SDK#3: Relaku Comolot

Susah senang bersama. Itu lah member sejati.



Hamjah: Gua gaduh dengan makwe gua lagi lah.

Gua: Gua cakap sama lu lama dah an. Tinggalkan dia an. Dia tu bukan leh caya sangat an. Lu bodoh an.

Prodo: Yeah-yeah. Manusia bercinta banyak ragamnya. 

Heck: Shit giler. Gua ada cara. Lu comolot dengan dia. Peluk dia rapat-rapat dan terus cium mulut. 

Gua: Yup-yup. Gua suka. Lu kalau tak pancit, bagi yang 60 saat. Pasti boleh berdamai.

Heck: Betul tu, artis Melayu pun dah amalkan. Lu kenal Mabil? Dia pun comolot gak dengan makwe dia. Pastu terus baik balik.

Gua: Lu tak payah la gigit bunga ros, melutut, pastu menyanyi lagu Relaku Pujuk. Itu kuno keyh.

Prodo: Kalau hadiahkan makwe coli baru?

Gua dan Heck: KUNO!!!!!

Prodo: Aigooo. Gua tanya saja. 

Hamjah: Okeh. Gua try. Har Har Har.

Gua: Lu boleh. Yakin boleh. Tak elok gaduh lama-lama.

Heck: 3GP la kalau pemurah. Keh Keh Keh.

Prodo: Gua doakan lu. Nanti. Sebelum comolot, ucap Bismillah. Moga berkat.

Hamjah melangkah dengan penuh yakin menuju ke arah mentari terbenam.


Nota: SDK=Sehari Di Kelas.

65 ulasan:

Puteri Iqa Izyan berkata...

lucah!

tim berkata...

coli dah jadi perkataan wajib lu

adrinaqamarina berkata...

hahah.

ouh pegi kelas ni la koje nye ye.

Fiq berkata...

hamjah dah lembik dowh....

ahahah

nazirafarahinomar berkata...

hadoiimakyaii.
tampo nak?haha.
ade vid kat fb pasal couple gado kat BB,then dorang wat keje tuh terus elok..lagi sengal wat kat tempat awam. hadoiii.bile nak merdeka nihh

Miss ... berkata...

ceh wakakaka

milymir4e berkata...

sengal..ayt last xley blah...wahaha
"menuju ke arah matahari terbenam"..
ala2 nk wt scene romantik la 2 kn..hik2

ifah berkata...

hohoho. isu2 semase.

Vamp Mary berkata...

Gua bukan no komen entry nie, belum baca lagi pung,

cuma gua nak komeng Default lu. BAJU WARNA PINK!!!!!




AAAAAAAAAAAAA.

Okies, baca sat.

Vamp Mary berkata...

Okies, dah baca,

sekian.

Encik Tikus berkata...

mabil tue kau salah taip kea atau memang nama dia ?

cik tipikal berkata...

uish.. cam haram hadah perangai comolot2 ni.. yek yek

snowblack berkata...

giler.
siap bismillah segala bagai.
anak ayah pin nehh.
anak ponnnnn. hahahaha

biskut berkata...

pakai lipice dulu sblm comolot...uh!

maCy berkata...

merosakkan ank2 murid macy je

wannurfazrini berkata...

wahahaha semoga berkat yeaaa :P

syafiqah ezam shah berkata...

boleh jugak nak cumulut kalau nak femes masuk suratkhabar.hahaha..

vampire's lovex berkata...

npa komen aiii x kuar cek hiro??

haishhhh adakah diskriminasi sdg d jalan kan???

nak praktik comolot kakakaka...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

ham ham hamjah..

menjadi mangsanya

har har har

Cidak berkata...

cemolot tu apa?
huahua

liyana aziz berkata...

bagus! isu semasa! hollywood babeh! lalalalalalalalala

Dee Zahari berkata...

comolot depan traffic light baru best.

jgn lupa rakam video skali ok. hik3

NAJ HEBAT berkata...

ok. sekian buat hamzah.

"janganlah kau salah aku...
Terus memburu menawan cintamu.
Daku percaya sedikit masa.
Kau kecundang akhirnya.."


hamzah yayang~ cemolot lepas kawen ok..

jom tawenn...

ctpayong berkata...

hep! biasa dia cakap ghope ni.

hamzah ian berkata...

nasib baik gua bukan nama hamzah.. har har har..

Myra Arshad (: berkata...

hahaha. tak abeh2 comolot. tah ape2 budak2 zaman skrg. hekhek

Myra Arshad (: berkata...

hahaha. tak abeh2 comolot. tah ape2 budak2 zaman skrg. hekhek

elmo blurb blurb berkata...

ku pilih klcc, dari pilih kau.

Cik Miza berkata...

igtkan mendelah comolot tuh..

NOOR FATIN berkata...

cian hamzah.haha

Sca Ndx berkata...

hamjah lah jadi mangsa. comolot bole redakan pengadohan pemilihan antara manusia dgn bngunan. bodo. haha

Mohd Nor Quiyyum berkata...

ak da tgk video ni

cm haram dak2 skg

princeduyong berkata...

nak praktikkan la ajaran ni...bagus ni...

NuR 'aQiLaH berkata...

yeahh.
gua suka hamjah comolot dpn klcc.
bhahaha

F.a.S.h.E.e.H.a berkata...

Heck punya idea pn xboleh pakai. Apa daaa...

Hamjah juga jadi mangsa..

Lu ni hiro, lucah juga kdg2. Hessh

told la hejauw berkata...

kawan yg bagi idea tuh patot disiku barang sepam dua hahha

DuniakuAbstrak berkata...

argh tak sempat baca lagi...

kesimpulan secara rawak

Hiro Lucah

hahahahaha

kembatolo™ berkata...

gilak ah!
aku tak rela.. haha

Nabilah berkata...

hak hak . merujuk aktiviti comolot kat pavi tu ke ?

MisApple berkata...

damn!
bole pulak nak berkat.

ct haja berkata...

Entri ni mmg sama macam video kat fb tu ke hiroooo?

M.D 沙美美 berkata...

=,=" boleh pulak berkat...

Aujinz berkata...

dah ciom jangan lupa rakam, aplod kat FB weh..:))

Frodo Baggins berkata...

lu lupa ke dialog asal gua??

"cemolot 60 saat, sambil tangan buat keje lain. contoh tanggalkan coli beliau ke. aksi buka-bukaan boleh buat pujukan lu lagik berkesan, bak kata ustaz uncle seeker. baru caaraaa. sebelum tu baca doa 'makan' dulu. berkat dunia akhirat. good luck hamjah"


apa jadah lu jd finas potong ayat wa hiro? ciss!

plumpy.tootsie berkata...

lu nak lucah,lucah sorang2 lah.
jgn ajak hacks gua same.
kecewa shiak.

berderai hati gua baca.

ღ Sumomo-chan ღ berkata...

hahaha. iskk. budak bawah umor taleh baca post neh. ekekke ;p

BLADE EDGE berkata...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

relax bro...jgn gaduh2..kalo ada masalah, setel elok2...

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

MiMiEy :) berkata...

aduyai.
kena ada bimbingan ibubapa nak masuk blog nie.

Ann berkata...

sengal la...........:P

Anna Boleyn berkata...

rosak rosak......... kuikuikui :p

alexa yussida berkata...

heh...faham hiro just nak sindir video tuh...

erk~

cik @!en berkata...

haha.. apa nieh? cakap2 org yg dh terlebih matang ke?? hihihi


mesti kes video kt fb tu.. eeii.. rosak2.. hehe

Cik Jari berkata...

erk..tak paham baca komen hamzah ian di atas nih....nama dia ape?


erk,aku takut dengan fenomena skrg nih...adeh...

Siti Mashitah Saidin berkata...

mongok! ada plak baca bismillah! hahaha

farahmoque berkata...

kelucahan berganda!hahahaha

Syima Syaz berkata...

tu...tu... niat tu....=P

Poyaty berkata...

hamboiii, begitu cara moden nk pujuk awek ye. babab kang baru tahu

melle. berkata...

trolling gituu

hackshitam berkata...

heck?
adakah gua orangnya?
cesss..
gua sesuai jadik budak pakai kopiah lar..hhaha

DuniakuAbstrak berkata...

dah free ni aku baca balik...

penuh sinis makan dalam entry ni

cimOt berkata...

pehhhhhhhhh..comolot style paling maju dan terbaek zaman ni..pirahhhhhh..

hiro berkata...

prodo--yep2..finas dan JAKIM cutting dialog lu..tu sket lu ckp..

hiro berkata...

hex--yep3.



ayul--mesti tgh lyan lgu jiwang.

~qiFFara~ berkata...

leh rosak akidah gua..
aiyooo..

J. Abdullah berkata...

muahh. cukup?