Gua, Perempuan dan Coli

Demm, Gambar coli tak lulus nak siar. Demmit. Keh Keh Keh.



Apa gua akan buat jika gua jadi perempuan selama satu minggu?

Lu orang mesti ingat gua akan pergi beli coli kencang-kencang lepas tu pakai kan?

Kencang weh pemikiran lu orang. Agak-agak la weih.

Pastu ada fikir gua akan amik gambar pakai coli saja guna henset murah. Taruk dekat MySpace. Buat mucung-mucung mulut. Haha.

Bukak akaun facebook taruk gambar posing baeekkk punya.

Pastu update status;

Sapa Cayunk Saya?

Rasa nak di peluk la...

Hari ni nak pakai bra kaler apa ek.

Nak nangis kejap boleyh?


Demm la. Bukan-bukan. Itu andaian tak berasas. Gua nak ngorat lelaki laaa. Gua nak uji sejauh mana setia cintanya pada makwe dia. Lebih-lebih lagi gua nak goda Hamzah. Nak tengok dia ni jenis setia ke tak. Keh keh Keh. Gua nak kawan baik dengan Shara. Nanti gua dengan Shara boleh main ukur-ukur dada. Haha.

Goda What The Hacks. Alahhh. Dia ni macam kaki senang kena pancing ni. Haha. Gua gurau je bhai.

Muah... muah dengan Ayul. Serius shit lepas ni dia terus jual kambing-kambing dia. Untuk belikan gua BlackBerry dan teddybear.

Dengan Abe Farid pun gua nak test power. Erkk. Tapi dia ni cam setia. Ah. Belum cuba belum tahu.

Dahla mengarut. Tapi jadi perempuan memang cabaran yang sukar. Gua akui itu. Makwe yang terlanjur dengan pakwe setan, perempuan yang kena padah. Ishh... mencabar juga ya.


Jadi, hargailah dirimu wahai PEREMPUAN...



Pencoli,
Horrow.


73 ulasan:

Queen M berkata...

hahaha..ape kes entry ngarut? LOL :P

*kalo kite jd laki,kite nak duduk2 dgn laki n tgk ape yg dorg sembang/buat..then g ngorat pompuan cun!hahahaha*

wOrLdOfsEcReTwHisPerEr berkata...

muahaha..apa yang dok
ngarut nie bro? xD
wawakaka...xley blah,
pencoli!

plumpy.tootsie berkata...

ok.yg ni buat gua terkedu.

hiro berkata...

gila.tgok buku xfaham.

Teyn berkata...

hahahah~~ gila! =p

cik hani berkata...

huhu.hargai la kaum wanita yeee~

Cik Jari berkata...

seb bek ko paham betapa hebatnya dugaan jadi perempuan....tapi,aku nasihatkan kau..bersyukurlah jadi laki!

Husna berkata...

sengal ayam la entry ni

alexa yussida berkata...

haip haip !! nak kena babab ni..taleyh blah tul entri..

ooo patutla..kwn hamzah..haha

norfaridahanum berkata...

sempoi tapi mendalam.
tabik hormat dr gua.haha

hiro berkata...

nurul hiro akila--perempuan sering kena main dgn laki. dem la kaum laki..haha.

NOOR FATIN berkata...

hargailah wanita..hik3

MOFASAD berkata...

hoii

tyqa berkata...

hah? mmg pesanan la

buDAK keCIK berkata...

ko ni nmpk sgt cam teruja nk try pakai coli kan2??

perhatian kpd kaum hawa, kalu ade sesapa yg ilang coli tu, korang kna tnya si hiro ni~!

ngeh3

snowblack berkata...

babe, kau ni makin dekat dgn exam makin mncurah2 pulak idea coli kau tu yek. study la bohh. study kuat lg psl coli neh okeh. :D

princeduyong berkata...

haha...lama tak dengo ko ngarut hiro...slamat bertemu kembali...gua dah sehat...

farahmoque berkata...

hahahahha..hiro senget ohh!

cik @!en berkata...

jangan sampai tukar jantina tau! hahaha....


whai adam. sila hargai hawa.


*bangga menjadi wanita8 hek3 =P

Fadzrul Hisyam berkata...

sah ko gay...haha

fairuz berkata...

hahah.abe farid setia doe.jgn kacau dia.

hamzah ian berkata...

heh

platipus berkata...

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Fiq berkata...

heh

Mohd Nor Quiyyum berkata...

klu lu jd pompuan konpem x jambu

echah mashuri berkata...

lu ni boleh dikira mengajak kebaikan secara melucah..:)
tabik ah gn ko..heeee

hiro berkata...

entri gua maksud dlm.org tak bc tu yg komen mcm2. leh la gua tw sapa tak bc, spa tgok gmbr je.

gua kan pro..haha

suzie rahman berkata...

haha hiro senagl xder kje ko erk..awat xckp nk pkai g-string?? wawawa lucah plak..xper blog ko..werkk

hiro berkata...

suzie--teringin juge.

Encik Tikus berkata...

gila horny

~@m!_L!y@~ berkata...

hargai dri sendri... =)

Ain Atika Zailani berkata...

kau ni memang suka merepek ehh?? teringin sangat nak pakai coli ke???a hahaha

farahh berkata...

gua syak lu mcm nk g siam je, operate pastu buang.





pencoli?? kehkehkeh

plumpy.tootsie berkata...

saya baca.saya baca.saya baca.

tolong percaya.

hackshitam berkata...

hahaha..
what the hacks?
gua layan je lu pakai coli..
stim jugak..hahha

ღ Sumomo-chan ღ berkata...

aiyakk.
pagi pagi suda bikin saya gelak. hahaha :P
entry taleh blah betol.
tayah ler jadik pompuan,
susaaaah kot. wakakaka xD

♥-- emieysandra --♥ berkata...

uitt,entri utk wanita la ni ek..
emm..hargailah dirimu wahai wanita..
.. KERANA DIRIMU BEGITU BERHARGA(iklan jap) ;p

DuniakuAbstrak berkata...

hiro jadi perempuan?

hiro pakai coli?

hiro nak mmuah?

argghhh...

mendalam perli kau ni kat kaum perempuan

Amanda, sila baca entry ni..hiro nak bagi nasihat kat awak

hahaha

hiro berkata...

grr..Ayul, jgn kacau alamanda gua.

NuR 'aQiLaH berkata...

ya. gua syak pompuan dan coli mmg x dpt dipisahkan.

hiro berkata...

nur--gua akan jadi pelindung bagi perempuan yg gua syg umpama coli itu..keh2.coowiiit bukan

NuR 'aQiLaH berkata...

sgt suwit. bagai coli x tebelah dua. wakakap

oke gua da melalut jaoh.

hiro berkata...

nur--tettttt..kembali jln yg lurus.

Cidak berkata...

nasib baik kita terpisah jauh

J.M.R berkata...

pencoli tahap tinggi nih!:-p

sastraboy berkata...

gedik.

Miss ... berkata...

hiro klu aku jadi lelaki plak..haihh perghh aku nak cari awek keliling pinggang wakaka erkk giler x setia waakkaka

ifah berkata...

uish sihat ke x bdk ni. huhu

DAUD berkata...

x jadi pempuan pun ko leh ngurat diorg.
haha

Bijen M. berkata...

Lu mesti sakit belakang usung betik berat sangat.
Kalau lu punya besarlah.

Lya Colours berkata...

keh keh abg parit setia weyhhh

::cdot the dot:: berkata...

nak try jadi pompuan??


pegi cukur bulu suma dulu!

maCy berkata...

patut la Allah jadikan hiro laki..
klo pmpn da jd pmpn rosak akhlak.. isk2

maCy berkata...

kiddo

SweetyMui2 berkata...

haha..nak jadi pmpuan ke?boleh je..miahhhaa :D

Syida Shukor berkata...

mesejnyaaa , jagalah attitude .

Biela Sapine berkata...

hahaha.. i like, hamzah mestiu tergoda gler ngan kau, pkai coli lip lap sikit.. hiks

AyuE SurihanyOt berkata...

lu klu jadi pompuan gua rasa dah kecewa dah mamat2 kat luar tu...pompuan ada janggut ada plak yg maw..

hiro berkata...

yue-yue--ada eh gtu..grrr.


biela--dia tu....har har har.

hiro berkata...

macy--grrr..nk kena ke.



sweety--hehe..andaian sje.

niena berkata...

good one!


:)

little ain berkata...

nak cakap kamu sengal. tapi nak gelak jugak. aduyaiiiiii

Juel berkata...

krn diri mu begitu bharga
hahahhaa
skali jd pompuan br tau hahaha

✖sLp mE pLz™✖ berkata...

kalau jadi laki, nk ngorat diri sndiri,, haha

Anna Boleyn berkata...

perghh~ tinggi betul angan2 yerr... ;p

iszieylyanziy berkata...

kencang seh entry ni,,haha

hiro berkata...

isz--mekasihhh!!

eiffel berkata...

kahkahkah!!!camtaek abis ni!!!


itu klo lu dpt jdi pompuan sehari..tp tetiba pastuh lu terus jadik pompuan camne???

nk terus tepek picca pkai bra smbil mulot moncong2???

jambz- berkata...

mu tak abih2 lagi dengan coli. kah kah.

teringin nak tengok mu pakai la hiro.

Linglung berkata...

coli sape lu nak sebat masa lu jadi gadis? xkan nak belenggeng je beb? kah kah kah

ct kamila berkata...

chaittt...

haha

♥CIK SHA♥ berkata...

erk???

Dee Zahari berkata...

aku nak jadi lelaki.

boleh pegi mana2..

malam2 main futsal
lepak sampai pukul 2,3 pagi