape yang lain nye :P

hiro berkata...

gua dah besar..ada anak..leh la kapel..keh2

Raihana Izzati berkata...

Oh sila bantai Hiro.

Fateen Insyirah berkata...

O ye ke ? K k k Kahkahkah

eqacashperlala berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
eqacashperlala berkata...

kau ni tengah rindu awek kau ke?
sawan semacam je post kau ni
hahaha!

zarifahmr berkata...

abes itew acanee..wuuu ;'(

NOOR FATIN berkata...

gua terkecuali macam lu. keh3

hiro berkata...

ifah--awak dah besaq..bleh dah kawen..keh2..


noor- ya.ehhe.

Faiz Tapit berkata...

cegampang... kah3
ittew stim baca ni taw

Raihana Izzati berkata...

tgk gaya orang pop reply.

aduh macho ny..

mau sastraboy xjeles.hoho.

byk awek.nk kna repot ni.

Adziim berkata...

haha~ aku ingat cikgu kemahiran hidup pun ada ajar 3 keperluan untuk manusia hidup.

piNky LuCiA berkata...

ittew???? apa tu..

japnak tanya member bilik depan jap. hahaha.

5minit kemudian.
hahaha. kita rupanya.. adeh! bahasa apakah ini?

Dayana Nasir berkata...

ittew tak macam tu. ittew baek jew.

Amiey White berkata...

Abang hiro nampak mudew dengan bahasa ewwww niew~

itew sukewwwwww



hak tuiiii

Applepinkcomeyy berkata...

ittew da 18tahun, boleh tak ? hew hew

Siti Mashitah Saidin berkata...

oksigen! oksigen! hahaha

Raihana Izzati berkata...

Amiey,,I lov d hak tuii part.

jom kitewr ludah came2.hoho




hak tuii

n's eeyda berkata...

woi hiro,
maghrib2 pon lu sempat berSEGMEN bagai?




gua syak lu dah tgk segmen baru abam B. keh2

.cik ieyna. berkata...

nak wat guena. dah pakwe dia kasi oksigen nak suh dia bernafas gamaknya.keh keh keh

Miss Dill berkata...

hahaha! terbaek la bro!


Miss Dill^^

♥CIK SHA♥ berkata...

ittew x paham la apew awak cakap..ahaha..berbelit lidah aku nak sebut ittew..'kita' la kan senang nak sebut..kui3..


tu ah kan..bebudak skolah skang ni kemain lagi bercintan cintun..ish3..

d_LA berkata...

itewww dh lame xde abam..iteww kepingin sangat2..tp xpelah, iteww cool jer..

yuyu lar berkata...

kalau ittew nak taruwk gambar dgn abg khaiii iteww dlm segmen abg hiro blewhh tak?

baru meriahh gitewww...ittew sukewwww owang lainnn nengokkk itewww dgn abg khaiiiii ittew...hehe

- mrs koroe - berkata...

walaupun aku baca guna mata ,

tp

aku rasa berbelit baca enty ni .

Cik Ieyraa berkata...

iteww bawah umur.

nanti abang hiro tlg carikan boipren utk iteww tawww.

kihkihkih.

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ berkata...

hiro.

aku suke part yg "Okay, abang hiro, ittew dah 12 kali jawab segmen abang ni. Tak pernah abang datang jenguk." .

hahaha. memam pom. xde jenguk pomm. hahahaha :P

- koroe - berkata...

saya tak buleh hidup tanpa main xbox 360

dylli berkata...

HAHAHAHAHAHA..
sukanya post ni!
sangat lah betui wahai encik hiro.
hidup perlukan oksigen, makanan dan air.
yeahhhhhhhhhhhh.. ^_^

hiro berkata...

lawak la korang ni..keh2..terhibur saya.

ghost writer berkata...

sebutan yang betul untuk ittew tuh aper..?

rasa macam hamjad aku nak menyebutnya..demm!

hiro berkata...

ghost--kita.

keh keh keh.

hiro berkata...

ghost--kita.

keh keh keh.

alexa yussida berkata...

ittew?kita?itu?aiyoyoyo..pelat lidah nih haaa..kalo ade yg reall punye ckp mcm tuh kat dpn saya,rasa nk sumbat kain buruk lam mulut die..ngehngeh..annoying tahu!:p

wannurfazrini berkata...

ittew x pernah ckp psal pakwe ittew kat blog tau sbb ittew takde pakwe . hahaha

A.s.t.i.n.a berkata...

kenape nama dier itu sgt best ittew..

Niaa Sameon berkata...

haha, sedak disampingnya.
sukeww sukeww.

Cik Jari berkata...

haha..baik punye sindir.... segmen untuk join bloglist dah takde da kan?? zzzz....

bile nak buat vlog pulak nih? (jgn lupe tunjuk six packs) hahaha

nurayunni berkata...

haha..xsggup nk cerite...

miss cendawan berkata...

jadah ?
gua takde boypren !
macam mana nyy ?

miss Fyqa berkata...

boleh lah Hiro gantikan cikgu sains nmpknye.

hehehe :)

*cimOt* berkata...

aku rase nak lempang je bace entry si hiro ni..adessss..rase nak tersimpul lidah den..



yessss!!aku setuju..budak zaman skrg belom cukop umoq da miang nak mampos..aq zaman dorang cintun pon tak tahu..punye lah suci..kah kah kah..

Kak Teh Dik Non berkata...

Tak pernah kering idea !

:0

unieMARKS :) berkata...

heee , tuh la sg kecik kecik da pandai berboya boya pen nih

Cik Bidadari berkata...

ittew...? huhuhu comel lah

Cik Bidadari berkata...

ittew...? huhuhu comel lah

Sesumpah berkata...

macam harem. hahaha

al-jambz berkata...

ok, pakking amir.

.:: yUki a.k.a f@Ra ::. berkata...

abg hiro..jenguk lah itteww!!!!


sampai hati abg hiro sombong2 ngn itteww!!

emieysandra berkata...

menarik! sikitkuterasa, hahaha..mr.hiro len sb die pgnjur sgmen ni kah? ;p

monsterblog =) berkata...

iteww setuju dgn awak. LOL. aku pun bercinta gak. Ahh! sama saja.

ciK fLower meLawEr berkata...

hahahahha swengal jerp :)