Angan-angan 1

Kereta Impian gua.



Apa yang gua akan buat jika dalam akaun Nuff gua ada RM 81 Juta. Mesti tak ada 'feel' kan. Baik, kita guna sudut psikologi pula. RM81 0000000.00. Nampak macam kaya kan? Semua member kolej gua bagi sokongan pada gua. Supaya kuatkan usaha dalam berblog. Maka sebab itu, jika gua ada RM81 0000000. 00 gua akan;

-Penuhi angan-angan member gua yang dia mahu jadi tokey stesen minyak.

-Penuhi angan-angan member gua yang dia mahu beli kereta Ferarri.

-Penuhi angan-angan member gua yang dia mahu beli kapal layar untuk pergi memancing.

-Penuhi angan-angan member gua yang dia mahu latih pasukan bola sepak.

-Penuhi angan-angan member gua yang mahu bukak butik coli.

Mendalam juga angan-angan gua ini. Mahu penuhi semua angan-angan member gua. Jika angan-angan gua berjaya, gua mampu mengembirakan semua orang. Hue Hue Hue.

Bukan gua sengaja berangan-angan taw. Mahu bagi harapan pada member gua yang selalu suka berangan-angan. Jadi sedarlah wahai kaum Melayu, jangan berangan kuat sangat. Tak logik betul angan-angan member gua.

28 ulasan:

eiffel berkata...

-.-"

J. Abdullah berkata...

angan-angan the first 3 tu akan promote global warming, wastage of fuel dan energy.

sekian.

NOOR FATIN berkata...

81 juta?? fuh!

raina berkata...

selamat berangan-angan sampai mampos la jawabnya..

Aliesya♥Amani berkata...

gua nak bukak butik gak nnt...butik boxer...hahaha

Yee Nunaka berkata...

81 juta la kan~

Miss ... berkata...

weeeee terkena kt aku gak nie hahaha :p

Lulu caldina berkata...

http://lulu-pages.blogspot.com/2010/10/award-very-class.html

Kahirie berkata...

baik bukak satu negara lagi. Negara coli. Haha angan2 gua agar ad la yang melawat blog gua yang sunyi ini. Jemput2 mari2.

iszieylyanziy berkata...

pergh!! xpew2,,kmpul duit beli,,haha

ana berkata...

81 juta? kena jd tokey nuff la gamaknyer!

adrinaqamarina berkata...

nak berangan pon beragak jugak la T__T

eqacashperlala berkata...

agak banyak ahhh kau angankan kannn

81 juta kowtttt. hehehe!

syamira berkata...

hahha.tapi berangan best jugak wo.tapi berngn je lebih,bile nk usaha jdikn angan2 realiti , mls pulakk kan?.hehehe.

john bert berkata...

dengan hanya 81 juta. kau tak boleh penuhi sume angan2 kwn kau tu. serius. 81 juta xbesar mana nilainya.

pergh. serius benar aku komen.

elmo blurb berkata...

kau? beranganlah sejenak. seperti angan² member kau nombor lima. cuma modified sikit.

sugar2 kapas strawberry berkata...

kalau ad duit sebanyak ni..nk beli ferrari 3 bijik..errr.kekeke

.s.o.f.i.a. berkata...

aku nak berangan2 kawen ngan kawan ko yang nombor 5 tu..... hari2 aku bley tukar2 stail coli... pilih corak2 terkini..... bley la aku riak kat mmeber2 coli aku ialah the latest fashion........... =)

kem salam kat kawan ko tu ek??? dan moga angan2 81juta ko termakbul supaya angan2 kawan no 5 ko tu termakbul supaya angan2 aku turut termakbul..... =)

Ann berkata...

jgn angan mat jenin dh le

hamzah ian berkata...

gila

PinQib berkata...

aku sedekah jer. hehe
;) amin


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kehebatan 2010 hanya untuk….

*cimOt* berkata...

nah amek 81 juta!!!

DuniakuAbstrak berkata...

haha 81 juta? err 5 juta boleh kot..

aku suka berangan

kebanyakan apa yg aku angan2 kan aku tak dapat 100%

tapi 60%-70% menepati dari angan2 asal

kira ok la tu

dari takde..haha

angan2 pon kena logik gak

kata kila berkata...

kalau dahbeli, bawka gua jalan2

Lady SharpShouter berkata...

ko tanak amik aku jd kawan ko? haha

Cik_Noor berkata...

angan-angan macam mak jenin
kalau menjadi bagus jugak

Bijen M. berkata...

Nanti gua kelik iklan Nuffnang lu.

mira ellyna berkata...

pakcik kayooo hahaha klu aku ade lebih dari itu ermmm..