Saya bercuti. Saya berbikini. Saya berstim


Pulau Pangkor
Pemandangan tak cantik. Lelaki bercuti dekat situ tak ada six-pack. Panas. Nenek tua boleh la bercuti kat situ. Boleh majukan Malaysia. Buat apaaaa...

Zagazig
Islamik sangat tempat tu. Tak ke celaka kalau media tulis 'Alang-alang pergi bumi anbiya' pergilah umrah terus'. Euwwww. Gampang juga media sekarang.

Bali
Menarik. Media tak berapa ada di sini. Maklumlah, media Melayu bukannya maju sangat bercuti. 24 jam nak cari gosip panas. Anak dia yang rosak akhlak tu tak ambil kisah pun. Haha. Konfem. Saya mahu bercuti disini.

***

Hari 1
Hari ini saya sampai Bali. Seronok tu tak boleh nak kata. Pemandangan indah. Oh Bali, I LOVE U. Saya nampak, orang kat sini suka berbikini. Kalau saya bercoli nampak macam orang berlevel rendah.

Hari 2
Saya nekad. Nak beli juga bikini buatan Bali. Orang kata bikini buatan tempatan kat sini lembut. Macam membelai belahan dedua saya ini. Rasa macam diurut-urut mesra. Ouccchhhh. My God. I beli 5 helai u know!!!

Hari 3
Bikini ni orang panggil helai ke biji ke buah. Kalau buah, saya pakai satu buah bikini untuk tutup buah dada saya yang pink ini. Wakaka. Tak ke rosak Bahasa Melayu saya?

Hari 4
Saya mula berbikini. Ramai juga orang tengok ke arah dada saya sambil bicara sesama mereka. Kata tetek saya besar dan mantap lettewww. Haha. Saya bangga. Muka saya dah la cantik. Ada tetek pink pula. Wowwwwww...

Hari 5
Mulakan aktiviti berjemur. Segala aktiviti dekat laut. Boleh tahan babi juga berjemur dengan bikini ni. Stim gila rasanya bila letak tetek atas pasir di bumi Bali. Bayangkan pasir yang putih itu pelakon kacak negara Barat. Ah Ah Ah.. gersang. Hehehehehe.

Hari 6
Boleh tahan celake juga ular tadi. Boleh ke dia nak raba tetek saya. Nasib baik saya berbikini. Jadi tak la ular itu bernafsu sangat. Serve your right Ular yang gatal. Saya ingat buaya je gatal, ular pun lagi pervert. Haha.

Hari 7
Penat sungguh bercuti di Bali. Seronok dan Stim. Dua S itu jelas menunjukkan saya menggunakan cuti saya sepenuhnya. Balik Malaysia. Teruskan kerja. Berlakon dengan mutu yang optimum. Saya dah lama tak dapat anugerah ni. Celake punya juri.

Saya dalam flight ni. Tidur sambil ramas-ramas bikini pun sedak juga. Haha.




61 ulasan:

MATAHARI berkata...

bikini.bikini.bikini.
tak de benda lain nak ramas,

┐('~`;)┌

adrinaqamarina berkata...

tak paam laaa -.-'

rose berkata...

selekeh la hai amir.

hiro berkata...

pesen tak baca majalah mango.

cik 18 berkata...

ya ampun..cover sket ayat tu bang..

cikpepel berkata...

bikini kaler pink..wow!

plumpy.tootsie berkata...

f*ck

kembatolo™ berkata...

terbaik ah ko punye perli..
hahaha.. =P

Tanpa Nama berkata...

saya tak paham kalau ada perempuan yang boleh gelak-gelak baca entry ni...

segan saya baca...

hiro berkata...

pergi mampos la artis sendat Malaysia..bleh ckp gtu?

ain gojes berkata...

encik hiro tujukan kat sape ni???i terasa uols...sendat situ sana sini..uhukkk..hahaha

Sca Ndx berkata...

bikini dgn coli lain ke? konfius lah abg hiro. ajarin

Huda Luna berkata...

mcm ade pengalaman je pakai bikini hahhaa

Myra Arshad (: berkata...

saya nak ikut awak :D

Ery Farieha berkata...

hahahahhakkk paham2 :P

named syuhaiba @ ayie berkata...

hakhakhak.....
cam tlebe paham plakz di tuju pade sape en.. ekekek....
btw, gosip on9 la.... bru jelas... hahhahah...

ika berkata...

hahaha . jahat . geli la hiro !

Dee Zahari berkata...

saya tak paham kalau ada perempuan yang boleh gelak-gelak baca entry ni...

segan saya baca...


kahkahkahkah, meme lawok pung. lucah pn adoooo

vampire's lovex berkata...

entry paling gersang. haha

echah mashuri berkata...

ahhha...;p

mia berkata...

terangkat kening wokk baca entry ni..ehekheke..

eh da lame xbaca majalah mango la..

h A n Y S berkata...

ahahaha!
perlian dan sindiran yg tersirat dan tersurat!
aku suka!
;D

bantalijau berkata...

mutu lakonan yang baik~

rilex r..

rasuah je juri ngn bikini..

hahahahaha



*tuk artis melampau..

The Nurul berkata...

jum pegi bali yang. aku nak beli bikini 7 buah. sehari satu. kakakakkakaka

Mohd Nor Quiyyum berkata...

ak pun teringin nk berjemur sambil pky bikini je~

faiz berkata...

penuh dengan kata2 halus..haha

hiro berkata...

tanpa nama berkata--maaf buat awak segan..meh sy nak berkata pula. Orang Melayu sering suka artis. tapi mereka tak nampak artis itu penuh penipuan. berlakon.

named syuhaiba @ ayie berkata...

stuju2.... ades... nak segan2...tapi artis yg di perkate slumber bebikini.. ni bukan nak meng'aib'kan hamba allah tue... tapi sebagai pengajaran kepada kite pompuan2.. juz may be, words yg di gunekan agak censored la... under 18 not allow! hehehhe... >.<

Fiq Vertigo berkata...

ngan fashak sandhak pon ko gersang..stim tak bertempat hiro nieh..

hiro berkata...

dosa saya juga banyak nak tanggung dosa dia fiq..*mengeluh*

A.S.T.I.N.A berkata...

Terasa i : Pasha Zanda

Fatin Athirah Amani berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
JIJI YU berkata...

baek ko pergi sharm el sheikh je bha..

♛ nadia the blogger berkata...

tempek url ni kat fan page BELIAU , ahahahha~

.::WaNiE::. berkata...

ada bakat jadi penulis undangan soseh soseh

Lya Colours berkata...

hampeh.pasha sendat la ni. yerkk

Tanpa Nama berkata...

sendat :P

Tuan Din berkata...

"Pink lagi ker??!! tipulah... Ituhari masa saya pergi pulau dengan Helikopter tu saya tengok dah coklat2 sikit" Jelai...

yunovelis zarai. berkata...

dasyat la you punye style perli. entri yang doa-doa bagi dia beruba tak de ke?

miss nina berkata...

seram

maiMOONyet berkata...

macam celake je entry ko kali ni. dem! batal puasa ganti aku xD

dylli berkata...

HAHAHHA..
lebarnya mengulas.
macam dia ikut sekali pulak holiday tu.
HAHAHA..

zidEL zhafiz berkata...

siot..!!aku ske ..aku ske..keh3.~~~^^

eqacashperlala berkata...

ghairah dowhhhhh cerita kauuu

Robot | Sakti berkata...

saiz besar ko dok?

hahaha

tim berkata...

dah agak dah mesti ko buat pasal bikini ni.

apa pun, seperti biasa aku tetap tertawa membacanya hahahaha

s.y.a.r.q berkata...

Bikini buatan bali..corak batik ke?? kah kah kah

ooo cik eykin. berkata...

hangg perli sape ni hiro ? hahahaha

Zul UnicBoyz berkata...

ok, coli tersebut aok simpan kat rumah lagi kan? atau tinggal kat bali?

MATAHARI berkata...

aku baca 4x, baru aku faham.


kehkehkeh. aku tak amik tau hal artis malaysia patutla hare jade komen aku td.

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ berkata...

==

excited maybe .
pasha sendat .
aww, my feveret !
wakakakak

DuniakuAbstrak berkata...

Hiro..

dah2 tak baik kutuk dia

mari kita berbikini

wakaka

~cik tiram~ berkata...

ooooooo...

wannurfazrini berkata...

abg hori lagi pervert hokeyyyy! hahaha

MaYa MeiYa berkata...

ular pervet?haha..
sgt2 18sx entri nih..haha..

~qiFFara~ berkata...

ni tuju kt pasha sundal eh silap..sandha tu ek?
haha

Yatre Hayati berkata...

Eh pervert a entry ni. tak suka! :P

Cik Cammy Lia berkata...

hahaha bongoknye entry ades la.. lucu2

.sweet-ants. berkata...

aih layan gosip jgk ko nih.
stok2 mamat ohbulan ngan nara tu eh?
cam sotong. gurau

ciK gAyah kePohh berkata...

hahahah cm cilako darhh haqu bace nie..haishhh!!! :))

Wahida Nasution Thakhrim berkata...

mantap!! ha3