Teknologi


Pagi tadi saya bangun pukul lapan pagi. Kelas pukul sembilan pagi. Tahu tak? Saya tidur pukul enam pagi. Pehhh. Kira berapa jam saya tidur? Enam jam kan? Enam jam tu hari ini punya. Lepas habis kelas, saya nak ganti tidur. Hehe.

Okay. Isu saya nak cakap hari ini ialahhhhhhhhhhhhh. Ramai lelaki yang ada temannnnnnnnn wanita suka mengooooooooorattttttttttttt awek lain.

Eiiiiiiiiiiiiii. Sayaaaaaaa takkkkkkkkkkkkkkk sukaaaaaaaa laaaaa. Perangai macam ni pun ada? Boleh ke awak semuaaaaaaaaaaaa tahan dengan pakwe awak? Asyikkkkkkkkkkk duk mengorat sana-sini?

Tak setia punya orang. Tak cukup satu. Dah la tak suka minum kopi pastu tak kacak lak! Ada hati nak mengorat kita ni kan? Hehe~

Macam kekasih tak di anggap kan?

Kalau awak semua ada pakwe gitu..Piu Piu je dia. Tampar-tampar je muka dia deras-deras.
Kena ajar tu. Kena ajar.

Ok. Cukuplah la saya update kali ni. Sedak juga ada telefon bimbit boleh update di mana jua. Dalam tandas pun ada wireless. Ada kelas gitu.

Saya ada meeting tadi. Itu pasal tertekan lama. Okay. Jumpa lagi!


***

Jangan tanya gua mengapa dia tekan huruf lama-lama!

Ptuihhh! Nak update entri tiap jam pun, tak kan tengah berjuang dalam tandas pun update woiii?

Tahulah hanset terer! Ada wireless dan tandas duduk pulak tu! Rasanya update tiap jam ni tak perlu la kot. Sebab macam pembaca seakan terkejar nak ikuti tajuk panas awak tu. Pembaca pun makin muak. Apa, kau ingat kau sorang pandai menulis???

Contohnya;


Pukul 8 pagi: Bangun pagi dan bersarapan.

Pukul 11pagi: Pergi beli seekor hamster dengan mama.

Pukul 12 tengahari: Cici Namanya.

Pukul 2 petang: Cici sedang makan.

Pukul 4 petang: Makan petang di tepi tasik.

Pukul 6 petang: Gambar makan petang di tepi tasik.

Tengok pengunjung dekat statistik. Jika tak cukup 2000 sehari, aktiviti malam dan BW berlaku.

Pukul 8 malam: Tak malu. Tak malu.

Pukul 10 malam: Aduh..gersangnya.

Sebenarnya Cici sedang gersang. Dan esoknya mahu beli seekor lagi hamster betina.

Apakah semua ini?


Semuanya pasal TEKNOLOGI..di mana ada wireless di situ ada entri baru. Ye dak?

Jadi, jangan salah guna teknologi!



29 ulasan:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

salam
jadual lengkap nampak

Raihana Izzati berkata...

hahaha.i noe who.

lepuk jugak kangT_T <---- style dia.

Bella ♥ berkata...

biasa ah. dah tak dok kijo nak buat. update jela yg mampu.

meski entry bosan giler, tapi sbb die glemer, semua org pun nak bce.

tapi saya TAK! :))

anies anessa berkata...

aku masih setia dgn 3310

naj hebat berkata...

hyep abam hiro..

nah kopi pekat.. nak final.. abam study betei betei ya..!

muah untuk sang engineer.

haks.

Faezah Hannah Al Baj berkata...

hahahahaha..faham2..

nuyuEna berkata...

aku suke teknologi..:P

dyba gula-gula berkata...

kekekekekeke.....

tim berkata...

fahan faham..

JIJI YU berkata...

nak mengata aku la tu..

.cik ieyna. berkata...

daripada duk update kat blog. baik p update kat twitter. ye dak?

saljihitam berkata...

demo lani doh tok supo mulooo.

hiro berkata...

jiji--lek la..hehe.

yuyu lar berkata...

wah abam ni mmg kreatip la dlm menulis..

byk bakat ni..boleh menyanyi,bergaya,menulis..wahhh nk afundi abam la..

Frodo Baggins berkata...

semua kata 'paham-paham' aku jer x paham-paham. cisss. aku paham tang lu rakam bidio berak dalam jamban jer dgn teknologi mangkuk tandas jenama toto? wohooo

melle amir berkata...

sarkastik namanya

K2r~90 berkata...

cop .. gersang tuh merujuk kepade istilah ape hiro





















T.T Bm guwa makin merosot la plak hehe

beautiful_rose berkata...

terus terang jelah hiro....
lu sebenarnya nak bagitau yang lu boleh on9 menggunakan hp.internet ada di mana2 termasuk di dalam tandas.












gua agak huruf yang ditekan lama2 tu adalah kerana kesan daripada sembelit.lu teran kuat sangat hiro? =p

Nur berkata...

orang cam aku internett 24 jam pon kalo takde mood tak update jugak..huuh

Mohd Nor Quiyyum berkata...

lu pun nk gune wireless gak.. haha.. lame x tgk lu kt cni.. lu pun x kasi BW kn *tgn ke dada mata ke atas*

Cik Bidadari berkata...

nie entry saja2kan? nak test... isk isk isk...

Amna.Qadeeja berkata...

err oke, ayt last bru phm mekaseh teknologi bye ! ;D

DuniakuAbstrak berkata...

ni nak sentap ke taknak ni?...

jap nak pk

ama berkata...

urbannya hp lu ada wireless. kehkeh

♥CIK SHA♥ berkata...

perghh..itu namanya idea mencurah2 time beyak..ahaha..tang yg taip panjang2 tu tgh meneran kot..wakaka..

Ainul Hayat berkata...

hahahah...jiji yu terasa. ntah knp time bc entri ni aku terbayang jiji yu (mirah & akob)

*cimOt* berkata...

teknoloji teknoloji

Fiq Vertigo berkata...

sebenarnya kau nak mengata makwe kau.

=.=''

haihh..

alexa yussida berkata...

apekah...knp cara update gugurl je nih?

kehkeh..Eiiiiiiiiiiiiii. Sayaaaaaaa takkkkkkkkkkkkkkk sukaaaaaaaa laaaaa. Perangai macam ni pun ada? Boleh ke awak semuaaaaaaaaaaaa tahan dengan pakwe awak? Asyikkkkkkkkkkk duk mengorat sana-sini?

sakit mata aih tgk bnyakkkkkkkkkk sgt huruf..pdahal mmg slalu buat cmtu bila geram..haha..fine.pompuan kut:P