Sesi Temubual Dengan Wartawan

Hai abang Hiro, abang ni... kadang-kadang kacak lah-Erin Malik di FesLipat (FL).




Wartawan: Setelah 7 tahun berkecimpung dalam dunia blog ni, akaltunjang telah diterima ramai. Ramai warga pendidik merujuk akaltunjang untuk membasmi masalah ponteng dan masalah kerosakan akhlak.

Ada juga yang buat blog iras kamu, Hiro. Perkataan akal di depan tumbuh bagai payung pasar malam pada hari Ahad. Pengunaan nama Hiros, Hori, Hari-Hari pun ada. Apa faktor kejayaan kamu sebenarnya?

Gua: Cakap banyak pun tak guna. Tapi satu je gua nak beritahu. Apabila kita dekat dengan-Nya, Dia akan dekat pada kita. Insan kamil pun turut sama dekat pada kita.

Wartawan: Errrrr...


Inilah wartawan. Bila gua cakap guna akal sikit. Berilmiah sikit. Deep sikit. Lipat sikit. Mula la mengelabah. Nanti kang gua balas no komen cakap gua sombong pula. Keh Keh Keh.

Lagi satu, Erin Malik... saya sentiasa kacak okay. Hatta tengah pekene kopi sekalipun.


40 ulasan:

nelly berkata...

haha . .
sempoi !

bungakuning . berkata...

Erin Malik yg berlakon dalam cite hantu dengan nanu tu eh ?

miss fatihah berkata...

haha double meaning ke ape?

iwan_dextrous berkata...

hihiii..baek punya

vampire's lovex berkata...

hahaha !! bajed..bajed

ooo cik eykin. berkata...

kehhh kehh. ape seyyyhh hiro ni

buDAK keCIK berkata...

alhamdulillah. hiro dh berubah~!
wahaha

hiro berkata...

bungakuning--itu filem terakhir dia..sy da xkasi dia berlakon..fokus kt sy..haha

buDAK keCIK berkata...

alhamdulillah. hiro dh berubah~!
wahaha

little lurve berkata...

"saya sentiasa kacak okay. Hatta tengah pekene KOPIAH sekalipun."

ini baru betol ^^

echah mashuri berkata...

errr..errrr....jangan lepas ckp cmtuh terkantoi comolot ngn ank dra org lak;p

Amanda Sasha berkata...

bole caya ke ni?heheh

JIJI YU berkata...

makne nye kite rival le ni hiro..dah ko pon nak die ni jgk

Tuan Din berkata...

nasib baik Erin Malik.. so kita tak payah gaduh2 nak berebut... muhahaha
larikkkkkkkkkkk

Puteri Iqa Izyan berkata...

hiro punye taste mcm erin ghupenye =.=

hiro berkata...

amik la Erin malik ni. saya ada makwe lain. baru putus sekejap tadi. ahaa

DuniakuAbstrak berkata...

hoi bawah umur tu

haha

wannurfazrini berkata...

saya kira abg hori ni buang tabiat . ye dak ? bawak bertaubat bang !

dak eina berkata...

hiro.. minat erin malik ke..??

hiro berkata...

ayul--biasalah..malam jumaat..keh2..


fazayu--keh2..jom sama-sama menuju jalan yg lurus.


dak--masalahnye, dia xnk..keh2

nub berkata...

mehla berdamping bersamaku oh erin malek.. wahhha

lucifer berkata...

sentuh bahagian Dia je, terus errr. kehkehkeh.

NAJ HEBAT berkata...

erk. Susah nak berkompromi dgn org takbur lagi riak. Kata wartawan dalam hati.

Sca Ndx berkata...

erin malik sapa? tak kenal lah. jiran lu ke?

Shina Jelita berkata...

terkesima baca jawapan dari encik hiro =P

Rara Farah berkata...

erin malik bawah umor..keh...keh..keh...

Mohd Nor Quiyyum berkata...

mmg deep la lu punye jwapan

Myra Arshad (: berkata...

haha. wartawan mana yg tak de tauliah tu ? isk ishk.

Amiey White berkata...

erin bawah umur xtakut ? :P

btw wartawan mana yg xpandai betah balik tu bek suh dia study balik :D

Nur berkata...

hahaha..jawapan memang nak baik je kan

Riki berkata...

hakhak! ye ke ade orang guna nama Hari-Hari sebab nak tiru Hiro? hahahaha.

Lya Colours berkata...

ee tak suka minah ni

tia berkata...

xpdn dgn umor betul budak nehhh!
grrr

tim berkata...

cayalah hiro..!!

Biela Sapine berkata...

Erin Malik ni comel nyee. Hehe
Hiro lagi coomeel ~

kata kila berkata...

best best. erin cun

Sapika! berkata...

iras2 jawapan kak nita sarawak..

W.apa rahsia kulit muka kak nita tegang??

A:selalu ambik i semayang!itu lah rahsia kak nita!

muahahha~

NOOR FATIN berkata...

ensem la sgt.. :P

niesz berkata...

hehehe..kacak?ermm..boleh la..haha..jgn marah yer..gurau2 je..

bantalijau berkata...

hari-hari hori???

peh..berilimiah betul..~