SDK#7: Gadis Dada

Dada gadis tersebut macam ini.



Menunggu bas. Memang bosan. Begitulah kami berempat mahu pergi ke kelas Cikgu Kila. Xabi lama. Kena keluar rumah pukul 7 pagi. Bas datang pula tak menentu. Ada gadis cun. Lintas depan kami berempat. Maka;


Prodo: Uissshh... dada cam tu, macam dah tak dara dah.

Hamjah: Tak baik la. Aku Masih Dara. Har Har Har. Eh. Dia Masih Dara.

Gua: Enak betul pagi-pagi buta sarapan macam ni.

Heck: Lapar doe. Jangan sebut sarapan.

Prodo: Betul lah. Macam 'alignment' dada dia dah lari sikit. Dah berapa kali kena ni.

Heck: Subur semacam ja.

Hamjah: Makin mendada dia bila kita asyik pandang. Hati-hati. Depan tu ada lubang. Gua suka tengok awek masuk lubang ni. Har Har Har.

Heck: Shit giler ko Hamjah. Nasib baik tak ada makwe UIA sini.

Prodo: Sah. Dengan ini, gua sahkan. Awek tu dah tak ada dara. Tengok melalui dada pun gua taw la. Dada yang membulat kian meleper.

Heck: Lu jangan buat fitnah. Tak baik.

Gua: Prodo, lu pergi ngorat dia, pastikan dapat. Pastu kawen. Malam pertama nanti beritahu gua. Dara atau tak dia. Kui Kui Kui.

Hamjah dan Heck angkat ibu jari tanda setuju.

Prodo: Malas gua nak menspenderkan diri sendiri.


Tepat pukul 7.30 pagi. Bas nombor 43 datang. Prodo masih berusaha memandang gadis itu dari tingkap bas. Gadis itu kian menjauh.


48 ulasan:

afiqah berkata...

tak memasal kan awek tu kene. gila. haha

afiqah berkata...

tak memasal kan awek tu kene. gila. haha

nurulwaeda berkata...

amboi dada pompan pon leh jdi isue..huuu~

zarifahmr berkata...

apa salah dada pompuan?

eqacashperlala berkata...

terbaik lah korang
diskus pasal dada time tunggu bas
memang santekkk

Nurulbadiah Lai berkata...

ni kalu jumpe hiro..konfum nurul akan ambek jalan lain..nti xpasal2 lak ko discuss pasal nurul haha

Aweyn berkata...

tade topik lain ke? T______T

hamzah ian berkata...

biase la...

MATAHARI berkata...

hahaha. berfikir secara suci: tak menarik la dada.

Anisa Hang Tuah berkata...

maria ozawa

liyanaziz berkata...

gossip boys! hahahahahahhaha

Cik Bidadari berkata...

pompuan tu tahu tak yang awak nie gunakan gambar dia? isk isk isk... tak pasal-pasal pompuan nie kena... kejam lah korang berempat.

UnicBoyz berkata...

lam banyak2 gamba perempuan,yang tu jugak jadi mangsa lu...

keh3....

cik miera berkata...

Mn tau dt dada ada dara ke tak?haish

Azrul_amigo berkata...

kawe kenal bas no 43 tu..
bas alek tumpat tu..haha

Myra Arshad (: berkata...

seb baek awek tu tak de name ~ hahah

wannurfazrini berkata...

boleh tanya menspenderkan diri tu cam mana yee ?

farahmoque berkata...

menspenderkan tu ape kena tye frodo..die sifu.hahaha

perghh..giler korangnya bahan ujikaji..demm ahh..

hiro aku tanak jumpe kau..

afni berkata...

haha adoi.

Cikbelog berkata...

haha itu pun leh jadik topik perbualan ya..haha

nohfee berkata...

waaa!! hahah. dada ... teringat kwn aku nama die shalida. kitorang pgl da-da. hahah

chittysarah berkata...

leh tau dengan tgk je?

hebat~~

kembatolo™ berkata...

hiro, kontrol kontrol.
hahaha

Fiq berkata...

ada lagi yg kesah pasal dara ke tak?

nak yang sedap je, diri sendiri tu apa macam? dara ke tak? hahaha

dyba gula-gula berkata...

sian maria ozaawa..... haha ;p

beautiful_rose berkata...

dada lagi?
lu nak kena kaki ke hiro?

Miss ... berkata...

ye ke klu dada camtu x de dara dah?? apsal plak hehehhe

tim berkata...

topik must have bila lelaki kumpul lebih daripada 1 hahahahaha

takkan cakap sorang2 kan? hahahahaha

athiea berkata...

prodo pun mmg lme mghilangkan diri dgn men'spender' itu.grrrr

Si DauN CeRi berkata...

hahahahhaaaaa....*infinity*

Myaby berkata...

erk

kesian kepada gadis yang dilahirkan dgn dada leper.

x pasal2 dikatakan tiada dara. camtu kene suntik kolagen lah. hahaha

BigMek berkata...

Babi.Pasal makwe mendada pun boleh sembang sampai makwe jatuh longkang.
Celaka gak stail gini. kah kah kah

Mohd Nor Quiyyum berkata...

klu ak nmpk perempuan ak akn tundukkan pandangan :)

pikapie berkata...

hakhakhakkk

The Nurul berkata...

i lev may dada. hahahahha

Robot | Sakti berkata...

awek hot kat atas tu.

Dyna Yvonne berkata...

gyahaha~
celaks.cite sal dada.hehe
cmtu eh laki tgk dara?hahaha.gile senang.

kahirie berkata...

ohok...

cikpepel berkata...

erk..citer dada santapan di pagi hari?

~fisha~ berkata...

amboi2... @,@

farah dyana berkata...

eeeeeeeeeeee..hiro xde keje ke hape..haha

Puteri Iqa Izyan berkata...

haih.. dada pompuan jugak jadi topik.

ANATI SOKI berkata...

weyh... jahat giler.. hehehehe... dada die best pe... heheheheh

NAJ HEBAT berkata...

hye hiro.

gua student UIA.

mau dengar hadis??

za petrelli berkata...

hahhahahahha.. x hbs2 ko.. udah udah lah tu pasal dade made ni..

Izz berkata...

haishhh trok. haha

Izz berkata...

haishhh trok. haha

Ain Zulaikha berkata...

kesian dowh, adoyai.. entah2 dah kawin ke ppuan tu .. hahhhaha