SDK#5: Wanita Dan Coli

 Ini Cikgu Kila.



Di sebabkan cuti sekolah, gua dengan member-member telah menghadiri Kelas Kenali Wanita.


Cikgu Kila: Selamat petang semua. Ohhh, ada empat orang saja? Takpe-takpe. Kita mulakan kelas kita ya.


Selepas 2 jam berkenalan, proses pembelajaran dan pengajaran berlaku maka,

 
Cikgu Kila: Okay, cikgu ada assignment untuk kamu semua. Sila buat kajian peribadi wanita berdasarkan colinya. Susah bukan? Selamat mencuba.


Esoknya,

Cikgu Kila: Sudah siap assignment cikgu bagi semalam?
 
Kami semua: Sudahhhhhhhh...

Cikgu Kila: Ok, kita mulakan dari hodoh ke hensem.

Hamjah: Saya buat pasal wanita yang suka pakai coli warna gelap. Personalitinya ialah melambangkan sifat dirinya yang kadang-kadang panas baran, tapi setia serta rela berkorban demi kasih sayangnya kepada pakwe, zaman cintanya sering ting tong, tidak menyombong dan punya sifat pemaaf. Berperawakan manis dan lemah lembut dan punya cita-cita menggunung sama saiz dengan gunungnya cikgu.

Cikgu Kila: Bagus. Bagus. Heck pula?

Heck: Wanita suka pakai coli renda dan berwarna. Biasanya, perempuan gemar pilih coli renda-renda ialah golongan berbadan mantap. Sedap dipeluk dikala hujan. Subur. Para suami geram je malam-malam. Suka menggoda dan menawan. Itu ja.

Cikgu Kila: Oh... cubaan yang bagus. Prodo?
 
Prodo: Saya buat pasal makwe gemar coli polka dot. Dadanya mekar membulat. Sesuai dengan bulatan berlilitan mantap seiring coli berdot-dot. Dadanya selera dibelai tak kira masa. Hati kecil pemiliknya selalu berkata manja;

"Pandanglah kamu ke arah dada membulat ini. Seksi bukan?"

Enak di sentuh tak kira beralas atau terbuka. Dannn..
 
Cikgu Kila: Cukup-cukup... semacam dah saya dengar. Ok. Kita teruskan dengan Hiro.

Gua: Peribadi makwe berdasarkan colinya ye cikgu? Saya buat makwe suka bercoli lut sinar ataupun tak suka pakai coli. Pakai singlet kadang-kadang. Suka main tarik-tarik singlet dikala malam menjelma. Biasanya makwe ini cun. Berdada pink. Enak dipandang dari segenap sudut. Rajin. Susah nak dapat. Kalau dapat manja kemain. Setia semacam.
 
Cikgu Kila: Dah-dah. Kamu semua ni buat ke kerja saya? Ke buat last minit?
 
Gua: Makwe ni beritahu saya sendiri. Siap datang dalam mimpi saya lagi. Keh Keh.

Cikgu Kila: Arghhh... Kelas dismiss!! Jumpa esok pula!!!

 

61 ulasan:

ifah berkata...

duhhh. x sdh2 dada pink.

amboi korang sesi berkenalan 2 jam. x leh blah

MATAHARI berkata...

fffffuuuuuu. *mengawal nafsu

syeraRAWRR berkata...

cisss ! haha

Cik Bidadari berkata...

awek cun yg berdada pink tu hari ke? hihihihi... sabar ajalah... cikgu cantik gila... betul ke cikgu tu? posing ke main lagi....

ika berkata...

e yek yek .

wOrLdOfsEcReTwHisPerEr berkata...

pelajaran ttg coli?
err..apekah??
dahla berknalan smpai 2 jam,
hehee~

Wahida Nasution Thakhrim berkata...

ha3.. memang best!!
lawa betul cikgunya..

cik tipikal berkata...

erk ?! adoiii. agak melampau hasil kajian

Anisa Hang Tuah berkata...

kila cantik

yaya berkata...

dapat cikgu lawa, berkenalan sampai 2 jam. HAHA

sachiasukai berkata...

ahahhaaaha..klaka gile...sapenye idea nih??ekekeke..

fairuzhani berkata...

bodo la kaw. buat malu kaum aku je. kah kah kahh

Amanda Sasha berkata...

gila pakar hiro bab2 ni ye.

NAJ HEBAT berkata...

ah sudah.

aku nak dismiss..

hurm..

takde ke yg coli Hello Kitty?

ekekeke..

apsal penoh ampaian universiti ni ngan coli hello kitty..

wawawa~

Dee Zahari berkata...

lucah gilooo...erkkkk

AiDa AzRyN berkata...

haish.. =.='

adrinaqamarina berkata...

adoi la.

Aweyn berkata...

hai encik lucah. haha

Yaty berkata...

apa motif?
aku xpaham
haha

za petrelli berkata...

lucah weyh lucah.. anak sdare ak yang nak ambek spm bace belog ko. org tue2 ckp bace bahan lucah hati gelap 40 hari.. die tgh spm skang ni..hhahha

NuR 'aQiLaH berkata...

oke gua taw dah sapa paling hodoh

buDAK keCIK berkata...

yeay.lg sekali psl coli.dan dada mesti kena PINK~! adeyh.

dandan dari hodohs ke ensem.ek eleh...

beautiful_rose berkata...

hahahha...kalo coli kulit harimau bagaimana pula ya wahai encik hiro?

bab2 coli lu mmg laju kan...mmg nak kena sekeh 24x =p

little ain berkata...

sekeh pale!

~eZmALiZa~ berkata...

sengal giler...ahhahahaa... :))))))

Frodo Baggins berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
syAzAnA berkata...

gua xboleh bace. otak gua tercemar. damn.

The Nurul berkata...

heshhhh kamuu..

Puteri Iqa Izyan berkata...

azam tahun baru kurangkan lucah. :P

~cik tiram~ berkata...

haish...

melle. berkata...

hahhahah

Cidak berkata...

babi ar.
aku nak exam baca mnatang nih.

arghhh!!!

cik ciput berkata...

err...wanita dan coli x dpt dipisahkan..har3x..

Miss ... berkata...

cehh haha

sastraboy berkata...

gedik aa hiro.

hiro coli bebenor lu ni. haha.

HonEyBuNNy berkata...

ish2.....

chittysarah berkata...

cantik nyer cikgu~~
leh berkenalan??
wee~~

owh ye..
leh plak makwe masuk mimpi time dapat assignment yep?
hahha
sangat membantu

piNky LuCiA berkata...

motif? hahaha

Encik Tikus berkata...

kalau cikgu kila macam mane pulak ek ? keh keh keh

jambz- berkata...

hiro ni kadang-kadang buat gua tak boleh kawal nafsu. vaving betul.

tapi paling tak tahan.

"bermula dari hodoh ke hensem"

sian amjah! :DDDD

Siska berkata...

hahahha...ish ish ish...sengal la...kelaka....

princeduyong berkata...

hehe..tak terkata sedapnya...

mimie berkata...

haha. hiro kau lupa psl coli ade dawai lah! hihi~

Rara Farah berkata...

coli lagi...grrrrrr

athiea berkata...

mangkuk hayun la..

msti ghairah sgt nk buat asgnment..
sbb tu ari ni kasi..
mlam dah mmpi terus..


siap bleh jwb ngn lncar lgi..
dem

wannurfazrini berkata...

okey aku cukup suka entri ini . hahahhaa

hamzah ian berkata...

semakin vavi

zarifahmr berkata...

nasib baik dah abes exam T___T

eqacashperlala berkata...

double lucahhh
haha

yayahidayah berkata...

terbaek ahh!

FARHANArazaki berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
FARHANArazaki berkata...

fuyooo..entry lucaaaaahhh..
ahah

Catherine- berkata...

gila!


hahaa~ tp seyes buat aku ketawa!

UnicBoyz berkata...

xleh blah la jawapan amjah ngan prodo....
haha

biskut berkata...

lho terlebih telan cecair ubat bius nih bai...

kata kila berkata...

esok pulak alasan mcm orang asli?hahahahaha

rossoneri berkata...

haaaaaaaaaaaa...xtau nak komen apa

♥CIK SHA♥ berkata...

hamjah paling hodoh??hahaha..

yang paling ensem mesti ko je nak kan?sengal betul..

GematriA™ berkata...

bwahahahaha..
dada pink? pakai singlet?
thumbs up!

ciK gAyah kePOhhh berkata...

ley gilo bace sowang2 cm nie :))

greek goddess berkata...

hamja.dah- kau adalah lelaki sejati....