Geng Legging

Azam 2011 aku ialah tiru gaya barat- Ketua Geng.



Ketua Geng: Korang taw tak kenapa aku panggil korang meeting ne? 

Gadis-gadis lain: Kenapa? Pasai pa? Bakpo? Why??? 

Mereka berbisik sesama mereka sambil menunggu Ketua Geng bagi jawapan.

Ketua Geng: Ada dekat fesbuk pasal Wanita Melayu Islam Jangan Pakai LEGGING Di Tempat Awam.

Setiausaha Geng: Aku syak ini mesti kerja geng yang pakai G-string tu. Dengki saja pada geng kita.Tak apa, malam ni aku create 'Kami Benci Makwe Pakai G-string'.

Ketua AJK Disiplin: Tu pasal!!!. Memang nak kena ragging budak Geng G-String ni.

Ketua AJK Diplomatik: Geng Seluar Ketat nak bersekutu dengan kita bos. Macam mana?

Ketua Geng: Suruh mereka pakai Legging dulu setiap keluar dating.

Penolong Ketua: Bila kita nak femes ada saja orang dengki kan.

Bendahari Geng: Kita mesti bersatu. Legging best pakai doe. Rasa berangin gitu. Hehe.

Tuutt..tutt... telefon bimbit Ketua Geng masuk mesej.

Ketua Geng: Ok lah geng, pakwe aku ajak tengok filem 2 Alam ni. Nanti kita bincang balik dekat fesbuk malam karang. Bersurai.

'Baikkkkk bosssss', bergema suara dalam tandas wanita dalam Pavilion.


Pengajaran: Lu pakai la Legging, pastu jangan update kat fesbuk cam gini;

Sial punya jantan...pandang punggung, paha, betis aku macam nak makan. Geram betul. Gatallllll!!!


75 ulasan:

zAty si gAdis riAng !! berkata...

pkai legging wat natam ape laa.
kan dh kena natam dah.. haha

nice hiro.

cik elina berkata...

setuju !

sastraboy berkata...

entah, cakaplah.

pelislaa abang abang takda mata sekalian, tengoklah semua part kat kaki saya ni! pelislaaa!!!

liyanaziz berkata...

dolu2 je pakai legging pastu nampak macam kaki gajah pakai suar dalam,, so bila dah hijrah,, bt2 lupa yang dulu penah join geng legging.. muaahahhahahahaha

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

Aduhh seksanya nak gi toilet bila pki legging.hahaha

zarifahmr berkata...

time race je pakai tight :)

Fitrah Adnan berkata...

sendiri yg crik psl..tp x nak tanggung akibat..haishh..hehehe

cik tipikal berkata...

macam haram jadah pakai legging.. asal taknak bogel terus ?

wOrLdOfsEcReTwHisPer berkata...

setuju sgt!
pling xley blah, bila bertdung
tp pakai legging..
adoih...

honeybeeanjell berkata...

zaman kanak-kanak dulu selalu pakai legging ballerina. konon nak jadi ballerina lah pakai dengan gown cantik. hahaha

xoxo

kata kila berkata...

ayat last tu tak tahan tu.haha

Fina Fento berkata...

semalam ada la sorang aweks ni jalan tok tek tok tek depan ktorg. pakai legging. dh la montok. nasib baik pempuan, rasa mcm nak p tepuk dengan *skoq ja kat montot dia. masuk pejabat kerajaan plak tu..cis betol.

*skoq = penceduk pasir

Robot | Sakti berkata...

camel toe

keh keh keh

Fina Fento berkata...

eh silap. aweks plak :P

Wahida Nasution Thakhrim berkata...

ayat last yang paling best!!

Rara Farah berkata...

tu peseng ledging..xde peseng bogel terus....pakai sluar mcm ta pakai....adesss

Linglung berkata...

keh keh keh..pakai baju tunjuk lurah pastu marah org perati..apa cerita?

buDAK keCIK berkata...

bagus~! peringatan utk mereka2 yg trlalu sangap ngn legging~!
entry ko la yg paling menawan ari ni~!wee...

piNky LuCiA berkata...

hahaha.. senang tak nak pakai legging? macam susah je. huhu

LadyRye berkata...

aku ada dress yang sama macam depa tapi labuh sikit sampai peha, dan bila pakai tu aku tak pakai legging hapa dah..

kaki aku cantik..

kaki hang???

Sca Ndx berkata...

legging tua ape benda? kaki tmbhn?

NOOR FATIN berkata...

seksi..auw~ agaga

Cidak berkata...

kau nih minat dr rozmey ye?

tiap2 kali post,mesti promot dia

kembatolo™ berkata...

terbaek ah hiro..
gua jadi fan lu ah ceni.. hahaa

ANATI SOKI berkata...

hehehe.. lawak

Cik Jari berkata...

bapak aku galakkan pakai legging..tapi pakai n sorokkkan dalam kain baju kurung..kang kalu nek motor,taklah terdedah/terselak...

Nur berkata...

buruk bebeno la pompuan2 yg pakai macam nih..hohoho..

B.E.L.L.A berkata...

mnx izin share story okeh..tbaek ah..hehe~

~cik tiram~ berkata...

tak suke tgk pempuan pakai tudung comel2 then tgk bawah,pakai legging...huhu...

Puteri Iqa Izyan berkata...

haha.again. pavi jgk ko nak. huhu..

aku ade legging. tp tak pakai. penah pakai sekali mase pergi pulau. haha.
lepas tuh xtau nk pakai caner..melekat semacam je :P

tia berkata...

apesal asek pavilion ?

MATAHARI berkata...

haha. paki legging tu nampak vagina shape.

The Nurul berkata...

pakai legging dengan baju tido labuh besar besar. kalau terselak boleh cover ape.

biskut berkata...

amik ko...

M.D 沙美美 berkata...

pakai legging berangin ke? macam sesak nafas je ai tengok. XD

farahmoque berkata...

esok aku nak pakai legging laa.bia semua tengok kaki aku yang chantek ni..nanti mesti ramai pakwe2 nak usha.

demm!g mamposs ah kau..

Rowena Chasez berkata...

hahaa..
sangat bodo pmpn tu...

lordzarx berkata...

legging tu amende?
lagging taw ler kawe...

ce abe hiro tlng demo legging tu gane....pkai la metaa...posing
hehehe

Poyaty berkata...

auwwww, sentap 5 saat :)

gadisBunga berkata...

macam nak gi berenang jugak le rupe suar leggin tuh. eheheh

Anis izyan Abd Rahman berkata...

aduyaiiiii
bgust2
nauzubillah drp anis izyan pakai legging

Ain Zulaikha berkata...

hahaha tak pernah pakai legging dan harap di jauhkan..

nampakkan bentuk kaki.. malu T__T

mia berkata...

terbaek la en hiro..ahhaa..xpenah pakai pon bnda ni..nmpak mcm pelik je..akahkahka

cikZATI berkata...

kahkahkah..terbaik kau perli si pemakai legging.....

wannurfazrini berkata...

katakan no kpd legging . pakai epan hiro takpe dia tak skodeng pya . hahaha

athiea berkata...

gua rase cam nak blanje lu pizza la hiro..
xpun kayne rodges..


jumpe kt kb mall..
amcm??

btol lu ckp..
gua rse nak balas..


sape suh gtal pkai legging smpai nmpk punggung??grrrrr

Yatre Hayati berkata...

Aku suka pakai legging dalam rumah pastu cermin meja solek aku usha-usha. cemana?? :P

Aten berkata...

I HATE GIRLS WEAR FUCKING LEGGING :O KAKI BERLEMAK JALAN GOYANG2 BLAH BETIS. HAHA

Myra Arshad (: berkata...

aha. hiro hiro. pemes dah skrg :)
entri best~ i loike ! hehe

ntah pape, geng pakai legging tu.
tapi paling tak ble blah, bila legging bertudung. ceit. bakpo nyaaa~ hahahhaa :p

:: cekodod :: berkata...

terbaik la hiro!

niesz berkata...

ha a..xsuke tgk..mcm xpkai suar je..

Cik Akma berkata...

nice one. sinis tapi benar dan tepat ke dasar hati! haha

Lady SharpShouter berkata...

ko pernah tgk laki yg pakai legging dengan seluar pendek tak? tu antara trend terbaru k? aku lagi rasa nak lempang deme dr nak lempang pompuan yg pakai. at least pompuan kaki dia ade bentuk.walaupun ssetengah bentuk gajah.hahaha

hamzah ian berkata...

bogel je lah.. nak tunjuk sngt

adrinaqamarina berkata...

sendiri mau ingat la.

adrinaqamarina berkata...

sendiri mau ingat la.

eqacashperlala berkata...

hahaha!
sendiri buat lelaki pandang paha, betis, punggung dll en ennn

aKuEy berkata...

u r such a gud story teller..keep it up babe!

SyahidaHani berkata...

legging tu menatang hape? HAHA

Sophie Al-yahya berkata...

biasa arrr jenis pompuan mcm ni..sendiri caik psl pastu nak marah2 plk..x paham dow.

Diba Chan berkata...

legging meggingg~ lalalala

NuR 'aQiLaH berkata...

kalo pakai jeans ketat ikot bentok bontot dan peha yg puteh lagi gebu boleh tak pakwe ketua geng legging?

kihkihkih
*gelak sambil tutop mulot*

sugar2 kapas strawberry berkata...

baik xpyh pakai ape2.hehe.sama je

Cik Bidadari berkata...

isk isk isk... ngerilah tengok pompuan pakai suar mcm gitu

beautiful_rose berkata...

ingat cantik sgt ke pakai legging? nak pulak jenis yang tak sedar diri kaki besar gabak macam gajah,nak pakai legging,nampak huduh okay.dah la jenis kain nipis kalau terkoyak,mmg rabak lah.

tu tak tengok lagi pempuan datang bulan y pakai.lagik haru nampaklah gelembung kat tut sebab pakai lampin pakai buang...

har..har..har.. =p

Fiq berkata...

pakai legging tapi tak pakai thongs..golongan ni mmg fail la..

Tipah berkata...

mengenyam!! cubit baru tahu!

♥ Juliana Violet ♥ berkata...

LOL!
Vee suka pakai legging...
Tapi kasar lah girl yg update FB gitu...
hmmmm...

Catherine- berkata...

watever~~

- GC - berkata...

haha.

Emira Darmia berkata...

if x bdk free hair pakai legging apa ada hal..yg pelik tu yg pakai tudung pown pakai legging...apa kes?? konsep ape tu??

Lya Colours berkata...

baik x payah pakai seluar

mekdonel berkata...

Nice post!!
Btw, this is one of the truly great blog :
www.fdausamad.blogspot.com
Check it out!!!
Juz bace 4-5 entry, sure jadi ketagih. Im not kidding dude!!!

wani brahim berkata...

legging tuh hape hahaha...diorg pasan kaki diorg cantek tuh pasal pakai legging...len kali pakai je short skirt baru nmpak btol2 kakimu hohoho

fairuzhani berkata...

xya pakai pape nice jgk. lol