7 Status Fesbuk Malam Nanti Dan Panduan Anda Membidasnya


Kemain panjang tajuk. Kui Kui Kui.

Berguna untuk sesiapa punya hajat untuk buang frenlist yang beribu tapi tak pernah tegur.

1. Xabi main macam celake. Kalau gua ada bini ni, memang gua ajak bini masuk bilik.
Respon anda: Bukan dengan kucing pun lu ajak masuk bilik?

2. Syukur... Malaysia menang.
Respon anda: Syukur-syukur juga. Kau dah solat Isyak belum?

3 .Walaupun saya tak minat bola sepak. Saya menyokong pasukan bola sepak Malaysia.
Respon anda: Baik kau sokong diri kau dulu weh. Status macam gampang. 'Sakit putus cinta'. 'Tak mahu hidup lagi.' 'Yelah, aku tak hensem, Mana kau nak kat aku kan.' 'Keseorangan lagi'. 'Seronok agaknye maenkn perasaan org ni..~'. 'I wonder if you miss me as much as I miss you.' 'Days without you. sigh~.' Fakkk Tuuuih.

4. I Love Harimau Malaya.
Respon anda: Baik kau Love Tuhan dulu. Yelah. Hidup tak lama kan.

5. Berfesbuk fesbuk juga, Harimau mesti kena tonton.
Respon anda: Berfesbuk fesbuk juga, qada Subuh bila nak buat?

6. Malaysia Loser. Malaysia Okay.
Respon anda: Kemain omputih. Bahasa Arab tak nak belajar ke bang?

7. Keh Keh Keh. Malaysial kalah sih. Suke bangat guwe.
Respon anda: Lu patut 'remove' pastu 'block' mamat tu.



Agak-agak member dekat fesbuk lu berkurang tak? Kui Kui Kui.

44 ulasan:

Ummi Izzah berkata...

hahahah...
mcm2!

kiLaLaLa berkata...

wakakaka..
nomor 7 mmg superb!!!
hahhahaa..

aTiKa aTeRkaH berkata...

hahaha...kasi sentap sikit...nice!

Encik Tikus berkata...

bagus aku harus berubah setelah membaca ini semua, thanx abang hiro sebab abang hiro saya dah banyak berubah =)

mira_nas berkata...

huhu,,,facebook aku macam nak penuh orang.,. tapi kat home sepi dowh

Ain Zulaikha berkata...

kawan myb tak gini, yang cmni myb family kot.. buat status pelik je mesti nak bidas.. hahahaha

M I A J A M A L U D D I N berkata...

hahaha.. ko neh..

mcjust.lol berkata...

ramai yg kutuk je reti. try pi main bola sendiri. keh3

:: cekodod :: berkata...

jatuh menjunam

grubby person (^_^) berkata...

haha hiro....blog wadepak bro ?? mmg bkal ader entry porno...kuikui tu pasal ader warning...lalala~ tp ni nak tnyer...kat blog duk berfesbuk...kasi fesbuk kaw.... lalalala~
num 7 wa tabek selute !!!

K2r~90 berkata...

B.O.L.A

B=banyak
o=orang
L=lupa
A=Allah

Miranisa =) berkata...

Hahahah sangat best. malam ni gua mau buat arrh . haha

fairuzhani berkata...

tggu mlm ni la baru tau berkurang ke tak. bhahahaa

si suraya berkata...

yang last tu suka. hehe
kuangajau punya mat indon!
good luck for Malaysia team!

Cik Aish berkata...

haha..lawak lawak..
status fb mmg agak berkureng skit..pakai spek mata gelap klu nak baca status depa suma

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

huhu..fb lah tempat orang curah perasaan..

zidEL zhafiz berkata...

cayalah hiro..~~~!!

NAJ HEBAT berkata...

oh. banyak kali dah buat. Takde yang brani nak remove, awek secun aii..

ok. babai.

salam perantauan dari Naj di kampung.

pakwe sekampung gua kawen. Gua datang juga. Gua kuat. Tak menitis air mata. hailaah..

Tuan Din berkata...

Aku penyokong Malaysia... Kalu kalah aku booo....
Boleh camnie?

KizZ berkata...

Haha..kelaka...ada kebenarannya jugak tu..

Jom skodeng,
SHE is older than HIM,anda rasa?

Azwan Azmi berkata...

hahaha...kalau malaysia kalah malam ni.aku tetap bangga jadi rakyat malaysia.amacam patriotik tak?

kembatolo™ berkata...

aku tak berkire nga ko hiro.. hehe

alexa yussida berkata...

LOL...operasi remove besar-besaran

DuniakuAbstrak berkata...

otai bidas dah bg tips2 berguna..haha

Wahida Nasution Thakhrim berkata...

paling suka no.7.. marvellous!!

Aweyn berkata...

' i wonder if you miss me as much as i miss you ' haaaaaaa nyampah x? nyampah? hahahahha

liyanaziz berkata...

ganyang indon!! erk, ada kne mngena ke?? muahaha

MATAHARI berkata...

aku xde bukak fb pun.haha

Shaheila Malek berkata...

Har3..merosakkan wall je tulis macam tu..har3...

Weeda berkata...

haha...suka sumee status nih...

afiqah berkata...

hahaha. syial je kan.
friends gua tak berkurang

mimie berkata...

wa suke status pertama :))

.shazanat. berkata...

hahaha.lawak2..memg best respon2 tuh..

very da loikee!:))

adrinaqamarina berkata...

budak3 laki kat kelas, sume kelam kabut basuh jersey harimau semalam sbb nak pakai ari ne. adoi laaa

Puteri Iqa Izyan berkata...

nombor tiga buat mak sentap.. hoho

Myra Arshad (: berkata...

kalu ade orang cmnt macam status last tu, memang nak kena remove and block terus. sedar sedar lah diri kau tu menumpang d negara org. kihkihkih =.='

vampire's lovex berkata...

hahaha!!! lawak

Sca Ndx berkata...

weh takde pun?

::wan fadhilah:: berkata...

hahahhaaha.. ada ke orang letak status dan komen cm tu?? nak tgk jgk.. hehe

hiro berkata...

keh2..gurauan semata-mata..

hero kita..maruah kita.

Dyna Yvonne berkata...

hahha.ade butang like x?hehe

cik ieyra berkata...

D--ade2..nnt gua buat..keh2

Akulah Aqilah Itu berkata...

kah kah kahak! malangnya ak tak jumpa status cmni kat fb semlam

Amanda Sasha berkata...

maunyer kena penyepak bila jumpa.haha