Rahsia Lelaki



1. "Sayang, dah enam bulan kita kapel, Abang tak tengok lagi rambut Sayang... boleh tak hantar gambar Sayang free-hair?"

2. "Sayang, kita tak ada lagi gambar pegang tangan. Rugi datang pantai tak pegang tangan"

3. "Ayang, Abang nak baring atas riba Ayang boleh? Sakit belakang"

4. "Sayang, Abang nak tengok gambar Sayang bertuala saja boleh? Berkemban je pun! Alaaa... nanti Abang delete la... hantar ye"

5. "Sayang... cinta kat Sayang sangat-sangat" *Sambil peluk dari belakang*

6. "Abang tak mintak apa-apa daripada Anje. Sudah menjadi tugas Abang bahagiakan Anje"

7. "Pa, sanggup berhabis wang ringgit untuk Ma. Supaya Ma bahagia"


Realitinya, lelaki sedang mentarbiah diri perempuan. Lelaki sedang membinasakan diri perempuan ke jalan maksiat. Sedikit demi sedikit lu orang akan terpengaruh dan terbiasa. Mulanya malu, lama-lama dah terbiasa dan akan jadi tabiat.

Contohnya...

1. "Abang dah biasa tengok rambut Sayang. Apa salahnya nak tengok dada saya seket. Hehe. Nanti kita akan kawen jugak. Nak gambar Sayang dalam tandas. Berkemban pun jadilah"

2. "Sayang, dah lama kita pegang tangan dekat pantai ni. Rasanya molek kita pegang benda lain lak. Hehe"

3. "Sayang, nak baring atas Ayang boleh? Gersang la..."

4. "Sayang, Abang dah biasa tengok gambar Sayang bertuala saja. Nak tengok gambar Sayang tak pakai apa-apa lak! Alaaa... nanti Abang delete la...hantar ye. Pelissss"

5. "Sayang... cinta kat Sayang sangat-sangat. Abang nak baringkan Ayang ni"

6. "Abang tak pernah minta apa-apa daripada Anje. Tapi kali ini Abang nak cium pipi Anje boleh?"

7. "Banyak wang ringgit Pa habiskan untuk Ma, tak kan nak raba-raba, cumbu sikit tak boleh? Kedutttt arrrr!"


Itu lah realitinya, tapi bukan semua lelaki begitu. Jika dapat pakwe baik, baiklah. Ada yang tahun pertama baik, tahun kedua dah berubah jadi setan. Tahun ketiga lu kena tanggung perut membesar. Itu perkara biasa sangat. Jangan sampai;


"Sayang, Abang dah biasa. pegang, raba, main, uli semua aset Sayang. Dah tak ada apa-apa untuk hadiah perkahwinan kita. Jadi elok la kita berpisah. Selamat tinggal. Adios!"


Lelaki yang lu orang sayang selami ni boleh jamin ke dia akan kahwin dengan lu wahai si golongan berdada mantap? Sudah ada hitam putihnya? Jadi jangan la bagi semua ketika bercinta walau nak buktikan lu orang sayang pakwe lu sangat-sangat. Minum klorok lagi la bangang! Apatah lagi bagi dara, ye dak?


Jadi, pesanan gua. 'Sila jaga kemaluan anda daripada di cerobohi tanpa permit yang sah'. Keh Keh Keh.

Macam mana? Pernah terkena?

BAGUS!!!


64 ulasan:

- koroe - berkata...

rasa nak terajang abam hiro sekarang jugak.



hahaha

Amir Syahir berkata...

kalau boleh jangan terajang kena muka. karang dah tak kacak. hehe.

Unknown berkata...

abam hiro gatai yeww. harhar

Annisa berkata...

*pengsan*

moga mendapat teman yang baik. amin.

vampire's lovex berkata...

waaaaaaaaaaaa !! insaf...





kena ajak pakwe kawen cepat2 ahh...





jemput dtg knduri kami nnti..haha

Amir Syahir berkata...

nub-- lu ni baca ke tak, kang tak pasal pasal gua bagi penendang maut bisikan bayu.

Amir Syahir berkata...

VL-- saya wajib datang!

Amir Syahir berkata...

nisa--amin..amin.

Awanama berkata...

pagi buto ni hah ko update? grrrr~~ baco sat entry nih -,-"

Amir Syahir berkata...

kalau boleh kawen cepat-cepat. tak payah tunggu lama-lama. perkara molek. kawen tu sedak.

Awanama berkata...

acane nak cari laki erk? aku dah lame bujang kot xD

vampire's lovex berkata...

nak laki jugak !! hiro xde ke calon ..






ce bagi dua tiga orang...jgn kedek sgt aihhh...




xD

Amir Syahir berkata...

mai--baik bujang dulu, bila dah sedia nak laki...baru aummm..haha. aum tu kapel,cari calon.

izuddinrahim berkata...

Pehh ! Menusuk kalbu sungguh. Tak sabar lah nak cari awek kalo ceni. Hahaha *psiko*

Amir Syahir berkata...

VL--calon?

Syahir, Amir, Hiro, haa..pilih.

eszol raar berkata...

weyh syahir,kau x pernah buat ke suma ni?

mohamed berkata...

haha btoi2

AdilaKaman berkata...

BAGUSS!!

tak ke jahat perli orang gitu? HHAHAHAHA.. :P

bujal X berkata...

aku duduk termenung.

Unknown berkata...

kahkahkah. ayat ayat abam hiro memang bikin aku gelak laaa.

gglit berkata...

moga abam hiro tak lupa ingatan ini.

Raihana Izzati berkata...

annoying gila.

Unknown berkata...

pergh...ayat last tu aku ske...sila jage kemaluan masing2 ye...hehehe...good...

ghost berkata...

aku suka macam tuh...mudah sangat.

Wahida Nasution Thakhrim berkata...

terbaik la.. ha3
minta yang kecil2 dulu baru minta yang besar2 pulak..

Awanama berkata...

lelaki mulut manis. perempuan pula senang je nak cair

Unknown berkata...

haha
:
:
:
kembalilah ke pangkal jalan sebelum terlambat...

♛ Rose Wolfsbane berkata...

calon mithali dalam tangan ^^

catherine- berkata...

:)

- elina - berkata...

hiro bila nak kawen ?

haha

intan.maisarah berkata...

abang hiro begini ka?

definitely.me berkata...

setuju.
remaja skrg ni kena lebih aware ttg ini.
semua jenis x malu dh aku tgk skg ni.
grr

Yuyu berkata...

boleh buat tips nih..tips menjadi lelaki berjaya dengan selongkar rahsiaya..


ngeh ngeh ngeh

Marhaenonymous berkata...

aku rasa nak gelak guling-guling baca entri ni..hahaha

lady-D berkata...

bako je spesis jantan camtu..hahaha

saljihitam berkata...

jangan mudah tersungkur dengan hanya mainan kata kata dari seorang anak adam. pufff.


ok bai !

erysweetie berkata...

ade pengalaman kah abam hiro? kehkeh =p

nurayunni berkata...

pernah buat jgk entri pasal nie..terbaik!!!

Awanama berkata...

haha. lepas ni soh awek2 kt luar sana pkai leklok sikit.

Ziro berkata...

setakat ni belum lagi pernah buat begitu

hanaahmad berkata...

Pernah, x-bf aku dulu cenggini! Terus aku tinggal! haha, perempuan yg syg sgt smpai redha je bg semua mmg bodoh la kan....

fatinizzati berkata...

pernah gak. ex bf aku dulu lebih kurang macam ni. aku sayang die tapi aku lebih sayang diri aku. last2 aku kena tinggal gak. haha. tapi lepas beberapa bulan die dapat gf baru dah. maybe that girl much2 better kot and hopefully ex aku tu tak la mintak benda yang bukan2 dah especially dekat gf baru die tu. hopefully :)

zarifahmr berkata...

tunggu jadi hak milik yang halal lagi mutlak.


aminn.

Nur berkata...

betul2..lelaki nih emmang suka menjahanamkan pompuan.haha..yg pompuan pun terima je kan..haha...mintak jauhla aku dari semua nih..huhu

Duniakuabstrak berkata...

kalau suruh garu balakang badan?

keh3

Faiz Tapit berkata...

sweet nye abam hiro nih... moh kapel
hik3

Dee berkata...

weng2 la otak ko hiro..!!! akal ko kalo dah tunjang,mcm ni la..huhuu ape ag hiro???aku AMANAHKAN ko carika aku JODOH..hahahahahahhaah sbb ko kan lebih memahami kaum ko niy~weng weng :)

Fairuz Zainal berkata...

ohek3 :3

Kik0 ♥ QiLaH berkata...

mungkin vanish sedap lagi dari klorox. kehhh

azzaliena suziantie berkata...

terbaiiikkkk..gua gelak sorang sorang subuh nih....hahaha....yeahh..betull...jgn gedik nk bg semua..kang diri sendiri merana

Lulu Caldina berkata...

huh..

Mashe berkata...

Btoi,btoi,btoi!

Pa'tam berkata...

sayang. tag gambar fesbuk sayang tengah berkemban please? abang tengah gersang ni

Cikgu Jaja™ berkata...

hahaha.gud job hiro :)

qwert. berkata...

oh hiro , ku harap kamu tak praktikkan ini ssbgi rutin kmu ~ hahaa , ayat pinjam dr cerita PGL ! ;p

Nursyairah berkata...

hahaha!

puteraduyong berkata...

waaa...dah sampai tahap wajib kawin dah ni hehe...

gadis 3 suku . berkata...

hahaha gampang bebeno laki cm uh =.=

nuyuEna berkata...

hebak la entry ni..aku nk print tampal kat bus stop la...

biar sume gadis yg duk melayan sgt jantan jantan tuh sedor..hekhek...

kang aku kredit kat blog abam hiro ye..:P

Amir Syahir berkata...

hik hik hik..

gua kongsi sekadar termampu.. sila tegur lagi jika salah..ehhe.

Awanama berkata...

haha btoi2

Emira Darmia berkata...

pandai abg hiro kupas ayat kan..ada pengalaman ek...

kehkehkeh...jgn mrah bro..

sm berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
網路校園美女寫真 berkata...

h漫卡通成人動畫
情色辣妹聊天
免費a片卡通版
情色成人網
av情色性愛視頻
免費視頻美女
av情色性愛視頻
免費a片卡通線上看
成人動畫卡通