Mereka Punya Kegemaran Juga

Teringat masa gua muda-muda dulu.



Ada pasangan baru kawen rumahnya dekat Pavilion sudah pindah rumah duk dekat KLCC.
 

"Alhamdulillah...Sedap sungguh Sayang masak"
 
"Hehe. Terima Kasih Abang"
 
"Abang nak tidur dah ni"

"Eh. Awalnya Abang (Sipu-sipu malu tapi mahu)"

"Bukan-bukan. Bukan seperti Sayang sangka"

"Abis tu?"

"Abang nak tidur awal, ada match Barcelona lawan Real Madrid pagi nanti. Rugiii ooiii tak tengok. Pinggan tu esok ye Abang basuh. Nite"

Hah??


Pengajaran: Bola dan lelaki tak dapat dipisahkan. 



48 ulasan:

aNiSa hANg tUaH berkata...

a good reason

:)

Bella ♥ berkata...

nasib baik laki aku tak minat bola. hakhak ;DD

plumpy.tootsie berkata...

yg ini kurang ajar.kalau gua si isteri,tidak kubenarkan beliau tidur.

adrinaqamarina berkata...

sokong tootsie. hahah

plus, ktorang boley tengok bola sama3. :P

sYaza berkata...

keh3...dah agak dah..sian bini die dah ade bunga2 harapan lh konon..tp untuk bola rupenye..kikikiki =)

alexa yussida berkata...

hahhaa..kalo kte pon pilih bola:D
plus die hard fan barca pulak:DD

payeen berkata...

aku berlaki kan suami dan bola. grr

eqacashperlala berkata...

bola lagi penting dari bini
santek perangai

hackshitam berkata...

hahaha...
ok...
benda laen,
laen hari boleh layan...
tapi bola...
cannot..
haha

hamzah ian berkata...

ntah ape

hiro berkata...

hek--yaaa..itu yg kita cari..keh3

Tanpa Nama berkata...

klu gua isteri tuh,
gua buang tv! simpan kunci rumah! asek boooolaaaa je!














tia malas nk login.

~~aKoO~~ berkata...

xder2..tipu..smbungan dia cmni..
isteri: ok..abg jom tdo..nnti leh syg temankn abg tgk bola..
suami:ok..jom..rmntik r syg nih..
isteri:bukn2..syg mmg mint real madrid..nnti tgk sme2..
suami:hah?

pompuan dan lki mmg xdpt dipisahkn walaupon bola makhluk ke3..
*bru best..
kn2 hiro..
hehehe

DuniakuAbstrak berkata...

hoyeh

seorang isteri kena la taat kepada suaminya

dah jgn kacau kami nk tgok bola

wakakaka

hiro berkata...

tia--fuhh..



mira--keh2...swett aje.



ayul--yeahhhh...jum kdai mamak..

Fiq berkata...

men and their balls..




mana boleh pisah! kalau tak....mana boleh dapat zuriat!!!


hahahahahahahah

hiro berkata...

fiqa--gilak.

King Of Single berkata...

coli dan wanita atas umor yg da reti pakai coli..tidak boleh dipsahkan.
waktu tertntu saje ditggalkan..


hah! ni sume gara2 blog hamzah ian yg citer pasal coli smpai aku tpgaruh beri komen pon pasal coli d sini.
maapkan beta ye shiro ye!

opps~

princeduyong berkata...

pagi bola...ptg bola...mlm bola...
bolalah segalanya...

Cheno berkata...

haha hampe hati si isteri. nasib badan -,-

f_aRa_aINa989 berkata...

kalau saya jd isteri..

mst errrrr....merajuk!!

haha...

;P

ifah berkata...

reason accepted! grrrrr

dylli berkata...

oh.
ini tak best. :P

biskut berkata...

bai..lu meahami isihati/naluri kesuma lelaki...tolong nyanyi lagu Ricky Martin/Shakira..

UnicBoyz berkata...

bola sememangnya ada pada diri seorang lelaki...
kui3

Miss ... berkata...

ye sile tido dgn bola selepas itu dan malam2 seterusnya wakakaka

fndrocka berkata...

Apalah yg si isteri sangka kan yee

sastraboy berkata...

i heart real madrid.

haha.

tim berkata...

takpa2 ,aku pun minat bola juga

zarifahmr berkata...

kesian isteri beliau..hahaha

Wahida Nasution Thakhrim berkata...

tak pe, kalau saya tak marah la.. saya pun minat bola jugak..

Jue berkata...

hahaha siut
nsb bf x lyn bolasepak
hohoho

Catherine- berkata...

:) senang je kalo aku..

campur pil perangsang syahwat dalam minuman laki . tgh dia syok2 tgk bola , tgk bola cam tgk ... ..

konfem x bleh layan lagii...

hahaha...

jambz- berkata...

gua sokong.

farahh berkata...

lepas ni si sayang tu akan letak bola dalam tudung saji. macam iklan tv3 yang adibah noor tu. keh keh keh

nurul riza berkata...

hahaha..mmg xdpt dipisahkan..

LaiLa berkata...

hoho. xpe2..next time kalo husband aku nak tidor and ye buat reason camtu, aku nak bagi alasan taknak tido sebab nak tengok american's next top model lah. baru kempunan! fair and square. XD

syafiqah ezam shah berkata...

haha..

ana berkata...

nasib baik laki den x minat bola...

kembatolo™ berkata...

macam pompuan ngan bunga la.. haha

fairuz berkata...

hahahah. kesian bini dia.

F.a.S.h.E.e.H.a berkata...

Ha. esok-esok kalo laki pulak mintak. bini sila bg alasan pulak. Benci aku dgn laki gila bola nihh

Cik Jari berkata...

a'ah...

rindu nk manage team kat fantasy footbal dengan si dia...erk...skrg dh jd xxxxxxxx...:(

YOUsoF berkata...

Hahha.. bini kene cube mekap lagi CUN dari sebijik bola sepak... ;DD

Rara Farah berkata...

no hal....rara minat bola gk...hahaha

Cik Akma berkata...

sinis abis sang suami. damn~

Anna Boleyn berkata...

menyampah dengan laki yang suka tengok bola. habis lah nanti kehendak tak terlayan. kuikuikui :p

Fina Fento berkata...

dan sang isteri termalu sendiri..dem