Oh Tudung


Pemilik empat pasang dada sedang rancak berbual. Lapan mangkuk coli bergoyang ke sana ke mari tanda riang hati. Kalau tak pakai coli tu, tak pasti la lapan ke enam ke. Berbual sambil makan di Chiken Yes Rice dalam Pavilion.


Gadis 1: Haha. Kau ni jangan buang tabiat doe. Pakai tudung lak.

Gadis 2: Hehe. Alah. Apa salahnya. Hari ini kan hari Jumaat. Ye dak?

Gadis 3: Betul. Betul. Kau nampak cantik pakai tudung lah. Jeles aku.

Gadis 4: Nanti kita beli shawl nak? Try pakai. Haha.

Mereka sambung makan di selang seli menyuap makanan dalam mulut mereka.

***

"Haha. Nak tutup rambut rosak la tu, dasar perempuan licik!"

"Kui Kui Kui. Korang tak tahu kat dada dan kat leher aku penuh love bite. Nafsu pakwe aku kemain tinggi semalam"

"Elehhh. Buruk sangat. Macam nenek kebayan"

"Aku perli kau ni doe. Haha"


Pengajaran: Fikirlah sendiri. Banyak tu... Kui Kui Kui.



SukaNeka:

Sapa bakal jadi Hero Chelsea? Pasukan anda diperkotak-katikan oleh puaka-puaka.

Klik sini untuk lebih lanjut.


54 ulasan:

little ain berkata...

dok paham yg bwh.

Amir Syahir berkata...

yang bawah tu,dia cakap lam hati.. pesen mulut cakap lain hati cakap len.

Awanama berkata...

hahaha~ wat dialog sendiri kew pe

liyanaziz berkata...

kemain ayat kamu.. hahahahha..

little ain berkata...

owh okay okay.

paham, cikgu :)

dgn kwn sndr pon kutuk eh. payoh2.

aisyah sakaria berkata...

dah macam dalam cite "aku masih dara" pulak. haha.

Amir Syahir berkata...

memang pun..DIA MASIH DARA? kah2..tudung sekarang guna untuk untuk benda2 gtu je..

piNky LuCiA berkata...

adeh! macam2 hal.

vampire's lovex berkata...

lu bila nak pakai tudung?

Unknown berkata...

pandai pulak nak cover
T___T

Amir Syahir berkata...

esah--ai bangga ai free hair..hehe

Awanama berkata...

haha. tudung2. kesian dengan tudung menjadi alat gampang mereka. LOL.

aku ni penyokong kolam hati. tidak layak utk the blues.

izuddinrahim berkata...

ajar aku nak buat love bite cane.
hahahaha.. gila.

zidEL zhafiz berkata...

tggu aku jadi pengulas pasukan chelsea..kah3..~~~

Nur berkata...

ko nih mmg pandai wat cite eh...hahahah...tu la kenyataan zaman skaarang

Cikbelog berkata...

bajet pakai tudung buleh sorok lovebite dari dilihat oleh Allah swt aje kan.heee

LovelyMe berkata...

hah,kelakar.kalau nak pakai tudung sebab nak tutup love bite.baik tak payah.tunjuk jer diri yang sebenar tue macam mane. tak de lah orang nak kritik lagi teruk.

dak eina berkata...

hiro..tul ke sstgh pompuan skang pakai tudung sbb nk tutup love bite?? terfikir lu ke arah tuh.. huhu

Syafiq Rosli berkata...

isk2..xpatut macam tuh la kan

Verdict berkata...

ahh~~

tutup kepala skg byk pesen..

aku tak panggil tudung tu, tu namanya tutup kepala..

M Y S H I berkata...

wah hiro. kau ni makin mantop la. sape kawin ngn kau mmg bertuah kui kui. .
byk bg kesedaran wpun cite kau agak mengancam :P

beautiful_rose berkata...

gua suspek dgn penuh yakin pakwe minah tu adalah lu y bernama hiro!








agagaggagag =p

TunTeja berkata...

uish..mendalam tu :)

Fizfai berkata...

mcm2...

durrah berkata...

bangang budak sekarang ni. [adakah aku sekali?]

tsk tsk.. tutup kepla sebab nak jaga rambut. tapi perangai nok hare .

fatian athiea berkata...

haram gilers...



tp skan pun..yg pkai tudung..



solat tak tinggal..



perangai pun haram jgk..

budak kecik berkata...

mereka2 ni dh salah guna pemakaian tudung~! hampesz.

patot la mereka2 yg pakai tudung zmn skrg ni, perangai liar semacam je ak tgk...

bohsia pn ade pakai tudung tuh~!

ENCIK TIKUS berkata...

saya kacak tak ?

Fathin Nur Hidayah berkata...

ee pakai tudung x ikhlas ni susah la kan? free dpt dosse :(

- elina - berkata...

haha

habis nnt semua ingt
org pkai tudung ,
hanya sbb 2 je .

emirhasnan berkata...

apsal aku rasa ayat pertama tu babi gila?

mira_nas berkata...

ish!

cikpia berkata...

ha ha..... tepuk dada tanya coli.... eh silap, tepuk dada tanya iman...... (itupun kalau ada lagi saki baki iman di dada tu)

Vanilla Popsicle berkata...

tak sempat nak siapkan rambut hari ni, i pakai tudung la.




:P

Anis izyan Abd Rahman berkata...

sape gadis2 tuh
meyh nak sedekah shawl..
ade lebih nie kat umah~ huhuh

mrs.F berkata...

kesian kepada si gadis itu..belum betul2 ikhlas memakai tudung..
kalau tengok gaya perbualan tu ada iras2 situasi dalam citer aku masih dara.kekeke

starzieti berkata...

ish2, fikir negatif..huhu

Shahada Fauzi berkata...

ooo..memuji di mulut..mengeji di hati..hahaha..smart betul..

Kay- berkata...

yo lah tuu..... dasar budak baru nak kenal hidup~ kasihan mereka.

hepi new year hiro~

jgn ajar gepren yg bukan2 hiro~

tau la u eksperien 20thn :p~

eqacashperlala berkata...

mulut cakap lain
hati cakap lain
haha!

Mohd Nor Quiyyum berkata...

luv bite tu ape? ak ni noob skit

Dyna Yvonne berkata...

hehe.pakai tudung?emm niat masing2.

Myra Arshad berkata...

eheeeeem. sakit tekak plak :p

NAJ HEBAT berkata...

apehal lah..
byk la kau punye idea.

aku pakai tudung.

ada option apa2? nawaitu aku baik!

Nurulbadiah Lai berkata...

hahahah..cam haram je

Ziro berkata...

pink x?

Awanama berkata...

hahahahahaha gila goe

ika berkata...

chettt .

ika berkata...

chettt .

Unknown berkata...

nasib baik gua x pakai tudung

Unknown berkata...

susa btol kan zaman fitnah ni..macam2..ehhee

alexayussida berkata...

sbb tu Alah suruh tutup aurat bukan tutup rambut n leher ja..

alexayussida berkata...

sbb tu Alah suruh tutup aurat bukan tutup rambut n leher ja..

.:: yUki a.k.a f@Ra ::. berkata...

MACAM DIALOG AKU MASIH DARA JE..???
HURMMMMMMMMMM~~~~