Kesukaan Mereka

 Window Shopping pun jadilah--Isteri.



Ada pasangan dah lama kawen punya sorang anak perempuan rumah dekat Pavilion.

 
"Sayang, bangunlah. Kata nak jogging petang ni"

"Malas la Abang, penat. Tak puas tidur lagi"

"Alahhh. Jalan-jalan dekat taman ja. Sian anak kita tu"

"Nak tidur lagi Abang"

"Betul ni? Ingat lepas pergi taman mahu shopping sikit"

"Fuhhh. Kita pergi shopping terus la Abang. Lipstik Sayang dah nak abis, make-up sume, pampers anak, barang dapur, Bla Bla Bla...



Pengajaran: Kalau perempuan tu, perempuan la jugak. Keh Keh Keh.


67 ulasan:

Vanilla Popsicle berkata...

dah kalau perempuan, takkan nak jadi lelaki pulak :D

GaDis CoMeL berkata...

abang pon tak sabo2, bg la sayang nak brehat2 skettt..

ifah berkata...

x semua pempuan same. hahaha

Bella ♥ berkata...

hakhakhak boleh tahan gak bini die nih. hahah

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

i like..memahami lah hiro ni..hehe

aesya_echa berkata...

hahaha..
cute pe..

plumpy.tootsie berkata...

hamboih,lu igt semua perempuan kaki shopping ka?

Amirah Adnan berkata...

hahaha..shopping best..:P

syeraRAWRR berkata...

kuat kerja, hehe

NadGorgeous berkata...

bini die nih same mcm sy kot.. hihihi

sastraboy berkata...

terseksa gila terpaksa duduk dekat pavi.

ugh, sebal!

Encik Tikus berkata...

gua sayang lu ketat ketat

.s.o.f.i.a. berkata...

naseb bek aku tak minat shopping.......... tapi aku POMPUAN ok!!!!

farahmoque berkata...

cm best je umah dkt ngn sOpink complex..
tapi xlaa gayat cm bini die tuh.HAHAHA

kembatolo™ berkata...

perli chantekk punye.. haha

snowblack berkata...

errr. cisss.

F.a.S.h.E.e.H.a berkata...

yang penting duit suami yg kuar. memang tip top!

~~aKoO~~ berkata...

hiro slalu tipu..
maner ade pompuan ske bli brg make-up over2 cmtuh..
xhengat..jog xnk..shopg nk..ape punyer bini daa..

syafiqah ezam shah berkata...

lelaki tetap lelaki.haha.takde kaitan pun.

little ain berkata...

rumah nak dekat dengan Pavi je eh. buat la Alamanda ke, Gurney ke, syok sikit. huhu

Anna Boleyn berkata...

haha. BETOL! abang..jom g shopping! ;p

hamzah ian berkata...

heh

wannurfazrini berkata...

bwahaha . siottt . perli perempuan nmpak ?

niena berkata...

tao tape

~cik tiram~ berkata...

jom joging! ngeh3..

♥-- emieysandra --♥ berkata...

xminat shopping..lagi penat.
tol ni..:D

Miss ... berkata...

wakaka soping itu nikmat keh34

|arieza| berkata...

nak nyelit jap..

aku benci Pavi!! (hahaha sbb belom mampu beli brg2 kt ctu for the time being.. tggu aku dh keja nnt je la kot.. mgkn aku kata Pavi tu heaven dunia aku hahaha)

buat ms ini, aku benci Pavi!! haha sbb tujuan aku pergi shopping bkn utk window shpping :p & kbykn manusia g Pavi skrg ni utk window shopping je.. huhuh ape brg :p kan kan? :p nk berlagak kaya la tuh hik~

tyqa berkata...

haha yeah perempuan dan shopping :)

Farah Sygs berkata...

erk???

sorry tokey pepsi...
ambe dop minat shopping2 nie..apatah lagi make up...rimas giler2

liyana berkata...

haha..
x seme pmpuan cmtu~~
klu shopping best shopping sorg2~~
or kwn yg sekepala mnt shopping..
tp xdela smpai mmbazir..
huhu

alexa yussida berkata...

shopping make up xbest sbb xreti guna..keke..shopping grocerries n kasut saya sukee...:p

eit,lelaki pon ade yg gila sopim juge:p

Syima Syaz berkata...

ehehehe

baru lah perempuan...
tp kat pavi ada jual pampers ke?

Robot | Sakti berkata...

hik hik hik

Robot | Sakti berkata...

hik hik hik

DuniakuAbstrak berkata...

teman awek window shoping mmg satu penyiksaan

3 jam jalan2 tgok barang tapi tak beli apa2

grrr...

Cik SHiNJU berkata...

Shopping tu satu terapi..
Jogging buat penat jer..huhuh :P

Wahida Nasution Thakhrim berkata...

jom!! suka shopping..

Cik Akma berkata...

wakakakak. mcm setuju.

ANATI SOKI berkata...

hehehe.. nk wat cane.. tuh hakikat sbnr..muahahah

ziela salih berkata...

sengal

Siti berkata...

kata perempuan.. ahaha

farhah adeli berkata...

nampak nye hiro sangat memahami perempuan ye. hemm...(curious)???

Ann berkata...

mesti.. bab shopping ni serah jer kt kaum pompuan..hehe

princeduyong berkata...

perempuan dan shopping...bagai isi dan kuku...

mira ellyna berkata...

HAHAHA senget...

deus X machina berkata...

bagi penerajang sedas kat bini camtu sedak gak

LaiLa berkata...

motif? XD
saje je nak highlight POMPUAN kan?
hoho

RastaMat berkata...

kalau dah pompuan tu pompuan la jugak..
ops..
macam jahat sangat je mulot guwa..
wakakaka..
chill2..

adrinaqamarina berkata...

kalau dah nama dye hiro, hiro jugak la. *tetiba

Cheno berkata...

kalau perempuan tu, perempuan la jugak. kalau lelaki tu lelaki la jugak.tapi kdg2 jadi maknyah jugak.opsss! hahah sory :P

kata kila berkata...

erti perempuan ialah jadi mak dan isteri yang terbaik.bukan shopping semata2.shopping tu harus.bawak anak jln2 taman tu pun harus tapi kene utamakan.jeng jeng

cherry berkata...

eip..i joging ok

eiffel berkata...

ler..sopin tuh terapi kejap jerk..tp ia mgkin bole jd terapi lama bila yg kuar duit tuh bukan duit sndiri....ngehngehngeh


oit hiro..sopin besh apa!!

Lya Colours berkata...

malasnye jogingg
kehkehkeh

Biela Sapine berkata...

perempuan suka shopping, lelaki suka apa ?? hihi

nisa sudah! berkata...

hahahahhaa.....
adat lar tu hiroman...
klu tang shupping2 ni
mmg kompem lar ppuan akan blink2 je mate..
kepuasan terjamin walaupon shupping2 brg dapur...

cik hani berkata...

hahahaha.mane tau ni encik hiro..perempuan mmg cam2 pantang dengar shopping...wakakaka.nak2 ade org belanjaaaa...tapi xsemua mcm 2 kannn?

miss nina berkata...

terapi tu :)

che'ila berkata...

dah kalau perempuan tak suka shopping nanti linglup la ekonomi Malaysia..jadinya,berterimakasihla pada kaum hawa..

=)

Aliesya♥Amani berkata...

keh keh keh.

dylli berkata...

HAHAHAH..
macam mana lelaki gila bola,
macam tu perempuan gila membeli belah. :)

YOUsoF berkata...

Tanpa perempuan.. maka suram lah shopping mall... ;D

melle. berkata...

memang sifat sejati

Tomato Gurl's Life berkata...

ala kalo lelaki..lelaki jgk...pndi guna ayat pancing pmpn ;P

suzie rahman berkata...

adeh..terasa skit jerrrrr :p

i am S!L4H.. berkata...

hahaha...
klaka jerkkk