Lupa Daratan

Lupa pulautan..ada? Keh Keh Keh.

Dulu

Hai, saya budak baru berblog. Jum follow-follow. Saya dah folo awak.

Followers
3


Sekarang

I benci la sapa mesej dekat Shoutbox tu, kata suruh folo-folo. I akan folo jika  I suka. Okay?

Followers
1230



Wadepak. Dulu baru nak naik, cari follower mulut manis saja. Lepas dah maju, kerek pula. Jangan lupa daratan la, sokong la orang baru nak naik macam lu dulu. Tak kan tiba-tiba femes kan. Bila dah femes seket, mula hina bloggers picisan cam gua ne. Tolong la, gua memang pantang orang berlagak bagus ne.

Ok dah. Malas gua nak kutuk panjang-panjang. Sedar diri k.

Oh lupa, kepada gengster gua, Platipus. Lu nanti bila dah femes, jangan lupa daratan. Cool je. Lu sudah besar, conec atau dada lu sudah padu, pandai fikir, buat entri baik punyee tapi jangan cepat lupa diri.


 
SukaNeka:
 
19hb. Hari lahir Kiki Lala. Budak suka pakai coli ketat-ketat. Eh silap, suka sayang ketat-ketat, dan juga member gua Shey Lokman.


74 ulasan:

Robot | Sakti berkata...

saya budak baru.

guano kelate kaloh male ni?
berat-berat.

+___+

Merapu tapi bukan Mengampu

eqacashperlala berkata...

manusia
bila kat atas, berlagak laa

MOFASAD berkata...

kawe budak baru

ajarkan kawe berblog

platipus berkata...

orait sifu..tunjuk ajar ku sifu..akan ku ingat pesanan ni sampai mati..

Hellioz berkata...

ok.
gwa xterasa.
sebab follower gwa xsampai seribu pon.
gyahahahahah

ahha,
seumur hidup gwa,
xnah lagi gwa suruh sape2 follow blog gwa.
gyahahahahahhaha~

Mcjust berkata...

baru dua hari dah 45++ followers si platipus.

memang takkan pupus dah platipus pasni aku rasa!

waaahahahhaha mantap ah segala anggota tu.

faINa989 berkata...

no komen..

Ms. Qhayal berkata...

hiro, u are my HERO!!

i polow u, u polow i balek okeh

jangan lupa pakai bedak brand FOLLOW ME!

haha

Unknown berkata...

tak terasa jugak..tp terima kasih kerana mengingatkan....Ok:)

Unknown berkata...

hahahahahaa

tp skrg aku rasa mcm dah kurang "i folo u, u folo me"

ke sbb aku tak BW so aku taktau?

Cipina berkata...

ai dh folo yiu, folo ai balik pelis.

XYZ berkata...

ahaha mcm2 lupa...

platipus berkata...

platipus ada kerna kau ada mekjah..adoi..jiwang plak aku

Amir Syahir berkata...

bukan kutuk...peringatan...hiii.pesan2 sesame kita..hii

platipus berkata...

haha..kau pon sama sifu..jangan lupa diri nanti..

blogger picisan..haktuih la

Amir Syahir berkata...

keh2..picisan la ne, low profile..hehe

asfira aminuddin berkata...

HAHA! lawak lawak okey.

platipus berkata...

haha..kalau picisan pon, kau tu dh jadi sifu aku..dah boley masuk kategori otai

hamzah ian berkata...

konek tu blog gua??

kah kah kah kah.. dem.. penat je gua klik..


platipus ni entah jantan ke betina lah.. argh.. kalau la beliau awek cun..

pergh..

kalau la dia tu maknyah?? argh..

gua syak budak platipus ni jantan.. sah jantan..

jom bet.. gua bet platipus ni jantan.. ada bran hiro?

Cik Anita berkata...

saling ingat mengingati..
bagus2.. :)

nadia berkata...

hamzah :

pe kate ko wat contest..
teka sape platipus..

pastu ko bagi adiah gempak2 sikit

platipus berkata...

yeah!..aku setuju..kau buat kontest psl aku nk sifu hamzah..hik hik

Amir Syahir berkata...

kalau platipus follow blog makwe lu hamzah, sah dia ada conec.

platipus berkata...

kah kah kah..apsal korang nak tahu sangat..korang confirm terkejut kalau tahu siapa platipus

Amir Syahir berkata...

keh2..xmo2~

Duniakuabstrak berkata...

woi ramai2 cepat semua folow aku..hahaha

M I A J A M A L U D D I N berkata...

totally agree!

plumpy.tootsie berkata...

hai.sy budak baru jugak.
follower saya tak smpi 20.
sy xsuke follow org.
sy xsuke bw.
sy xsuke lah dgn blogger.
ok tak?

Amir Syahir berkata...

cik tosey...auw..ade pembaharuan....ada ik..manis sket.

ok..ikot kata hati..

Amir Syahir berkata...

tambahan, bukan semua blogger sbb nk nuff..

plumpy.tootsie berkata...

ik?
ik?
ik?
ik tu ap???
naa..aku xckp aku xsuke blogger sbb nuff lah.

and,i was lying about 'xsuke blogger'.yg lain2 je betul.

Amir Syahir berkata...

ik=CIK..balas dgn berdebar mmg mcm ne..tgh layan AC vs REAL MADRID.

Awanama berkata...

hi. i dah folo u. folo me back.

platipus berkata...

aku jd blogger bukan sbb nuff..bukan sbb nama..aku senang orang tak kenal aku

Syifa Alshah (wutwut) berkata...

hai platipus. :)
hohoi hamzah hahaha dapat title paling best.

aku picisan tepi jalan tar.
lama tak nampak kau hiro.

.::WaNiE::. berkata...

hi abg !! pls follow me backkk hikhikhik

platipus berkata...

elmo gemok : hey hoo

Nurul Ayu berkata...

haii..jom folo saya jom..jom la jom la...plis...

Unknown berkata...

jgn lupa folo aku tau....



gyahahahahhhahahahahahaahahahaaaaaa

Fazleyatul Aini berkata...

ko folo aku x?
haha

emak. bukan penari tiang berkata...

aku folo blog yang aku rasa best saja!

aku x folo blog yang type guna shortform sebab aku x mo penat-penat mengeja

pastu pi di shoutmix aku panggil hoi! hoi!

hoi bapak apa? ingat aku xdak nama??

dekat otai-otai siap berabang kakak!

mai kat aku panggil hoi! hoi!

sebab apa? sebab aku x otai?? suci sungguh niat di hati..heh!

kalau blog tu follower ada 3 orang saja pun tapi entry dia bagus tak merapu, tetap aku follow

tapi kalau setakat entry cam bangang, pastu glamor pasai minta tolong otai-otai blog, harap maaf la..x follow aku pun xpa..baru blogging 2 hari dah puluh-puluh follower, tapi entry sampah..wadehel la..

sorry la for being too crystal...i dun want to be hipocrit..

adios hiro sayang

jom shemolots oral-oral????

¶A.K.I¶ berkata...

gle hiro da jd sifu shiiyaalll!!!

kata kila berkata...

HAHHAHAHAHAHA.. SAYANGGGGGGGGGGGGG ABAM HIROOOOOO

kata kila berkata...

oh lupa nak cakap. tak mo kawan platipussssssssssssss +_____________+

platipus berkata...

maaf semua..ni last aku datang blog kau sifu.kawan-kawan kau tak suka..adios, amigos, berambos..

kata kila berkata...

si platipus ni tak bagi aku hentak hentak kaki (hangin) sehari ta boleh gamaknye

tak nak kawan dengan benci tu . same ke

cikpia berkata...

aku? aku follow kalau rasa nak follow..... aku tekan butang pangkah kalau rasa meluat.............. u folo me i folo u? mungkin tidakkkkk.............. =)

even kalau aku follow pun aku tak nah inform blog owner pun....... bajet low profile la tu!

Amir Syahir berkata...

ces..tacing la dia, kata nk perjuangan nasib platipus..ne xkena label spammer, gila BW, entri cm ta lg..jiwa kena kental beb..kalau sensitif tu, baik tulis diari je. hue hue hue. dh gua nak g klas ne. dh la td terponteng. dem.

john bert berkata...

tak penting polower pe sume jadah. yg penting baca biar ikhlas. bukan polo sekadar klik polo dan berbaju polo beli di uptown.

tiafazunia berkata...

folow bkn maen,
then dtg skali tuh je,
nex time tade daa,
jgn kan komen, singgah langsong tade.
hamsap sangat!

Myra Arshad berkata...

haha. tk ble blah blogger mcm ni. bajet otai . phuuuhh.
ko jgn jd cmni wei~ :D

cuteyes berkata...

yess..sgt setuju dgn pndapat anda!:))jgn sesekali lupa time mula2 nak naik..n bila dah naik xigt org bwh..

za berkata...

hiro mmg sifu terulung...

lawak2 walo ade unsur lucah..

jantina platipus menjadi misteri skang.. platipus, dedahkan identiti..

- G C - berkata...

aku pun rasa platipus tu jantan!!

yanamib berkata...

xnk folo..nk bc je..teehee~

trus femes si platipus..huhu~

Mashe berkata...

hahahha... lupa dri jap~ :P

sukemakan berkata...

betul betul setuju
dulu bile dibawak semua shoutbox dok mintak folo
bile folower da ramai
buat dek je kalu kite folo die ke hape
*erk. diri sendiri bukan mangsa*
cume kadang kadang akan pikir kalu nak folo blogger yg tules i nak folo tu i punye pasal
rase mcm dorg tu pembuli je
ganas!

syafiqah ezam shah berkata...

setuju gila ngan entry ni!

Awanama berkata...

bengom...
wakaka...

adrinaqamarina berkata...

hak3. nasib u follow i hiro. kalau tak, ai dah banned blog u tau.

aduh. tak boleh blah.

beautiful_rose berkata...

gua tak peduli berapa follower gua sebab gua yakin sume menyampah dgn baca blog gua...=p

Mohd Nor Quiyyum berkata...

btul2!!!

fasheeha berkata...

xkesah org nk folo ke x. yg penting kite puas dpt beblog. hahaha

ana berkata...

aku budak baru blajar...hahahaha

::cdot the dot:: berkata...

i will follow uuuuuuuuuuu...

little ain berkata...

hahahahahaha sengal laaaa

Awanama berkata...

haha...bro..lu memng r otaiii..gue ni xlayak lagi nak cakap hal gini..hak9

echah mashuri

lu kenal x gua?xkan...follow pun x gua kan...follow la..plzzz.plzzz;P

Amir Syahir berkata...

nk pelempang ke mek chah.

Awanama berkata...

plempang sira kenal x?heee
klate seri malam ni..;(

Amir Syahir berkata...

taktik tu..main berhati2..stadium muhamad IV stdium keramat..hii..bukan men bomoh.

Awanama berkata...

koi org baru.

Fontonk berkata...

tu lah pasal. tak jujur lgsg dalam berblogging. haha

aku start2 xde lgsg nk ikot. tp disebabkan entry aku bnyk best masa awal2, ada jgk 2-3 org nk follow. hahaha

CIK TOM berkata...

hak3..penah kot buat entry ni..

mimizuzuhaha berkata...

kadang2 org follow kita. tapi bila nak follow balek, dia takde letak link. cemana?