Hancur Hancus


Anneyo... salam.

Bangun pagi tadi, malas nak pergi kerja. Macam tak ada 'feel' nak kerja bila si dia tu tak ada. Arghhhhh.

Malam tadi, aku tengok drama Korea lagi. Daripada kenal dengan si dia, sampai sekarang tak boleh 'stop'. Layan 10 episod sampai tertidur. Boring sudaa tak ada si dia. Tak ape, nanti si dia balik, nak suruh dia peluk lama-lama.

Oh. Si dia suruh aku update blog dia. Tapi nak update ape? Lantak la. Dasar-amik-hati-suami-tapi-terpaksa. Auwww... Best lak ennn sabotaj akaltunjang ennnn.

Nak tanya ni... ada tak tengah kena tinggal laki sekarang?

Ta suke!! Ta suke!! Ta suke kena tinggal lama. Mari kita laung tak suke suami kena outstation!!! Haha. Apa kata kita semua buat demo, pasti kerajaan ambil tindakan. I know. Mesti ramai setuju dengan aku. Euwww. Ahakss.



Adik Ica.

Godek-godek Google jumpa gambar ni. Cumilllllll...Yu olls rasa comel tak? Aku kata comel.



Ouww... kacaknya. Tapi kacak si dia lagi. Hehe.

Aku selaku ahli tetap drama Korea mengesahkan laki aku kacak!


Ok. Tak ada idea nak update apa. Hiro la suro update ni. Aku bini dia ja. Rindu diaaaaaaaa ;(((((((

***

Seminggu yang lalu;

Gua: Sayang, Abang nak pergi outstation ni. Ada kerosakan teruk janakuasa dalam perkampungan orang asli. Mungkin tak dapat kol sayang. Sayang update ye akaltunjang tu? Ape-ape je.

Bini: Alaaa... kena tinggal lagi?

Gua: Yela. Abang kan jurutera elektrik 'maintenance'. Ica ada tu. Tak pe. Seminggu je. Duk elok-elok.

***

Mungkin lepas kawin gua guna khidmat bini gua untuk update blog. Baca jelah ye? Amik hati dia. Keh Keh Keh.

Hancur tak bila bukan gua update akaltunjang? Haha.


47 ulasan:

vampire's lovex berkata...

har har.... hancussssssss akal baca.

eqacashperlala berkata...

amboi amboi amboi
love is in the air
hehehehe :p

Cik Bidadari berkata...

hihi nanti sure jadi akalinsap... amin... baru dpat ngorat bakal mak mertua

saljihitam berkata...

oh tidak.

plumpy.tootsie berkata...

kalau betul lah bukan lu yg update ni,gua nak cakap

"gile gedik lu,bini hiro!"

LOL.jgn cari yg gedikgedik sgt doe.susah nak jaga.

btw,
gua selaku kpop fan sejati,huduh gmbr yg kau cari tu.bayi tu je yg comel.

tukang teropong berkata...

haha kira ok la ni.dah boleh jadi assistant update blog lu bila lu outstation lg kehkeh

nub berkata...

jadi selaluuuu..haha

eszol berkata...

sorg lg skizo split personality

kata kila berkata...

janganlah begini.ecewahh

yunovelis zarai. berkata...

ye saye gedik.

abang hiro, oke ke saye update macam tu?

dak eina berkata...

wahhh xnk bace la kalu bini lu yg update :D

hiro berkata...

keh2, semua tak perasan gua memerli kaum makwe suka update entri gedikkkkxxx...keh2..

The Nurul berkata...

oh dem. terkena batang idung. sok laki aku outstesen 5 ari. nak call mahal gila. nk ym tengah laut. ok benci!!! bini hiro..jum kita buat demo pastu pi shopping. terapi lah konon.kehkehkeh

kembatolo™ berkata...

cun jugak buat ceni..
nanti wa nak buat jugak.. haha

yunovelis zarai. berkata...

the nurul. jap eh. nak mintak izin dengan Hiro.

MATAHARI berkata...

keh3. gua tabik spring

hiro berkata...

aok ni, tak abis-abis nak sakat keh..taw la aok tu cantik..haha.

DuniakuAbstrak berkata...

ni karakter kau yang ke brape beLas ratus? banyak betuL identiti kau nih..haha

amiYo berkata...

haha..best gk..nk try lah.. :D

hiro berkata...

imaginasi melampaui segalanya..lu ade?

alexa yussida berkata...

ennn..haha perli amat kamu.

Akulah Aqilah Itu berkata...

aku selalu konpius bila baca entry kau hiro. Macam ada krisis identiti.

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

konpius sudah.. bini ke laki yg update entri ni??

. Amiera . berkata...

hahaha xleh blah..

hiro berkata...

ini entri masa dpn la cik lekit..bila dah kerja dan kwen..keh2

daylachan berkata...

hahaha mula2 kekeliruan status
pastu kekeliruan gender
hancus tak hancus tetap besh

beautiful_rose berkata...

lu mmg gila hiro.






matikla kalo bini lu terbaca entry lucah lu y lepas2 tuh... =p

liela berkata...

tipah tetipu?
demit!

Fiq Vertigo berkata...

aku selalu konpius bila baca entry kau hiro. Macam ada krisis identiti.

f_aRa_aINa989 berkata...

haha..mungkin jugak dia akan tukar nama blog ni jugak...hek3..

ikha berkata...

hahaha..xpyhla suh bini ko update blog ko..xsedap nak baca nanti..hak3x~~ ◕ ‿ ◕

JIJI YU berkata...

muahhaa..aku rase ko tak kawen algi kan bro..bes tu ni kire ko mengarang crite mase depan ko ke camne ni

Dyna Yvonne berkata...

dem.haha.adekah makwe2 suke taip entri gedik2.aku xpasti.emm.gua nye entri gedik2 x hiro?haha.

Amiey White berkata...

hahaha adoi -.-"""""

pening3

miss Fyqa berkata...

nak cari panadol.
pening baca entry.
hehe :)

ika berkata...

euw . gedik gile .

- GC - berkata...

suruh ica update pn ok

miss nina berkata...

ada unsur2 rimas di sini..ngehehehe

♛ nadia the blogger berkata...

tak payah update la gitu , haha , pening aku bace enrtry cmtu

niesz berkata...

xsuek!xsuke!xsuke!xmau da shampoo lain..haha..ley plak masuk iklan lain ek..haha..

Artoone berkata...

hahahahahancur leburrr!!

tolong rename blog kepada akalserabut.

unieMARKS :) berkata...

comel laa budak tuh. hee ~!

wow , bini otak sama macam laki . mmg korang meant to be la ! hahha

Tuan Din berkata...

patutler aku kompius... ingatkan lu NYAH!!! hehehe

dyba gula-gula berkata...

tomeynyer dak ue!!

PinQib berkata...

lawak dan comel kot.. hehe

Akhirnya. Confession| Untuk orang SINGLE|

~qiFFara~ berkata...

ko ni cm dah tergedik2 sgt nk kawen dah ni..
rosakk..rosakk...

Yatre Hayati berkata...

kalau bini kau update, aku tak nak baca dah