Sesi Temubual Dengan Wartawan

Hai abang Hiro, abang ni... kadang-kadang kacak lah-Erin Malik di FesLipat (FL).




Wartawan: Setelah 7 tahun berkecimpung dalam dunia blog ni, akaltunjang telah diterima ramai. Ramai warga pendidik merujuk akaltunjang untuk membasmi masalah ponteng dan masalah kerosakan akhlak.

Ada juga yang buat blog iras kamu, Hiro. Perkataan akal di depan tumbuh bagai payung pasar malam pada hari Ahad. Pengunaan nama Hiros, Hori, Hari-Hari pun ada. Apa faktor kejayaan kamu sebenarnya?

Gua: Cakap banyak pun tak guna. Tapi satu je gua nak beritahu. Apabila kita dekat dengan-Nya, Dia akan dekat pada kita. Insan kamil pun turut sama dekat pada kita.

Wartawan: Errrrr...


Inilah wartawan. Bila gua cakap guna akal sikit. Berilmiah sikit. Deep sikit. Lipat sikit. Mula la mengelabah. Nanti kang gua balas no komen cakap gua sombong pula. Keh Keh Keh.

Lagi satu, Erin Malik... saya sentiasa kacak okay. Hatta tengah pekene kopi sekalipun.


42 ulasan:

kindergartenlibrary berkata...

haha . .
sempoi !

sarah mohamad berkata...

Erin Malik yg berlakon dalam cite hantu dengan nanu tu eh ?

Bungasunti-Maternityandnursing berkata...

haha double meaning ke ape?

iwan_dextrous berkata...

hihiii..baek punya

vampire's lovex berkata...

hahaha !! bajed..bajed

ashikinzulkefli berkata...

kehhh kehh. ape seyyyhh hiro ni

budak kecik berkata...

alhamdulillah. hiro dh berubah~!
wahaha

Amir Syahir berkata...

bungakuning--itu filem terakhir dia..sy da xkasi dia berlakon..fokus kt sy..haha

budak kecik berkata...

alhamdulillah. hiro dh berubah~!
wahaha

luvly iema berkata...

"saya sentiasa kacak okay. Hatta tengah pekene KOPIAH sekalipun."

ini baru betol ^^

Unknown berkata...

errr..errrr....jangan lepas ckp cmtuh terkantoi comolot ngn ank dra org lak;p

Amanda Sasha berkata...

bole caya ke ni?heheh

Unknown berkata...

makne nye kite rival le ni hiro..dah ko pon nak die ni jgk

Tuan Din berkata...

nasib baik Erin Malik.. so kita tak payah gaduh2 nak berebut... muhahaha
larikkkkkkkkkkk

Puteri Iqa Izyan berkata...

hiro punye taste mcm erin ghupenye =.=

Amir Syahir berkata...

amik la Erin malik ni. saya ada makwe lain. baru putus sekejap tadi. ahaa

Duniakuabstrak berkata...

hoi bawah umur tu

haha

wannurfazrini berkata...

saya kira abg hori ni buang tabiat . ye dak ? bawak bertaubat bang !

dak eina berkata...

hiro.. minat erin malik ke..??

Amir Syahir berkata...

ayul--biasalah..malam jumaat..keh2..


fazayu--keh2..jom sama-sama menuju jalan yg lurus.


dak--masalahnye, dia xnk..keh2

Unknown berkata...

mehla berdamping bersamaku oh erin malek.. wahhha

lucifer berkata...

sentuh bahagian Dia je, terus errr. kehkehkeh.

NAJ HEBAT berkata...

erk. Susah nak berkompromi dgn org takbur lagi riak. Kata wartawan dalam hati.

Sca Ndx berkata...

erin malik sapa? tak kenal lah. jiran lu ke?

Awanama berkata...

terkesima baca jawapan dari encik hiro =P

Rara Farah berkata...

erin malik bawah umor..keh...keh..keh...

Mohd Nor Quiyyum berkata...

mmg deep la lu punye jwapan

Myra Arshad berkata...

haha. wartawan mana yg tak de tauliah tu ? isk ishk.

Amiey White berkata...

erin bawah umur xtakut ? :P

btw wartawan mana yg xpandai betah balik tu bek suh dia study balik :D

Nur berkata...

hahaha..jawapan memang nak baik je kan

Riki berkata...

hakhak! ye ke ade orang guna nama Hari-Hari sebab nak tiru Hiro? hahahaha.

Fazleyatul Aini berkata...

ee tak suka minah ni

tiafazunia berkata...

xpdn dgn umor betul budak nehhh!
grrr

Awanama berkata...

cayalah hiro..!!

Biela Sapine berkata...

Erin Malik ni comel nyee. Hehe
Hiro lagi coomeel ~

kata kila berkata...

best best. erin cun

Sapika! berkata...

iras2 jawapan kak nita sarawak..

W.apa rahsia kulit muka kak nita tegang??

A:selalu ambik i semayang!itu lah rahsia kak nita!

muahahha~

Noor Fatin berkata...

ensem la sgt.. :P

niesz berkata...

hehehe..kacak?ermm..boleh la..haha..jgn marah yer..gurau2 je..

bantalijau berkata...

hari-hari hori???

peh..berilimiah betul..~

換妻社團俱樂部 berkata...

免費a片下載無碼有
線上看a片直播a片下載
色a片色情自拍影片庫
線上看a片直播a片下載
免費成人a片直播
a片
a片寫真
免費a片下載無碼有
免費a片
a片a漫

情色網站 berkata...

免費a片下載無碼
線上免費試看短片a片
a片免費看
a片下載
a片寫真
免費試看短片a片
a片
免費a片下載
校園美女a片影音視訊網
a片免費看