Pendorong Kejayaan Saya


Tajuk: Segmen Pendorong Kejayan Saya

1) Sila letak header AKAL TUNJANG BLOG

Sudah!!!

2) Ceritakan tentang orang yang mendorong kejayaan kamu. Nak cerita pasal pernah melalui lorong hitam boleh juga.

Hai Hai... nama ittew... tutttt... rahsia. Ittew berumur 16 tahun. 16 tahun erk?

Okay. Berbalik pada segmen Abang Hiro yang kacak lagi berpedoman dan pujaan ramai, pendorong kejayaan saya ialah PAKWE ITTEW. (Sila berikan tepukan gemuruh). Nama pakwe ittew ialah... tetttttt. Rahsia. Rahsia erk?

Hehe. Pakwe ittew banyak memberi semangat pada ittew semasa ittew mahu ambil PMR dahulu. Kami banyak belajar bersama kerana kami sebaya. Diew tolong ajar ittew apa yang ittew tak faham, dan sebaliknya.

Pakwe ittew turut memberi motivasi seperti;

"Sayang mesti belajar pandai-pandai, nanti anak kita kagum"

Sukew Sukew!!!


3) Pujian untuk pendorong saya?

Ittew sayang awak! Ittew tak tahu macam mana keputusan PMR ittew kalau awak tak ada di sisi ittew. Ittew perlukan awak. Nanti SPM kitew belajar sama ea? Erk?


4) Soalan untuk Abang Hiro.

Abang Hiro hencem!!! Ittew suka blog abang Hiro. Datang la singgah blog ittew taw. Ada gambar pakwe kesayangan ittew. Erk?

Hehe.



___________________________________

Perghhh... Pakwe 'diew' diutamakan???

Cilakak betei!!!

Mana perginya rasa terhutang budi pada mak dan ayah??? Mak dan ayah yang tolong kejut pagi-pagi, bagi duit, teman buat kerja sekolah masa kecik-kecik. Tolong siapkan karangan jika anak demam, punyalah risau kalau anak kena denda dengan cikgu.

Ingatlah dik, Mak dan Ayah walaupun tak nampak pendorong kita secara langsung, tapi mereka sentiasa mendoakan kejayaan kita.

Kita tengah sedap-sedap berdating dalam masa yang sama sedang belajar bersama, Mak Ayah kita menitis kan air mata berdoa. Siang dan malam tu.

Gua menyampah baca entri orang yang suka sangat puja dan puji pakwe/makwe dia;

"Makasih U, teman kita belajar tadi. Sayang awak!"

Tengah syok bercinta, memangla best...kalau dah kawen, tak ada punya nak I love U, U love Me tayang-tayang bagai.

Tak ada maknanya kalau ade pakwe/makwe, dia boleh bagi semangat nak belajar. Kalau tengah gaduh?

Sedar la ye.

Erk?




39 ulasan:

lavender harum wangi berkata...

okie~ abam hiro hensem, ittew ingat pesan abam~ kahak kahak kahak~ :p

vampire's lovex berkata...

konon... time klimaks bcinta je pakwe bley teman stadi,...

ce try time gaduh,mahu rasa nak bunuh orang jek...


blah la,ingat mak bapak la budak-budak...

haishhhhh.....


ada anak susah,xda anak susah...

AdilaKaman berkata...

betul!
nak jumpa blog yang penuh dengan gambar si kekasih memang berlambak.
tapi blog yang letak gambar mak ayah,
fuhh.
ibarat mencari kutu di badan kera. -,-

Faiz Tapit berkata...

ittew syg abg hiro... weeee

eszol raar berkata...

pasangan deme la mak bapak deme

Anies Anessa berkata...

wuuu..ittew pon mencik org cetu...mencik do cmnie...hak3

Awanama berkata...

mcm penah baca jer blog budak 16tahun dgn ganti nama ittew nih?! gambar pakwe berlambak,haha..kalau lah dia baca blog abam hiro..

Melle Abadi berkata...

hiro suka perasan diri hensem

_aliahwafa_ berkata...

tollonggg la hirooo. kadang2 aku terikut2 ittew2 ni tau tak? haha

Cikgu Jaja™ berkata...

hahahahahahah~ bagus hiro :)
anyhow..ittew sukew~ kahkah

corat coret cikgu

HEROICzero berkata...

kalau tengah gaduh, puuuiiiii.

mula la tutup buka, bukak esbuk, up status celaka. bukak blog, up entri bodoh.

oh lupa, lepas tu bukak balik fesbuk, tukar relationship status from 'married' to 'single'.

Unknown berkata...

argh!
agak frust....

bile kapel,result die makin superb....but...my result maintain di paras dada.....

kesimpulan: saya tak layak kapel...

Unknown berkata...

em..cinta kan buta...itew tu bukan takat buta, pekak ye pun...

gadis 3 suku . berkata...

gampang betol puji pakwe lebih2..hahahhahah

anonimes berkata...

baca la blog I. i banyak puji mak abah tau.

keh keh keh

skandaLdariLangit berkata...

i almost failed sebab broke up~

evagurl berkata...

aku plg suka entry ni

- elina - berkata...

ittew rasa lepas ittew clash ,

ittew jadi lagi rajin belajar .

rugi tak clash awal awal .

hihi .

masa ittew sekolah dulu dulu lahh .

wannurfazrini berkata...

aisehh i br je nak post psl skandel gua kejutkan gua bangun nak amik result spm , tak jadi ahhh . batal ! hahahhaa

± berkata...

besela mentaliti typical 16
yg bangangnya dah masuk U pun bawak perangai camni...puiii

ittew tak sukew taww!

Duniakuabstrak berkata...

itteww mahu Lempang satu

Unknown berkata...

gua nka lempang lu geli2 leh tak

dyba gula-gula berkata...

hahahah

nurkaloi berkata...

hahahaha
i like !!!

tu lah dye ann
sedar laaa adik2 ku....

Linda Jae berkata...

iteww nk gtau ..abam hiro pendorong iteww bukak belog tiap2 ari nk bace new entry dia...hahahhahaha.....

Shahada Fauzi berkata...

ittew suke nasihat abam hiro..^_^

ENCIK TIKUS berkata...

BILA FOLLOWER DAH 2K MULA LAH LUPA MEMBER BLOGGER SENDIRI. TUI.

Pyka Rahmat berkata...

leka tgk hone hone clock unik gila.

#ilovemyfamily

Awanama berkata...

tp betul pe.. adik aku semangat belajar bila ada pakwe..haha.. syyyyyyy..

Unknown berkata...

kemain tau abam hiro encemmm ni!lol~

Awanama berkata...

jenis anak yang xsedar diri..syg2 konon,mak bapak ntah kemana.mmg xmatang

budak kacamata berkata...

'Gua menyampah baca entri orang yang suka sangat puja dan puji pakwe/makwe dia;'
i like that statement..tp kdg2 ak pon terkandas gak..hahahahha

ishiko berkata...

ayat nak gedix aje an.. ishh~

eqacashperlala berkata...

setuju ngan kau
mak bapak tu lah pendorong utama nak berjaya

ni tak, pakweee
ceeeett podah!

zarifahmr berkata...

lain macam je hiro loni kihkihkih

Frodo Baggins berkata...

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

alexayussida berkata...

makasey hiro teman ittew..auww~ yucks!

hahaha kaw2 disitu :P
kita tak couple masa skola,pndorong kita baba kita..(cam bagus je bunyik kan?haha muntah ! )

miss nina berkata...

jgn kan yg umo 16, 26 pun harus baca entri ni :)

成人網站 berkata...

色a片
成人a片
色a片色情自拍影片庫
成人a片Live秀
夫妻做愛a片直播
免費a片下載無碼有
免費無碼a片
色a片免費看
免費無碼a片
校園美女a片影音視訊網