Segenap Setahun

Ada makwe cakap mata gua sama dengan budak ni. Comel kan?



Entri kali ini pendek. Ye pendek. Gua yang post, gua tahu la. Air sependek lutut jangan di sangka tiada buaya. Ye!!!. Itu pepatah entah daripada mana gua rembat.

***

Begini, gua pergi kentaki dengan member gua kelmarin. Hajat di hati nak rembat sos Thai sebotol dua. Tapi botol sos Thai dah duk dalam almari yang kena tekan-tekan tu. Baru gua nak berjinak-jinak dalam bidang 'makan-dekat-kentaki-percuma-sos -Thai'.

Okay, itu selingan saja.

Gua sebenarnya nak kabor gua dah satu tahun menjaga Akal Tunjang ni. Penat juga jaga blog ni rupanya. Melatih gua jaga Ica juga nanti. Ye dak?

Disebabkan gua nak riak dan berbangga sedikit setelah masuk tahun pertama... gua buat page di panggil GENG AKAL TUNJANG. Akal Tunjang perlukan teman untuk bertahan menemui umur dua tahun. Jika diizin-Nya. Sebarang teguran, kritikan, kutukan membina boleh kat sana. Jangan puji. Gua dah biasa. Keh Keh Keh.

Di sini lu orang boleh la post entri lu orang bila dah update jika lu orang tak ada page sendiri. Sesama geng, gua tak berkira sangat. Nak ajak berkelahi pun boleh.

Akhir sekali, jikalau gua menghilang mahupun tak update lagi... gua nak lu orang tahu... GUA SANGAT-SANGAT-SANGAT HARGAI LU ORANG.

Terima kasih dengan sokongan dan teguran di berikan. Gua perangai molek sikit kan sekarang? Entri pun sedak kan? Haha... semuanya jasa lu orang semua.

Terima kasih!



36 ulasan:

Raihana Izzati berkata...

Kemain tacink.

Frodo Baggins berkata...

entri minta kaki betoii cisss
belog aku jugark yg xder pkmbangan
hahahhaha ...

entry lu dulu2
semua jiwa2 belaka
jgn ingat aku lupa ..
hahahha

Brader Chacha berkata...

tak buat parti buih ke sempena besday akal tunjang ni?
kalau ada, kabor ke gua

Anisa Hang Tuah berkata...

cam nak nangis je baca entri ni

za petrelli berkata...

baru setahun ke? cara ko tulis, macam dah sepuluh taon..ak puji ni. puji

saljihitam berkata...

wah maju maju. lepas ni boleh buat sitkom pulak. ye dak. hehehe.

keep it up bro :)

Johan "Champ" Radzi berkata...

Salute untuk kau hiro. Aku peminat setia akal tunjang. Kau tahu, kau blogger feymes pertama aku jumpe masa baru nak berjinak dalam dunia blog. Fuhh!

Faezah Hannah Al Baj berkata...

hahaha~ ok ok..yg penting LILLAHI TA'ALA

naj hebat berkata...

ok.. memang tacink sial.




sekian.





















































sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang hiro. memuah!

- koroe - berkata...

ceh. setakat hargai dalam entri tak guna. jum belanja pembaca akal tunjang. paling koman, roti telur 3 bijik sorang. ke gane ?

intan.maisarah berkata...

terharu

Republic Aku berkata...

maksud post ni aku faham cuma tak faham kenapa nak rembat sos cili kentaki tu...sedap sangat ke apa...hehe

redballerina berkata...

selamat menyambut 1 tahun ! :D

athirahzaki berkata...

sedihnye entri,

hiro sedakkk

erysweetie berkata...

sebak aku bace entry ni. suhpan. kehkeh.

@republic : sos thai kentaki mmg sedap. dulu pernah gak aku rembat sebotol dua. =p

Nur Fatin Nabila Zeeyan berkata...

isk isk entri ni touching

Umie Nadhirah berkata...

pheww.. dah ada geng :D

han berkata...

mak aihhh..da staon rupenyaaa..dulu folowwer tak smeriah skarangkan hiromeo..huahahahaha



blanje kepsi oiii...

MATAHARI berkata...

tacing....




kutukkutukkutukkutukkutuk

.:: yUki a.k.a f@Ra ::. berkata...

setahun sejagung rupenye sehiro nih..

zarifahmr berkata...

dulu masa kecik2 selalu main sama sama yedak? dengan geng2 warung s.c


kipidap kipidap ! :'D

areleaf berkata...

Doktor kate ape?tumor otak ke?

Schubert Serenade berkata...

hiro..hiro...hiro..
nama betul??Hiroshima??hehe..:p

yup, I just love to read yours. just jarang comment..hehe..comment bila perlu je kan:)

HEROICzero berkata...

apa gua nak komen tadi. pasal kentaki rasa nya.

tak apa. tak penting.

Selamat ulang tahun !

khairunnisa ♥ berkata...

tahniah dah setahun ^_^

DuniakuAbstrak berkata...

sopan kemain hiro..

Lya Colours berkata...

oo ni kira hepi besday akal tunjang la ni kan kan kan

♛ nadia the blogger berkata...

pehhh, ayat last tu~

skandaLdariLangit berkata...

ni pendek ke? keh2 ;)

skandaLdariLangit berkata...

semoga terus berlari dengan usia ini~

chummy cliche berkata...

abam hiro buat page.. haha.. bila di-capslock ayat lu sayang sangat hargai reader ni.. macam maksud bertentangan je.. kah kah

hiro berkata...

chummy-- err..gitu ye?

Amna.Qadeeja berkata...

ececeh,kemaen yer inchik..tacinkla jgk ahaha :D

iena berkata...

kemain tacing abam hiro

vampire's lovex berkata...

semoga ica macam muka budak tu hehe..

Master Hacker berkata...

huhuu.....


jap gua rasa sedih ke hepi ne dengar entry lu kali ne????