LSAB



Gua bukak Facebook tadi, tengok ramai member gua duk like page ni Pencarian Lelaki Sweet dan Awek Bertudung.

Wadepak!

Anak muda sekarang suka sangat populariti, di kenali ke?

Serius gua rasa page paling fakkk tuihhh dalam banyak page-page. Kedua page ialah jom bersegmen lah. Kah Kah Kah.

Okay, mengapa gua anti sangat.

Satu je gua bagi.

Tajuk pun dah gampang dah. Pencarian Lelaki Sweet dan Awek Bertudung.

Kenapa perlu bertudung?

Cikaro tak boleh sertai lah sebab dorang tak suka bertudung? Awek pondon pun cantik. Tak leh join jugak? Minah 3gp tepi tangga pun ada hati nak jon woiii. Walaupun dia bergiat aktif tepi tangga dan juga dalam kereta, hati dia masih berjiwa awek. Wadepak. Tak adil.

Ima bukan nama sebenar, dia tak bertudung... tapi di sebabkan mahu turut sertai dengan terpaksa pakai tudung.

Bersusah payah dia pinjam tudung mak dia. Lalu di ambil gambar sendiri sambil buat muka kiut.

Lantas laju dia pergi edit. Walaupun hasil photoshopnya tak setanding Misz Xuxu, dia tetap tekun.


Tak ke hipokrit tu?

Johan Haris Haikal... meninggal di sebabkan di di gigit semut. Berjuta semut daripada lapisan umur mengigit mukanya. Sebab semut percaya mukanya sangat sweet sebab menang pada bulan Julai.

Gula pun kalah dengan muka yang sweeeeetttttt giler!!!

Euwww. Kalau member gua, memang gua kikis muka dia jadikan penyedap kopi gua ni.

Arwah sangat tak sweet, tapi berkat usahanya menjaja gambar berjaya jugak menang. Sama juga konsep, U Like I, I Like U. Di blog, U follow I, I follow U.

Sudah la... lu dapat apa join page bangang tu?

Oh lupa, anak muda sekarang lebih gemar hiburan, hal artis dan sebagainya.

Lagi satu...


Faking! Gua tak dapat siapkan entri ini sebab teringat senyuman lelaki dekat page tu. Rasa nak muntah pun ada. Bodoh! Bodoh! Bodoh!

Tapi camna nak turut serta? Gua tengah godek-godek gambar gua paling sweet tadi. Cilakak! Tak de! Itu sebab gua tulis entri ni. Kah Kah Kah!

*pergi Unlike page gampang tu balik.



SukaNeka:
Adik, Abang bukan jeles dengan muka adik yang cantik dan sweet tu. Tapi dapat apa tayang muka sana sini. Lelaki sweet tu Abang tak kisah. Yang awek tu. Euwww..lagi satu, jangan mudah sentap boleh? Pergi belajar buku PMR dulu, baru boleh main Facebook ni. Di medium kebodohan ini terserlah kebodohan dik. Jelas!


Tak panas bontot lagi? Baca lagi:




dan lain-lain.


37 ulasan:

lelaki sweet berkata...

kah3,sokong100x!
furtamaxxxx!!!

JIJI YU berkata...

gua pon rase cam laen macam je page tu..

Raihana Izzati berkata...

gay lettew dok tingat gambar lelaki sweet tu~

Dah kena banned jugak. =_=

Dasar admin tak terima nasihat.

my pic dah kalah awal2. Cantik what gambar vampire tu.kah3. DARN.

Mohd Ridhuan berkata...

hahahhahahha...
macam2 skrg...

aku nabihahaha:) berkata...

biaq la depa tayang muka nak cari maki orang.haha

melle amir berkata...

haha apakejadah wujudnya page tersebut

zidEL zhafiz berkata...

keh3..~~~

HEROICzero berkata...

kami menyokong usaha mereka! go go go.


*jeles lettewwww~

FaRa HanNaH berkata...

kiteww bawu ingat nak masuk..eww..haha..

grubby person (^_^) berkata...

wujud lagi ke page ta bertamadun tu :) -..-

hiro berkata...

meng aib kan orang salah.


tahu pun.


yang awek awek duk menempel gambarnya di page tu pasai apa..

MATAHARI berkata...

yang menariknya orang yang tampal hadis n nasihat agama pun kena banned. wow.

DuniakuAbstrak berkata...

hahahahaha rilek..bagi la adik-adik merasai zaman sodom menyodom sesama sendiri..dah tua nanti sedar la tu...

pelangi berkata...

ape seyh??? ahahaaha

K2r~90 berkata...

haha guwa baru komen kat discuss page tuh korang try g sane ade y mmg baned abes page tuh,, korang pon bagi le dakwah kat discussion tu weh hehe

NAJ HEBAT berkata...

alah.


setiap pic dlm album Hiro gua like..

muahaha.

anies anessa berkata...

sweet???cam huduh ja aku dgar perkataan tu..

adrinaqamarina berkata...

haha, kte sengaja like sebab nak stalk. memang gelimat kot. main dok like sesama sendiri~

hamzah ian berkata...

bab glemer2 org nak la

Alyn Jae berkata...

abam hiro wat la page "Lelaki Huduh, Pompuan buruk"...nti mst ramai yg join page tu...


*kalau page tu wujud, nk jd org pertamaxxx yang Like page tu..lalala

geeds berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
geeds berkata...

LOVE this particular line:

"Di medium kebodohan ini terserlah kebodohan dik. Jelas!"

HAHA.

Republic Aku berkata...

tak tahu nak cakap ...

- elina - berkata...

bagi panas lagiii .

hihi.

yuyu lar berkata...

tp abam hiro...saya terpaksa like la sbb faiz tapit nk join..klu unlike nnt caner nk like pic dia???tak giteeewww?keh keh keh

♛ nadia the blogger berkata...

baru unlike page tu minggu lepas , reason ? dorang reject gambar aku , perghhh ~ tu aku panass

wannurfazrini berkata...

tp abg dah LIKE kan page tu ? tndanya abg pun nak join upload gmbr dlm tu, elehhh .x nak ngaku . kui kui

zarifahmr berkata...

takde fesbuk so tak tahu..huhu

Faiz Tapit berkata...

ala abam hiro, baru je nak join dah kena blok... tssk3

ghost writer berkata...

gua masih tak kenal siapa dowang..

| Larasephia | berkata...

sebenarnya kau panas hati sebab dah 44 hari kau dok cari tapi tak jumpa2 jugak gambar kau yang ala2 sweet nak dihantar ke contest tu kannnnnnnnn??

Haha :P

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

budak2 ni suker sgt benda2 camni...grrrr sakit mata ummi

Siti Mashitah Saidin berkata...

hahahaha... lawak.. tapi sampai apa yg nak dkatakan tuh~

Sca Ndx berkata...

jgn pernah delete page itu.
malas lah jump fesbuk ke fesbuk bila nak stalk. hhehe

ENCIK TIKUS berkata...

dok tahu lagi po dio motip page tue

eiffel berkata...

kahkahkah...aku siap letak picca antara mereka yg berasa sgt sweet tuh lagik!saje, tlg mereka mencapap.alang2 mencapap, bia betui2 mencapap!lol~

idAti mALek berkata...

aku ketinggalan sal benda ni.lama ngat x online...hahaha..ape cer..